fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 senin canın eğlence istiyor. bana bak, ben eğlenilecek bir tip değilim. belanı bulma benden. muhattap olayım deme benimle. alkollü müsün nesin bilmiyorum ama ben uğraşmak isteyeceğin bir tip değilim. haberin olsun, tamam mı? beyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamınbiri said: noktalardan sonra büyük harfle başlasaydın bari kasamadım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ne demek kasamadım okadar? ben öyle kasamadım okadarlık biri değilim bulaşma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gelmezsek napıcan?(Prudent) PrudenT sende üzerine alınma hastalığı var ben ona kanaat getirdim yav kimse sana bişi dedimi töbe töbe(Anodhen) deyip demediğini sana soran oldu mu(PrudenT) sen sormadınmı gelmezsek napcan diye?(Anodhen) sordum veya sormadım, sanane ki bundan?(PrudenT) senin canın eğlence istiyo bana bak ben eğlenilecek bi tip değilim belanı bulma benden muhattap olayım deme benle alkollümüsün nesin bilmiyorum ama ben uğraşmak isteyeceğin bi tip değilim haberin olsun tamammı(Anodhen) hayır uğraşmak isteyeceğim bir tipsin, belaları severim.(PrudenT) e güzel ozaman ver adresini(Anodhen) bozyakada çevik kuvvetin yanında park var gel inicem(PrudenT) Bu adam normalmi Allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet normalim kendin özel mesaj at dedin attık suç mu oldu aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamım seni de düzeltiriz üstümüze gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 üstüme gelmeyiööğğğğğğhhhhhhhnn noktalamaya baktım sadece. bi virgül unutmuşum. bu saatte olsun artık o kadar sdlkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yatsana lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 prudent bence normal, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 neden small yazdın lan?? kim uğraşcak onu okumaya şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 düzgün görünsün diye öyle yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: prudent bence normal, evet. evvet evet evet. bunu okumdan da söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bozyakada çevik kuvvetin nere istanbuldamı? kusrabakma okadar yol tepemem ama konsere geldiğimde söz uğrayacam yanına bi donuna işeteyim seni klavye delikanlısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 urmesque said: burtonesk said: prudent bence normal, evet. evvet evet evet. bunu okumdan da söyleyebilirim. ben hiç bişi okumadan bu 2 kişiye aynı anda katılma gücüne sahibim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: bozyakada çevik kuvvetin nere istanbuldamı? kusrabakma okadar yol tepemem ama konsere geldiğimde söz uğrayacam yanına bi donuna işeteyim seni klavye delikanlısı seni izmirde canım izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 donuna işetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sly-One said: yatsana lan! ne baarıyon hem. uyumucam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sana güzel bi haberim var yaklaşık bi hafta sonra izmirdeyim karşıyakalıyım zaten lafını unutma 1 hafta sonra görcem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oooo hodri meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ulan izmirde olsam da hakemlik yapabilsem keşke. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bence pru döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bak PrudenT ben şaka falan yapmıyorum ciddiyim senin için yazı yazmak kadar kolay olmaz söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar