urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: urmesque said: ARGO KÜFÜR KULLANMA sddfg sende bağırma sakin ol ARGO olmayan KÜFÜR nasıl oluyo anlamadım ARGO ve KÜFÜR mü kullanmayayım ARGO KÜFÜR, USTRUBLU KÜFÜR falan diye bişimi var Kurallarda Argo kullanılabilir kişlere hakaret etmeden diye biliyorum yanlışsam düzelr urmesque ama senimi kırcam göz zevkini bozduysam düzeltieym hemen dostum ayıpsın forumdaki bi büyüğüm demişti bana da. bilmiyorum ben de nasıl oluyor argo küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o kadar uzun postu okumaz urmesque bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ah okumuş. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 önemli konu bu. argo küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 garbage'a 2 garbage'a 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 *argo içerik* oldun mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 argo küfür çok severim ben misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dimi niyan. bol bol kullanırız, severiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kim sevmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 "adli denge"niz bozulmus lan sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ilk defa tutorials bölümüne post attım galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok urmesque'nin bağırması üzerine bu mesaj güncellenmiştir 1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/06/2008 03:26 tarihinde Anodhen tarafından yapılmıştır. Değiştirdim urmesque ;) argo küfüre son! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben ilk mesaj'ı hiç okumadım tam olarak ne istiyo bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mortis said: ilk defa tutorials bölümüne post attım galiba lan. hadi bunu kutlayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 işte bi adam varmış uçuyomuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok urmesque'nin bağırması üzerine bu mesaj güncellenmiştir 1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/06/2008 03:26 tarihinde Anodhen tarafından yapılmıştır. Değiştirdim urmesque ;) argo küfüre son! sen urmesque'e göz mü kırpıyosun !!??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamınbiri said: Anodhen said: koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok urmesque'nin bağırması üzerine bu mesaj güncellenmiştir 1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/06/2008 03:26 tarihinde Anodhen tarafından yapılmıştır. Değiştirdim urmesque ;) argo küfüre son! sen urmesque'e göz mü kırpıyosun !!??!?! yok abi ne haddime gözüme toz kaçtıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mortis said: . +1 post kasmanın da bi sınırı var yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o değil de o yazıyı edit yazısının altına nasıl koydun onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ayıp oldu cidden şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: o değil de o yazıyı edit yazısının altına nasıl koydun onu anlamadım saatine bak anlarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bolumun yetkilisi yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar