Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Noktalama işaretleri (dersi fizban versin lütfen)

Anodhen

Öne çıkan mesajlar

Anodhen said:
urmesque said:
ARGO KÜFÜR KULLANMA

sddfg

sende bağırma sakin ol ARGO olmayan KÜFÜR nasıl oluyo anlamadım ARGO ve KÜFÜR mü kullanmayayım ARGO KÜFÜR, USTRUBLU KÜFÜR falan diye bişimi var Kurallarda Argo kullanılabilir kişlere hakaret etmeden diye biliyorum yanlışsam düzelr urmesque ama senimi kırcam göz zevkini bozduysam düzeltieym hemen dostum ayıpsın

forumdaki bi büyüğüm demişti bana da. bilmiyorum ben de nasıl oluyor argo küfür.
Sosyal ağlarda paylaş

koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok

urmesque'nin bağırması üzerine bu mesaj güncellenmiştir

1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/06/2008 03:26 tarihinde Anodhen tarafından yapılmıştır.

Değiştirdim urmesque ;) argo küfüre son!
Sosyal ağlarda paylaş

Anodhen said:
koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok

1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/06/2008 03:26 tarihinde Anodhen tarafından yapılmıştır.

sen urmesque'e göz mü kırpıyosun !!??!?!
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Anodhen said:

sen urmesque'e göz mü kırpıyosun !!??!?!

yok abi ne haddime gözüme toz kaçtıda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...