Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kaç yaşıma geldim üniverste bitiyo nerdeyse ama şu yazımdanda gördüğünüz gibi noktalama işareti bilmiyorum herkes parmakla beni gösteriyo ailemle benden utanıyo sırf bu yüzden tez yazamıyacam üniversteden mezun olamıyacam çünkü forumda noktalama işareti kullanmıyomuşum bu eksikliğimi sağolsun fizban farkettirdi sağolsun bana üniverstedede Türkçem AA geldi bildiğimi sanıyodum ama bilmiyomuşum çok bilen fizban bi zahmet anlatsın ve bide böyle şeylerden ukalalık yaparak polemik yaratma tutorialide açarsa yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sondaki 3 nokta gözlerden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 garbıça gidicek topice selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 e hakikaten bilmiyomuşsun sdflksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 emeğe saygı. adam sonuna 3 nokta koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bilmemek degil, kullanmamak hiyarlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: emeğe saygı. adam sonuna 3 nokta koymuş onuda koymayacaktım el alışkanlığı işte D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sana da noktalama işareti üzerine laf yemeyi yediremeyip gelip topic açmak yakışmış. fizban sana türkçe'den AA alamassın demedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 noktalama iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 türkçe'den AA aldıysan bence meziyetlerini burada da sergilemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 senin imzanı yerim kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sly-One said: sana da noktalama işareti üzerine laf yemeyi yediremeyip gelip topic açmak yakışmış. fizban sana türkçe'den AA alamassın demedi... ya burda kadrolaşma yapmayalım arkadaşlar yönetici bi üyeniz diye "tabi lan haklı tü azına tüküreyim rezil herif" muamelesini bi kenara bırakın buda yakışmıyo. 3 yıl oluyo girmeyeli paticik e kaç topic varsa millet mutlaka yapacak bi ukalalık sokacak bi laf buluyo yani benim bukadar tepki vermemin nedeni belkide birbini tanımayan insanların birbirlerine kinleri varmış gibi saldırmalarını anlayamamak ha siz anlıyosanız bana öğretin nedenini bu tutorial bölümü altında bende ona göre konuşayım sizlerle artık nedersiniz olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya iyi de aynı şeyi fizban yapsa gelip topic açsa bana öğret hede diye yetersiz yetersiz onla da dalga geçerdik. ama o kadar eminim ki o bahsettiğin "kadro" dan insanların bu tip birşey yapmayacağına, go get a life diyesim geliyor sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sen bence sinirini farklı bir yerden çıkarıyorsun şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sly-One said: ya iyi de aynı şeyi fizban yapsa gelip topic açsa bana öğret hede diye yetersiz yetersiz onla da dalga geçerdik. ama o kadar eminim ki o bahsettiğin "kadro" dan insanların bu tip birşey yapmayacağına, go get a life diyesim geliyor sori. verilen tepki işgüzarlıktan ibaret hazır bu olay olmuşken bu bi vesile olsun patilerin biraz bu olaya dikkat etmesi gerek artık sahneye oynamak yerine (Sly-One burda kastettiğim sen değilsin alıntı yaptım üstüne alınma) akla mantığa uygun topicle alakalı şeyler yazmak, Türk Dil Kurumu felsefesiyle işlemeyen bu forumda alakasız bi topicte noktalama işareti hede hödö edip ukalalık yapmaktan daha önemli diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamın dikkatini çekmiş yazmış. öneride bulunmuş. bunda ne kötülük var ki ben onu anlayamadım. sen sert çıkmasan olay çıkmayacakmış bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hala kullanmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 koyver gitsin arkadaşım topic açma böyle bişey için ayar wericem diye. seni de seviyoruz merak etme. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu topic garbageden geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben geldim o yüzden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 koy ass'ine gitsin garbıca gecenin 3ü olmuş ne anlatıyom Mortis sen yetkilisin sanırım bi laf sokma bölümü açın millet stresini atsın oranın mod talibide çok olur uzun zamandır girmiyorum ben anladım stili ok ;) urmesque'nin bağırması üzerine bu mesaj güncellenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben yetkili değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ARGO KÜFÜR KULLANMA sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 urmesque said: ARGO KÜFÜR KULLANMA sddfg sende bağırma sakin ol ARGO olmayan KÜFÜR nasıl oluyo anlamadım ARGO ve KÜFÜR mü kullanmayayım ARGO KÜFÜR, USTRUBLU KÜFÜR falan diye bişimi var Kurallarda Argo kullanılabilir kişlere hakaret etmeden diye biliyorum yanlışsam düzelr urmesque ama senimi kırcam göz zevkini bozduysam düzeltieym hemen dostum ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kişiye özel başlık açmak nedir. saygıdeğer fizban olsaymış bide başlık tam olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar