Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye adam olmaz Türk milleti hiç olmaz

Masteis

Öne çıkan mesajlar

her ne kadar ayrımcılık koksada yazı, tebrik ediyorum seni. ayrıca bu şartlar altındayken kürtlerin büyük çoğunlğunun problem çıkartıp durduğunu yok göremeyiz. imkanı yok. istanbulda izmirde falan belki bi nebze sorun yaratıyorlar veya hiç yaratmıyorlar. ama doğuda gerçekten çok fena.

üşenmeden okudum, zevkli bi yazıda olmuş insanı sıkmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:
Reb1rth said:
+ Olarak türkler eski ruhunu kaybetti arkadaşım. Yok öyle eskisi gibi türk birliği. Kürtler kadar bile olamıyoruz. said:

Bak senn :D Ülkücü diye birşey duymadın galiba git anlat bakalım onlara kim neyi unutuyormuş :P

+1

TÜRK KÜRT AYIRIMIDA YAPMAYACAKSIN!

TÜRKLER VE PKKLILAR VARDIR.
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:
spompas said:
Reb1rth said:
+ Olarak türkler eski ruhunu kaybetti arkadaşım. Yok öyle eskisi gibi türk birliği. Kürtler kadar bile olamıyoruz. said:

Bak senn :D Ülkücü diye birşey duymadın galiba git anlat bakalım onlara kim neyi unutuyormuş :P

+1

pkklılar kimmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
spompas said:
spompas said:
Reb1rth said:

+1

pkklılar kimmiş?

pkk lılar sadece ülkeyi bölmek amacıyla ekonomik bakımdan yoksul halkı etkileyerek yola çıkmıştır bugun lazlar çerkezler doguda olsaydı ve işsizlik yüzünden aç olsaydı onlarda aynı yolu seçerdi temelinde bu yatıyor..
GAP ın amacıda bu zaten bide başlasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çok zeki valla beni derinden etkiledi hemen dışarı çıkıp gözleri çekik bir türk kızı bulup eve kapıyacağım senede 1-2 çocuk gelir ondan verimli kullanırsam 2-3 kadın daha bulsam senede 6 çocuk 30 senede 180 falan rahat gelir benden beyler.. Arada da düzenli olarak gaz odalarına Kürtleri göndeririz onlar biterse Ermeni, Yahudi, Laz, Çerkez falan filan ne varsa göndeririz en sonunda da kendimizi göndeririz olur biter mis gibi bir dünya...
Sosyal ağlarda paylaş

Vay bilmiş vay... Dur ben sana açıklıyayım pkk 'nın ne olduğunu.

Açılımı : Partiya Karkerên Kurdistan'dır.

Amaçlarının ne olduğunu bilirmisin? Bilmiyormuşsun ki konuşuyorsun. Hani yanlış anlama kulaktan duyma şeylere çoğu kişi inanır. Ama gerçek budur, resmi olarak gerçek bu hani benim sıktığım birşey değil.

Pkk dediğimiz şerefsizler Türkiyenin güney doğusunu, ırak'ın kuzeyini, suriyenin kuzeydoğusunu ve iranın kuzeybatısında topluca bir devlet kurmayi amaçlayan bir TERÖR örgütüdür. Gelirlerinin çoğu uyuşturucu kaçakcılığından sağlanır(aslında böyle değildir sadece açıklamada bu yazar. sağdan soldan destek geliyor bu heriflere elbet uyuşturucuda satıyorlar).
Hani daha çok bilgi istiyorsan kaynak bile verebilirim.

Pkk lıların nerden kimi nasıl aldıklarınıda söyliyeyim.
Türkiyeden çıkan pkklıların %99'u: doğu bölgesinde yaşıyan KÜRT çocuklarınının (genelleme 14~16 yaş arası) akıllarını çelip kendi örgütlerine alıyorlar ve sonradan kaçmaya çalışanları vuruyorlar.

Bak neymiş kürtmüş. Şunu artık anlayın. Eyvallah kürdün iyiside var kötüsüde var. Herşeyin iyisi ve kötüsü var ama PKK özü KÜRTTÜR.
PKK'da kürt dolu olduğu için diğer kürtlerde(pkkdan olmayan) onları destekliyor. Şunu anlamak cidden zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:
Arada da düzenli olarak gaz odalarına Kürtleri göndeririz onlar biterse Ermeni, Yahudi, Laz, Çerkez

Kusra bakmada bu konuya mesaj atıp daha çerkezlerin ne olduğunu bilmiyorsan ben birşey yapamam.
Çerkez Türk 'ü diye birşey duymadın heralde?
Sen muhtemelen Türkü sadece türk olarak biliyorsundur. Eh işte cehalet meselesi bunlar tabi öğrenmemek suç öğrenmiş oldun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Vay bilmiş vay... Dur ben sana açıklıyayım pkk 'nın ne olduğunu.

Açılımı : Partiya Karkerên Kurdistan'dır.

Amaçlarının ne olduğunu bilirmisin? Bilmiyormuşsun ki konuşuyorsun. Hani yanlış anlama kulaktan duyma şeylere çoğu kişi inanır. Ama gerçek budur, resmi olarak gerçek bu hani benim sıktığım birşey değil.

Pkk dediğimiz şerefsizler Türkiyenin güney doğusunu, ırak'ın kuzeyini, suriyenin kuzeydoğusunu ve iranın kuzeybatısında topluca bir devlet kurmayi amaçlayan bir TERÖR örgütüdür. Gelirlerinin çoğu uyuşturucu kaçakcılığından sağlanır(aslında böyle değildir sadece açıklamada bu yazar. sağdan soldan destek geliyor bu heriflere elbet uyuşturucuda satıyorlar).
Hani daha çok bilgi istiyorsan kaynak bile verebilirim.

Pkk lıların nerden kimi nasıl aldıklarınıda söyliyeyim.
Türkiyeden çıkan pkklıların %99'u: doğu bölgesinde yaşıyan KÜRT çocuklarınının (genelleme 14~16 yaş arası) akıllarını çelip kendi örgütlerine alıyorlar ve sonradan kaçmaya çalışanları vuruyorlar.

Bak neymiş kürtmüş. Şunu artık anlayın. Eyvallah kürdün iyiside var kötüsüde var. Herşeyin iyisi ve kötüsü var ama PKK özü KÜRTTÜR.
PKK'da kürt dolu olduğu için diğer kürtlerde(pkkdan olmayan) onları destekliyor. Şunu anlamak cidden zor değil.

Birçok kürt insan tanıyorum yarısından fazlası PKK yı desteklemiyor. Destekleyenin aileside dtp milletvekili...

Bir gün Bi konuşma oldu bu Dtp li alienin cocuğu ile,

Kendilerini TSK ya o kadar düşman hissediyorlarki anlatamam Öyle örgütlmeşilerki kendilerini bildiğiniz tehlikenin içindeyiz.
Yine bir gün Soru sordum;
Dtp pkk yı destekliyormu diye?
Pis bir gülümseme ve kısık bir sesle ben bilmem dedi
bende sen bilmicende kim bilcek dedim
gülmesi arttı ve sustu.
şimdi sınıftaki 10 tane kürt vatandaşın 1 tanesi PKK yı destekliyorssa diğerleri Desteklemiyorsa BEN kürt vatandaşıma PKK lı demem... Dedin ya konuyu tam bilmiyorsundur diye. Evet bilmeden cahillik yaptım, bir kürde Pkk lı dedim adamla hala dargınız. YAni işin aslı Her kürdü aynı kefeye koymayın.

Ben yok savaşta aynı cephedeydik falan demicem...
traş yapmıcam kısacası
En azından kürtlerin hepsini pkk lı görüyorsanız bile renginizi belli etmeyin. LÜTFEN...

Anlatacak o kadar çok şey sunabilirmki size ama SADECE BURASI SIRADAN BİR FORUM ounu için lav gevezeliğine gerek yok
o KAdar cahillikki Yazılar yanlış taraflara sapabiliyor.
kısacası ne haliniz varsa görün.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynısını düşünüyordum tabi gerçekler çok daha farklı. Diyorsun ya 10 kürtten 1'i öyledir diye.
İzmir de istanbulda ankarada öyledir hadi geçtim. Ya doğu taraf.
o kadar yılanın içinden bir tanesi ben zehirsizim dese diğer yılanlarda zehirsiz mi oluyor?

geç bunları hocam
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Bende aynısını düşünüyordum tabi gerçekler çok daha farklı. Diyorsun ya 10 kürtten 1'i öyledir diye.
İzmir de istanbulda ankarada öyledir hadi geçtim. Ya doğu taraf.
o kadar yılanın içinden bir tanesi ben zehirsizim dese diğer yılanlarda zehirsiz mi oluyor?

geç bunları hocam

zehirsizim demesine gerek yok

Görüyoruz ;
10 kasımda Anıtkabir i ziyaret edeni etmeyeni
Şehitler olduğunda Konvoylara kimin gelmediğini
İnce ince ARalarda laf sokmalara çalışmaya

bunu yapmayan 9 yapan 1 ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...