Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye adam olmaz Türk milleti hiç olmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu türban olayı hala anlam veremiyorum. Başka sorun mu yok devlette?
Bırakın giysinler elleşmeyin. Banane onların türban giymesinden. Ne olcak yani onlar türban giyince şeriat mi gelcek? Hayır gelmicek sadece medyanın insanları oyalamasından başka birşey değil.
Gidin kürt sorununu çözüm en büyük sorun o zaten.
Abdullah Gül denilen cumhurbaşkanı(mız) zaten kürt. Ben onu başa getiren halkımıza neden güveneyim?
Tayyibin karısı zaten kürt.
Kürtlerle iç içe olduk ve inanıyorum 2015'e kalmaz tamamen kürt ülkesi olcaz. Adamların isteği o türk bayrağı yerine Kürt bayrağı dalgalansın.
Türkiyenin Ankara ilinden doğusu zaten kürt dolu.
Adamlar resmen nüfusunu arttırıyor ve kimse farkında değil. Türk nüfusundan çok kürt var. Ha yalan diyebilirsiniz belki anlaması zordur ama öyle ne yazık ki.
Bizim kiler 2 hadi en fazla 3 çocuk yapıyor ama elin kürdü arkasında 4 eşi onun arkasında maşallah 35 çocuk. Adamlar 7-8 çocuk yapıyor. Bunu nerden çıkarttık? Kürt anlatıyor bunu bize adam ciddi ciddi yakında sizi geçicez diyor.
Bizim türklerin çoğu çocuk yapmaktan korkuyor, neden? Aman çocuğumuzun geleceğini düşünmek lazım 2 taneden fazla olmasın geçinemeyiz okulu var bunun giyimi var cartı var curtu var ki haklılar(yız). Para sorunu var geçim sorunu var.
Kürdün böyle sorunumu var? Eşeği alıp dağa çık in götür uyuşturucu ticaretini yap para derdimi var onların? Bizim millet hastasıdır uyuşturucunun bakmayın. Şimdi belki karşı çıkarsınız edersinizde ne yazık ki öyle.

"Yok efendim bizim Türk Askerimiz var birşey olmaz"
Hadi len ordan. Rüşvet yiyen türk subayı, askeri vs.si oldukca ben askerimizede güvenmem.

"Bizim askerimiz korkusuz"
Gördük... Sanki askere gidenler aslan oluyor. Çatışma çıktığında ağlayanı var annesini isteyeni var. sen ne korkusuzluğundan söz ediyorsun?

Askerde kürtlere kötü davrandıkları söylenir artık o efsaneleşmiş bir olay. Kuzenimin askerlik anılarından biri:
Karakolda kuzenimle(komando) birlikte 2 tane er, 1 yüzbaşı ve 2 subay.
Karakolda yaklaşık 20~25 kürt var o ara tv açık abdullah öcalan görüntüleniyor. Kürtler başlıyor "Türkiyeninde bilmemne başkanımızı aldılar türkler böyle şöyle"
Kuzenimle ordaki herif atışmaya başlamış ama diğerleri sadece izlemiş.
Belki yalan belki doğru fakat 35 yaşına gelmiş ve bugüne kadar yalanını duymadığım insana inanırım ben. + olarak askerde bir pkk ile karşılaştığınız vurma yasağınız var. O size ateş açtıktan sonra vurabiliyorsunuz. İlk önce " Dur teslim ol" diyeceksiniz. Ondan sonra o teslim olmazsa ve ateş açarsa vurabilirsiniz. Varmı böyle saçmalık ya vur şerefsizi gitsin ne yapacaksın kardeşim. Ben inanmıyorum şahsen medyanın yayınladığı "bilmemne yerinde 250 pkklı öldürüldü" Yalan? Hani kanıt?

Saddamı niye idam ettiler? Pkklıları temizliyordu gerçeğide buydu kim ne derse desin gerçekliği buydu. Ve bununla ilgili bir sürü olası teori var(öldürülmesi teori değil elbet) onları anlatmaya kasamıcam.
Abdullah Öcalanı diye idam edemiyorlar? Çünkü afedersiniz g.t yemiyor. Yemeyecekte.

AB'ye neden giremiyoruz? O kokoreçti carttı curttu fasa fiso yalan bi kere. Öyle ab'ye uygun olmak falan yalan. Milletin gözünü boyamaktan başka hiç bir halt değil. AB'ye girersek savunma gücümüz olacak çünkü eğer kürtler harekete geçerse AB bizi korumak zorunda. Bize onlar ilk "kürt sorununu çözün" dediler. Biz ne dedik? öyle bir sorunumuz yok. Nah yok, bal gibi var.

+ Olarak türkler eski ruhunu kaybetti arkadaşım. Yok öyle eskisi gibi türk birliği. Kürtler kadar bile olamıyoruz.
Yemin ediyorum gidip bir tane kürde dalın ya kaçar yada yalvarır ama 15 dakka sonra kralmış gibi arkasında 50 kişiyle birlikte karşınıza gelir ve orda hiç bir türk gelipte size yardım etmez. Neden? Çünkü adamlar sapık manyak psikopat. Millet kürtlere dalamıyor g.t korkusundan çünkü arkasında ailesini düşünüyor. Sen git dal bir kürde evini bile basan olur. O kadar kolay değil demeyin çeşmede sadece 4 kürt tarafımdan evimden alınarak dayağımı yedim.
izmir Konakta muhtemelen 2 yıl önce öcalanın resimleri kaldırıldı aptal aptal insanlar öcalanı savundu ve etrafı polislerle doluydu. Neden gidip polisler karışmadı? Orda 2 kişi(ve tanımadığımız diğer insanlarda vardı) adamların üstüne yürüdük polisler tutup yana çekti ve dediği tek şey "gençliğinize yazık". Polis elini sürmüyor, orda vatanına milletine laf yiyorsun polis birşey demiyor ve karışanlarada birşey yaptırmıyor. Resmen polis onları savunuyor orda. Doğru gençliğimiz gider gidip gebertsek onları ömrümüz çürüyecek hapishanede. Neden? Halkımıza laf yedirtmediğimizden.

Yahu bizim millet g.tünü düşündüğü sürece bir isyanda siz sanıyormusunuz onlar çıkıp birşeyler yapacak? Hayır.
Bizim millet şuan maaşımı alayım çocuğumu geçindireyim derdinde. Ki şuan en mantıklısıda o görünüyor ne yazık ki şu şartlarda. Yemin ediyorum kürtler saldırdığında evinde g.t korkusundan çıkmayan türk olacak eğer olmazsa şerefsizim.
Ama şu var şimdi lafta herkes milletçi herkes vatanı için canını verir. Kuru yalan be dostum sadece laf üzerine olan bir yiğitlik gösterisi bu.

Biz 50 kere kürt sorununu kaldırırdık. Neden kaldıramıyoruz? Ve artık çok geç afedersin.
Cumhurbaşkanımız kürt
Başbakanın karısı kürt
Türkiyenin yarıdan gerisi tamamen kürt.
Nüfusları öküz gibi artıyor
Mesaj tarihi:
+ Olarak türkler eski ruhunu kaybetti arkadaşım. Yok öyle eskisi gibi türk birliği. Kürtler kadar bile olamıyoruz. said:

Bak senn :D Ülkücü diye birşey duymadın galiba git anlat bakalım onlara kim neyi unutuyormuş :P
Mesaj tarihi:
Ülkücüyü bana öğretme istersen. Ama böyle cevapların geleceğinide çok iyi biliyordum. Herkes milliyetci ya ondan şimdi kanında var onların inanmak gelmez haksızım yani.
Doğruları siz yazında etkileyin beni bakalım kim ne diyecek çok merak ediyorum.

Yalanlayanlar doğruları söylesin
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
flamelenmemek için konuşmuyorum

Benim yazdıklarıma karşıysa istediğini söyle ben birşey demem. Ne laf çatışmasına girerim nede bir hakaret ederim. Rahat ol
Mesaj tarihi:
Neresi yanlış sen söyle bakalım?

AB'nin kürt sorununu çözün demesimi yalan? Böyle birşey neden demiş olabilirler bir düşün.

Öcalanı neden idam etmiyorlar? Sebebini anlat bakalım.

Kürtler uyuşturucuları nerden nasıl buluyor? Bir düşün bakalım.

Neden kürtler bu kadar çok çocuk yapıyor? Hepsi abaza mı?

Sen dışarda öcalanı savunsan sana birşey olmaz fakat git bi doğu taraflarda öcalana laf et bakalım ne oluyor.

Abdullah Gül kürt. Kanıta gerek yok

Daha neyine ne inanmak istiyorsun?
Mesaj tarihi:
o zaman bi bomba icat edelim sadece kürtleri öldürsün başka bi bomba icat edelim zencileri öldürsün başka bi bomba icat edelim albinolar ölsün werewolflar ölsün zombieler ölsün
bunu niye garbıça açtın ki
Mesaj tarihi:
çok gaz olmuş. tayyibin karısı kürt değil. zamanında yahudiler yönetiyodu erbakandan başka ses çıkaran yoktu, şimdi niye böyle tepkiler geliyor onu da anlamak güç
Mesaj tarihi:
Öcalan'ın idam edilmemesinin sebebi idam cezasının olmaması halihazırda. Kaldırıldıktan sonra da idam edemezsin, failin lehine olarak (hukuki ilke bu) yasağı geriye yürütursün.
Orayı geç yani, ayrıca çok fazla ırkçılık kokmuş konu, belirteyim.
Mesaj tarihi:
Reb1rth said:
+ Olarak türkler eski ruhunu kaybetti arkadaşım. Yok öyle eskisi gibi türk birliği. Kürtler kadar bile olamıyoruz. said:

Bak senn :D Ülkücü diye birşey duymadın galiba git anlat bakalım onlara kim neyi unutuyormuş :P

ülkücü diye birşey cok duyuyorum ben bizim lisede bol bol var böle teşkilatlanma çabaları giden arkadaşlarım da var.
reis(!)lerine karşı gelirlerse dayak yiyyolarmış hem de sağlam bir dayak. reiscikleri arayıp para istiyormuş bol bol.
evet baya milliyetçiler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...