Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sevgili teknik patiler, şimdi size öğürtücü bi hikaye anlatıcam: 2003 yılının sonlarına doğru, taptaze bir kışgünüydü. benim bilgisayar zort dedi kapandı, gitti attaaya tamir olmayaa. beynine formatı yedi, döndü. buraları kısa kesiyorum, o dönüşünden sonra iki kere daha gitti-geldi, düzelmedi. en son iki hafta önce filan ben kendi narin ellerimle formatladım, kendine geldi şimdi. ara ara kablonete bağlanmama, sonra birden bağlanma gibi, ne idüğü belirsiz bir problemi oluyor, ama alıştık artık, onu da evin bir karakteri sayıyor, bu tip sinir krizlerini görmezden geliyoruz. ama bir durum var ki, internet damarlarımdan birine düğüm atmış durumda, insanlar öldüm zannediyor, gençler sevgili edinemiyorlar ve dahi bazı muhabbetkar arkadaşlarım duvarlarla konuşmaya başladı. şu kablonet ile icq'nun hüzünlü hikayesini hepiniz biliyorsunuzdur. şimdik efenim, bilgisayarın bir çalışıp bir çalışmadığı ara günlerde, icq bilgisayarıma usernameimle yüklüydü. dolayısıyla 17.800 proxy denedikten sonra birini tutturup icq dünyasına girebiliyordum. ve fakat defaatle format yedikten sonra, icq'yu yeniden yüklemeye sıra gelince, bu registration işini sağdan soldan apartma proxylerle becerememe durumu hasıl oldu. iddia ediyorum dünya üzerindeki bütün proxyleri denedim registration için, ama ol-mu-yo! bi ara aklımda modemle 146'dan bağlanıp, registration işini hallettikten sonra kablonete geri dönüp, proxy deneyerek hayatıma devam etmeyi düşünüyordum ama bilgisayarım tamire gittiğinde modemi içinden yürümüş! o bakımdan bu artık mümkün diil. bana bir hal çaresi lütfen! deli olucam artık yahu... ÜŞENGEÇLER İÇİN ÖZET GEÇİYORUM: kablonet kullanıyorum. dial-up modemim yok. kablonet-icq sorunundan haberdarım, binlerce proxy denedim. benim durumumun farkı registration. Kullanıcı adımı bilgisayara kursam daha güzel günlere koşacağım kanaatindeyim. İMDAK! imdak yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sorununa çözümden çok alternatif olabilir ancak ama bizim kablocu arkadaşlar topluca msn msnger6.1 e geçtiler , bizde geçtik , gayet güsel bir program , icq yu aratmio hatta fazlasi bilem var . file transferde sorun çıkarmiyo falan fıstık ... icq işi ölme eşşeğim ölmeye döndüğünden , MSN MSNGER şimdilik kablocu arklara tek çare gibi fleio bana[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 icq msn'den çok daha iyi bir program ancak arayüzü böle bi janjanlı falam değil beni kendi dünyasına pek çekemedi te lise zamanlarında kullanırdım neyse konuya dönelim üşenen bi arkadaş olarak sana en basit çareyi sunuyorum dial up registration problemi olmuyor ise bi arkadaşından bi günlük modemini ödünç al takamam edemem dersen external iste yani topic açsan yüz kişi çıkar apla ben modemimi bi günlük veririm diye hallet kayıt olaylarını sonra proxyler arasında kaybolmaya devam edersin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 "bilgisayarım tamire gittiğinde modemi içinden yürümüş! " bu modemin kendi kendine yürümek gibi bir özelliği olmadığı için gidip modemin yürümesine yardımcı olan arkadaşı fırçaladıktan sonra modemini geri alıp 146 ile bağlanıp regist. işlemini tamamlayabilirsin buda bi alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Msn cok daha kalıtelı bır program. Tek kotu tarafı offline msj destegı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: EagleEye, 10 February 2004 17:53 tarihinde demiş ki: "bilgisayarım tamire gittiğinde modemi içinden yürümüş! " bu modemin kendi kendine yürümek gibi bir özelliği olmadığı için gidip modemin yürümesine yardımcı olan arkadaşı fırçaladıktan sonra modemini geri alıp 146 ile bağlanıp regist. işlemini tamamlayabilirsin buda bi alternatif :D[signature][hline]:;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 . [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 February 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ehehe ema'nın da delirmesi bir başka oluyor.. icq'da başlangıçta (kayıt sırasında) connection ayaralaması olması lazım.. orda halletmiştim ben.. www.icq.tedavisi.com 'da connection ayarlarının nasıl yapılacağını anlatıyor.. belki bir şeyi unutmuşsundur.. bazen proxy bulmak çok güç. bazen de aynı proxyden defalarca girebiliyorsun. bu da ilginç bir olay.. icq tedavisi'nin forumları var. orda derdini anlatabilirsin. yani en azından orda öyle yazıyor.. sonracığıma icq 2003pro edinebilirsin bir tane.. go.icq.com deniyebilirsin.. gene hiçbiri olmassa hmm bilmiyorum aklıma başka bişi gelmiyor.. ek not: windows xp, KabloNET var, dial-uo için fax/modem kartım yok. Yani bağlanabilirsem anca KabloNet üzerinden girebilirim. ICQ'ya girebildiğime göre umarım sen de girersin. [signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 February 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 register kisminda bendede problem oluyordu bir kac denemeden sonra (maximum 15-20) cali$an proxy ile kayit yapabiliyorsun.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 icqpro2003 özellikle ilk kez kullanıcıyı girerken proxy serverı değiştiriyor sanırım portlarla alakalı birşey https yi http falan yapıyor zilyon defa deneyince (her seferinde https yi seçerek) bağlanıyor, en azından ben böyle çözdüm, bir kere bağlanınca sonrasında sorun çıkarmıyor genelde.[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 onu bunu birakin persem cuma elektirik kesintisi bekleniyomuss[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 transparent proxyler bi işinize yaramaz ki, ip adresinizi saklamadıkları için yine sorun çıkartır. eğer sorun oluyorsa bende bi proxy server programı vardı, -yani proxy yerine benim ip adresimi kullanabiliosn- eğer dipsiz download klasörümden bulup çıkartabilirsem registrationı halledebiliriz.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ema apla evde kullandigim proxy ile yaklaşık 3 aydır falan sorunsuz baglaniyorum dönünce işten yazarım ben baglaniyorsam herkez baglanabilir sanirim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Infra portun ve gprs bağlantılı cebin varsa ordan yap registrationu. Ben öyle yapmıştım kablo zamanlarımda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 üwe... icqtedavisi.com filan demişsiniz, o siteyi ezberledim sanırım :/ modemimi şu anda tekrar ele geçirmem çok zor, o opsiyon da gitti. gprsli telefonum va ama infrared portum yok. o da gitti. ondan gayrı, bazı proxyler önermişsiniz, onalrı daha deneyemedim, bu sefer de internete giremiyorum. o da çok tuhaf bi sorun aslında. bilgisayarı açıyorum, bağlanmıyo. sonra mesela aradan 3 saat geçiyo, bağlanıyo. ertesi gün açtığımda zonk diye bağlanıyo, sonra 2 gün sonra birden bağlanmıyo. bütün bunlar olurken ben hiç bir ayarla oynamıyorum. sanırım karakter sahibi bi bilgisayarım var, canı isteyince problem çıkarıyor :PP her halükarda teşekkür ederim sizlere. evden denemelerimi yapabilince gelişmeleri aktarırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yani biraz klasik bir öneri olacak ama, evinde modemi olan hiç mi tanıdığın yok, birisi getirsin onu bir iki dakkalığına kullan sonra geri ver. Hatta external olursa daha bir kral olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ehe karamurat rulz. teşekkür ediyorum kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yannız download.com'dan indirdiğim icq2003pro suxmış. habire kapatıp duruyo kendini :P ben eski 202a'yı kullaniim bare yine. öf ki ne öf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 MSN massenger dicem şimdi ama yakında kapanıcak o yuzden baslamayın[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ya microsoft msn massenger uzerınden virus yollanıyormus felan fılan ınce ayrıntısı wardı bende unuttum yakında kapatcak sanırım mart olması lazım ama yanılıyor olabılırım ama kesın kapanıyor bunu bılıyorum.Nedeni hackerlar. YAzık oldu[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Emaleth, 12 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki: ehe karamurat rulz. teşekkür ediyorum kendisine :) aslinda bu elimizden geldiği kadar bizden bir teşekkür sana ablacım :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yahu hazır thread var, bi soru daha attırıveriim ortaya, bir bileni çıkarsa ucundan tutuversin. efenim, icq'ya kafamızı sokma isteğimiz bitmek bilmiyor. şimdi de habire eng klavyeye atlamaya başladı icq penceresinde. dil ayarlarını türkçe yapıyorum yapıyorum olmuyo. dünden beri icq kullanıyorum, habire default language değiştirmekten imanım gevredi. sinir sahibi oldum ben yine. varlığı bi türlü yokluğu bi türlü be bokyiyen programın... tööbe estafırıldak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 şimdi apla onuda adim adim anlatiyorum banada oluyor bu sorun,çokta mendeburdur kendisi.Açıyorsun icq nu kimseye bir cevap vermiyorsun öle bi süre,neyse efendim: -Sol atta duran main butonuna basilir -listeden Preferences seçilir -Miscellanous'da aşşağıda duran multilingual supportta türkçe seçilir.Apply denilir. -Ama sorun bitmez icq da herhangi bir mesaj penceresi açilir -Burda fonts seçeneklerinden istenen font seçilir -Dil olarak türkçe işaretlenir. -Pencere kapatilir -icq tamami ile kapatilir(program olarak) -yeniden başlatılır. -düzelmiştir -düzelmedi ise gerekirse bu işlem bir iki kere tekrarlanır ve sorun çözülmüş olur. olmazsa bilumum terlik cezalarina raziyim boynum kildan ince apla[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sadece icq değil kimi başka programnlarda da bende aynısı oluyordu bende sonunda ingilizce klavyeyi kaldırdım sorun çözüldü :) Şu an sadece türkçe yüklü istesede geçiş yapamıyor :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 allaam ne iğrenç bi program bu be. şimdi de sabah çalışan proxyyi çalıştırmıyo. tekrar teşekkürler bu arada arkadaşlar. ingilizce klavye seçeneğini kaldırmak benim de aklıma gelmişti de tırsmıştım. önce karamuratın dediğini bi deniim, sonra fedaykinin dediğine bakıcam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar