Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık(canlı yayındı)öss stresi,öss sınavına yapılması yapılmaması gerekenler,össden sonra iş bulamama falan tartışıldı.sınav filminin yönetmeni,iş arıyorum mu ne öyle bi filmin yönetmeni 1 psikolog, nil gün diye bi kadın bide işarıyorum.com mu öyle bi sitenin sahibi gibi bişey konuklardı.daha sonradan össye 6 kere gelmiş bi geek geldi yayına odtü inşaat mühendisi mevzunu ama öss sonuncusu bi adam bağlandı.tüm soruları yanlış yapmış 1 doğruı olmş bi soruyu da öss iptal etmiş dfgk.öyle güzel bi geceydi yakalarsanız izleyin. bu arada cnn türk binasına memed ali birand geldi.tuvalete girmiş yapmış yapıcanı elini yıkamadan cıkmış arkadaşlar soyledi dfhlk. bi bu arada daha orda ulaşımda çalışan bi kadın vardı esra diye offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff tekrarını yakalarsanız izleyin güzel konulara değinildi. edit:ayrıca beyazıt öztürk gerçekte acayip yakışıklı adam yani tv de bakıp bu ne la gkfdskgofs popom daha güzel diyen tipler varsa normal görsün bide.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 "selam ben cnnturk binasında çalışıyorum."
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Canlı yayınsa nasıl izliycez ki? Nası yani derken onu mu kastediyodun nedir?
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 programın adı nası yani.canlı yanının tekrarını izliceksiniz.ben canlı yayın olcağını bilsem yazardım buraya dgjks
Slat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mehmet Ali Birand elini yıkarsa TRT zamanından tokatladığı elindeki para kokuları çıkar yıkamaz tabii.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 o adamı sunucu yapanın.. ne diyim abi skjs
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 "Televizyona çıktım lan" mesajını verme kaygısı var mı yok mu bana onu söyle.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xaenin said: "Televizyona çıktım lan" mesajını verme kaygısı var mı yok mu bana onu söyle. burda bi kaç mesaj vermek istedim. 1.canlı yanına çıktım zaten gözükemedim kamera tam yanımı cekiyodu. 2.konukjlardan ikisi geek olan ve öss sonuncusu. 3.ordaki asistanın taş olması
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben amacı anlamadım.neyi paylaştın yani.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Cintonik said: ben amacı anlamadım.neyi paylaştın yani.
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya adam 2 hava atmaya çalışmış üstüne gitmeyin
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yav yaşadığını yazmış işte, niye üstüne gidiyosunuz anlamadım, yirmi kıza çaktım on saatte diye topic açsa daha mı iyi sdfsh
Slat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu topiğin bir benzeri için: http://forum.paticik.com/read.php?20,3243470,page=1
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eğlenceli bi program olmuş izleyin diyo ne var ki niye kızdınız?
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: yav yaşadığını yazmış işte, niye üstüne gidiyosunuz anlamadım, yirmi kıza çaktım on saatte diye topic açsa daha mı iyi sdfsh nası yani motor mu taktırdın alete. asdfasf
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 o tarz topicler açılıyor arada onlara ithafen söyledim :d
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hakkaten adam gayet anlatmış burası konu dışı diilmi ayrıca televizyona çıktım diye hava atıyosun diyen kişiler televizyona 1 defa çıksalar almanyadaki halasından nijeryadaki dayısına kadar haber verirler ki adam hiç bişi sölememiş ben burda bi artizzzlik falan göremedim. gayet programdan bahsetmiş bide aşık olmuş esra ya paylaşmak istemiş.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şu an tekrarı var bu arada izleyecekseniz
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 said: beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık burası saçma olmuş sadece. Programa çıktık deyince sanki konuk olarak katılmış da programa bir katkısı olmuş gibi. Kenarda izlemek, çıkmak anlamına gelmiyor..
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 caps yok dostum, taş diyorsun o kadar
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cintonik said: ben amacı anlamadım.neyi paylaştın yani. heycanını
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ona buna geek derken sen geek olma aman diyim
Cooldragon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 said: beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu Güven Kıraç'a beyazın yanındaki kel adam denmez ki :)Masumiyet, Takva falan hiç mi duymadın :)
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o değil de gülme efektlerine bittim dfghlkj
Öne çıkan mesajlar