Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yani?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık(canlı yayındı)öss stresi,öss sınavına yapılması yapılmaması gerekenler,össden sonra iş bulamama falan tartışıldı.sınav filminin yönetmeni,iş arıyorum mu ne öyle bi filmin yönetmeni 1 psikolog, nil gün diye bi kadın bide işarıyorum.com mu öyle bi sitenin sahibi gibi bişey konuklardı.daha sonradan össye 6 kere gelmiş bi geek geldi yayına odtü inşaat mühendisi mevzunu ama öss sonuncusu bi adam bağlandı.tüm soruları yanlış yapmış 1 doğruı olmş bi soruyu da öss iptal etmiş dfgk.öyle güzel bi geceydi yakalarsanız izleyin.

bu arada cnn türk binasına memed ali birand geldi.tuvalete girmiş yapmış yapıcanı elini yıkamadan cıkmış arkadaşlar soyledi dfhlk.

bi bu arada daha orda ulaşımda çalışan bi kadın vardı esra diye offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

tekrarını yakalarsanız izleyin güzel konulara değinildi.

edit:ayrıca beyazıt öztürk gerçekte acayip yakışıklı adam yani tv de bakıp bu ne la gkfdskgofs popom daha güzel diyen tipler varsa normal görsün bide.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
"Televizyona çıktım lan" mesajını verme kaygısı var mı yok mu bana onu söyle.

burda bi kaç mesaj vermek istedim.
1.canlı yanına çıktım zaten gözükemedim kamera tam yanımı cekiyodu.
2.konukjlardan ikisi geek olan ve öss sonuncusu.
3.ordaki asistanın taş olması
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
yav yaşadığını yazmış işte, niye üstüne gidiyosunuz anlamadım, yirmi kıza çaktım on saatte diye topic açsa daha mı iyi sdfsh

nası yani motor mu taktırdın alete. asdfasf
Mesaj tarihi:
hakkaten adam gayet anlatmış burası konu dışı diilmi ayrıca televizyona çıktım diye hava atıyosun diyen kişiler televizyona 1 defa çıksalar almanyadaki halasından nijeryadaki dayısına kadar haber verirler ki adam hiç bişi sölememiş ben burda bi artizzzlik falan göremedim.

gayet programdan bahsetmiş bide aşık olmuş esra ya paylaşmak istemiş.
Mesaj tarihi:
said:
beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık

burası saçma olmuş sadece. Programa çıktık deyince sanki konuk olarak katılmış da programa bir katkısı olmuş gibi. Kenarda izlemek, çıkmak anlamına gelmiyor..
  • Yeni Oluştur...