Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 http://www.pcnet.com.tr/forum/internet-ag-ve-guvenlik/175888-youtube-giris-yontemi.html girin şu siteye anlatmış zaten. bende kısaca özet geçiyim ama. indiriyosunuz dosyayı açıyosunuz, bekliyosunuz işte tamam falan diyosunuz. sonra bi internet explorer sayfası açılıyo ister kapatıp başka sayfa açın ister onda açın girin youtube'a. gayet normal youtube'a hem. programı aşağı atın ama kapatmayın. şuanda takır takır hızlı biçimde normal youtube'da reklamsız vesaire geziyorum. özlemişim edit: ama veoh'a girilmiyo türkiyeye yasakladığından direk =( negüzel veoh tvden anime izliyodum ya ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ktunnel.com'dan girebilirsin veoh'a. bu youtube izleme olayını da o sekilde yapabilirsin. bilmedigim seyi indirip acmak istemiyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok hakikaten çalışıyo. bide pcnet in sitede vermişler virüs olacağını sanmam. ktunnelden girince veoh tvden izlenmiyo bildiğim kadarıyla ama. izleniyomu? edit: bunu vermemin sebebi ktunnel vsdeki reklamlarla ve görüntü kalitesindeki düşüşle uğraşmak istemeyenler için. direk youtube a giriyosun bunda rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tamam da programı indirin calıstırın diyo. neyi nasıl duzelttiginden bahsetse biraz guvenicem. ne yapıyo da girebilmemizi saglıyor yukledigimiz sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 proxy işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 peki ban kalktıgında ne olacak, bunu silmek istesem silebiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 zaten program açıkken girdiğinde giriyo, açık değilken girdiğinde girmiyo, yani silebilirsin. evet bildiğin proxy galiba güvenmiyosan yükleme yani doğaldır sonuçta adını sanını duymadığımız bi program =D ben yükledim ama vtunnel ve ktunnel i hiç sevmiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende aynı şeyi soracaktım, tam olarak nereden hangi ayarları değiştiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet proxy ... kullanın zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 e biz yazmıştık zaten.. http://forum.paticik.com/read.php?6,3296090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne rezalet bi security code sistemi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O değilde açıldı galiba bende OpenDNS var sadece girebiliyorum, 2 gün önce giremiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 youtube'a girmek şans işi artık, zar atıyorsun rastgelirse giriyosun sdfjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 internet bölümünde baktım bi göremeyince açtım valla donanım&yazılım'a bakmak gelmedi aklıma =/ neyse her bölümde bulunsun sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 www.vtunnel.com kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 toggie said: tamam da programı indirin calıstırın diyo. neyi nasıl duzelttiginden bahsetse biraz guvenicem. yükleme lan. kredi kartı bilgilerini selcuk parsadan'a mailliyormus bu program artı uo charını siliyormus direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yüklemedim zaten lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 selçuk parsadan öldü : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.beatfiltering.com/ bu siteden de girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.v-indir.com/ sitesinden de youtube yasağını delebilirsiniz. Bu sitenin hoşuma giden tarafı vidyoları avi,wmw,mp3 formatında sunabilmesi. Bu sayede flv indermekle ugrasmıyorunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla kardesim daha geçen gün youtube_girme_programı.exe diye bir dosyayı indirip calıstırmıs bildiğiniz msndeki kontor yükleme trojanı. open dns rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dns'le alakası yok diye bin kere söyledik hacı sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar