Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esmer,sarışın,kumral

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

SekerPembe said:

ama uzun araştırmalarım ve gözlemlerim sonucunda çıkardığım sonuç şu ki; erkekler en çok kumral kadınlardan hoşlanıyor, aşık oluyor ve ciddi ilişki için seçiyor. sanırım bunda sarı saçın yapay durması ve sarışınların aptal diye tabir edilmesinin rolü büyük.
Sarı saç yüzü ifadesiz gösteriyor. ancak heran full makyajla gezebilirsen gideri oluyor.kızıl ve çok siyah keskin bir ifade veriyor. fakat kumral yüz hatlarını en güzel çizen ve gösteren saç rengi.abartısız duru bir güzellik veriyor.

kusura bakma da zevkle alakalı, sarı saç bana charm atarken bütün rollara +19 ekliyor. kumral -18 alıyor. muazzam derecede güzel olması lazım bir kumrala dönüp bakmam için. 20 atması lazım. Allah onları da sevenlerine bağışlasın ama.

azınlıktasın ama napim
Mesaj tarihi:
aslında şöyle de bir gerçek var, her sarı saçlıyı güzel sanıyor erkekler. mantıkları düz çalıştığı için saçı sarı olanın yüzüne dikkat edemiyorlar.bu gerçeği de es geçmiyim , hatırlattığınız için tşkler
Mesaj tarihi:
şeker sen kız mısın? ne işin var balta girmemiş ormanlarda? neyin peşindesin? buranın kokusu hoşuna gitmiş olabilir fakat gel gör ki buralar tehlikeli topraklar. çok dolaşma buralarda.
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

bu kız güzel mi şimdi

değil mi? :/ kim güzel peki sence?

ha bir de..
SekerPembe said:

azınlıktasın ama napim

umarım öyleyimdir. (:P)
Mesaj tarihi:
Sam said:

güzel ama sıradan işte, en büyük nedeni de saç rengi. :/

tamam seni anlıyorum.
ama bi yukarıda eklenen sarışının yüz hatlarına bak, tek tek, gözüne kaşına bak. bi de bu kıza. resmen açık ara güzel işte.
Mesaj tarihi:
iyi de bunların hepsi bir bütün nihayetinde, saç sorulmuş ve saç diyoruz. demek ki önemli bir parçası o bütünün, sonucu etkileyecek kadar.

yoksa evet mass effect'teki miranda halini ben de beğenmedim yvonne'un. (:P)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...