Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 fatih ürek diil tabe ayol, daha neler... ben siyah oje diyorum. bi sürü "sapına kadar erkek" ojeli adam var. cesaret göstergesi bi kere sokaklarda öyle gezmek, ayrıca da güzel oluyo. ben de hep sürerim mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Evet bak siyah oje belki olabilir uzun saç,kesik parmak eldiven,siyah oje uyabilir ama makyajı hiç sanmıyorum![hline]Bir yerde kücük insanlarin gölgesi uzuyorsa orada güneş batiyor demektir..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 yeşil saçlı kızlardan hoşlanıyorum ;)[hline]Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 lol tunca zor senin iş. senin saçlar yeşildi dimi heh[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Siyah saç, açık ten, güzel gülümseme Yeterli. Pigme yada dev olmadığı sürece kafi[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 çok tatlı bence kız arkdşm ama neyse[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 güzel olduğu sürece rengi farketmez. ama sahte sarışında olmasın...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Ulen Türkler yüzünden Bob Marley mezarında dört dönüp duruyor yaaa..... Adam "Ağlama Kadın, Ağlama" diye şarkı yapmış, bizim salak spikerler dahil bilimum insan "Kadın yoksa ağlamak da yok" diye tercüme ediyor. En fitil olduğum spikerlerin bu şekilde tercüme etöesi. Bİlmiyorsan yapma kardeşim bu işi.... said: Halfmumi, 04 Ocak 2003 17:09 tarihinde demiş ki: Şu gavursal :p Kelime anlatır olayı belkim; NO WOMEN,NO CRY! a mıydı e miydi çıkaramadım böle bişidi... :P [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sarışın olsun benim olsun:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Esmerin kanı, Sarışının adı, kumralın tadı[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bırakın kumralı esmeri sarışını önemli olan iç güzellik *! arkadan bir ses: Hadde leyyynn*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponerma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sarisin tabikide .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 siyah saç beyaz ten yeşil göz[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sarışın[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 şu saatten sonra sarisin esmer farketmez sadece 4 saat kaldi :) o gune[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 siyah saçlı olsun ama teni esmer olmasın en kralıdır :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 February 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bronz tenli sarisinin yerini kimse tutamaz:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Zenci[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 walla esmer veya kızıl derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 siyah saçlı beyaz tenli =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ya snin olduu halde gusel olmassa :)[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hmm hiç bu açıdan bakmamıştım. :-) [Bu mesaj SethGarrett tarafından 14 February 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kız diye sınırlandırılmamış konu. dolayısiylen ben de erkekler konusunda fikrimi beyan ediyim: efem açık tenli olduğu sürece kumralmış sarışınmış farketmez. hatta açık tenli siyah saçlıları pek beğenirim. fakat bakarsın bigün karşıma insanüstü bi esmer çıkar. aman karaktersiz olmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Kumral rulaz ... Sarışınların modası geçti artık ![signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar