Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırtında penisle doğan bebek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oper said:
/offtopic
insanların bu tarz kusurlarıyla dalga geçmekten haz duyan, neredeyse orgazm olan ne kadar insancık varmış paticikte ya..
geyik de bi yere kadar..
/offtopic

Bebeğin sırtında penis çıkmış farkettiysen.
Mesaj tarihi:
İlla dalga geçmek kişiye kalmış bir olay. Ölümcül bir olay olsa inan ben de üzülürdüm ama sırtında penis çıkmış bebeğin, sorunsuzca almışlar olay bitmiş. Benim de babam 6 tane ayak parmağıyla doğmuş, ben de onla dalga geçiyorum hep, kestirmiş çünkü sorunsuz şekilde. Ayakta fazladan çıkan parmakla sırtta fazladan çıkan penisin arasında bir fark yok, ölümcül bir risk taşımıyorlar, fazladan uzuv, alınabiliyor, alınmış, problem yok.
Mesaj tarihi:
hayır yani sanki kanser olmuş ölmüş "geyik yapmayın vicdansızlar" yapıyosunuz. gayette dalga geçilip eğlenilcek bir olay. küçükken sırtında çük olan atamı bindiniz anlamadımki.
Mesaj tarihi:
Cons said:
hayır yani sanki kanser olmuş ölmüş "geyik yapmayın vicdansızlar" yapıyosunuz. gayette dalga geçilip eğlenilcek bir olay küçükken sırtında çük olan atamı bindiniz anlamadımki.

hahahahaha

:/
Mesaj tarihi:
Cons said:
benim üstüme mesaj atma bi daha. içerikte aynı olmasın.

İçerik arakçısı bir tek penth var sanıyordum ben de =/

Bu yeni tespit ile yaşayabileceğimi sanmıyorum orçun.

Senden beklemezdim gerçekten.
Mesaj tarihi:
evrim. darwin'e göre düşünürsek bunu. artık cinsel ilişkiden sıkılan ve gece uyuyan erkek modelinin bir evrimi. ben yüzükoyun yatarken sen işine devam et gibisinden.
Mesaj tarihi:
fede said:
biyoloji bilen yok mu? niye olmuş böyle

geçen seneden kalan bilgi kırıntım :

bebek gelişirken hücreler aşama aşama çeşitli organlara dönüşmek üzere hazırlanıyorlar falan , bu sırada da türlü türlü anomaliler olabiliyor. mesela sırt kısmında penise dönüşmesine neden olacak bir anomali meydana gelmiştir, öyle olmuştur hede hödö.

de kafamdan uyduruyor da olabilirim, mesela ardeth gelip cevaplasa daha iyi olur.
  • Yeni Oluştur...