toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 berber dukkanı cok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 * Hot Streak: Win 10 ranked arena matches in a row. * Alterac Valley All-Star: Capture graveyards, towers, and kill the enemy leader all in one game. * City Defender: Kill 50 enemy players in your faction’s capital cities. ödülü ne olacak acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bir de rogue olarak düşman başkentlerinde 50 player öldürme istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Barber shop ve Achievement "Addonları" Alpha'nın ilk gününden beri duruyordu zaten Directory'de. Sadece biz sölemedik scorch ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kolpa bliz gm Gangren =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 NDA!!1one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 İngilizce yazmayın oturun türkçeleştirin tüm yazılanları hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Revegne istn gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Şu berber dükkanıyla, bineğinize arkadaşlarınızı da bindirebilmeniz ta ilk oynadığım zamandan beri keşke olsa dediğim şeyler. İyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 team fortress 2'den ilham almis galiba blizzard. hic bir fark yok bu ile tf2'deki achievementsler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yeni BG gelecek kaleler olacak kuşatma silahları olacak söylentileri gene fos mu çıktı kardeşim ? Var mı bununla ilgili bilgisi olan googleye biraz baktım çok eski forumlar var onlarda söylenti zaten veya ben mi gözden kaçırdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 olcak olcak dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kuşatma olayı için BG gelmeyecek benim bildiğim. Bildiğin herkezin girebileceği bir harita yapıyorlar ya full world PvP için, bu olayda orda olacak diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/gameplay/achievements.xml offical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 google'dan aramana gerek yok, official trailerı izlersen gorursun orda yazıyor, destructive buildings, siege weapons falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 toggie said: google'dan aramana gerek yok, official trailerı izlersen gorursun orda yazıyor, destructive buildings, siege weapons falan diye. Google'da aramaya gerek yok doğru diyosun. Direk www.worldofwarcraft.com yazınca yukarda eşşek kadar yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 biraz ohaliklarda var The Perfect Storm - Win Eye of the Storm with a score of 2000 to 0 Deathcharger's Reins - Obtain the Deathcharger's Reins from Baron Rivendare in Stratholme Arathi Basin Perfection - Win Arathi Basin with a score of 2000 to 0 Avast Ye, Admiral! - Obtain the Bloodsail Admiral's Hat... and try to get some fresh air every now and then We Had It All Along *cough* - Win Arathi Basin by 10 points (2000 to 1990) 40 Exalted Reputations - Raise 40 reputations to Exalted bazilari pure luck Greedy - Win a greed roll on an superior or better item above level 185 by rolling 100 Needy - Win a need roll on an superior or better item above level 185 by rolling 100 horde olarak hic gorulmicek seyler Stormpike Perfection - Win Alterac Valley without losing a tower or captain The Alterac Blitz - Win Alterac Valley in 6 minutes Let's Get This Done - Win Arathi Basin in 6 minutes Flurry - Win Eye of the Storm in under 6 minutes bu ne lan sdf Make Love, Not Warcraft - Emote /hug on 10 dead enemies before they release corpse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Make love not warcraft diye bir South Park bölümü yokmuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 İçimden bir ses kuşatma silahları olayı bayık bir angarya olacak eninde sonunda diyor, umarım yanılır o ses. Ayrıca bu oyuna çok fena housing lazım. Evet çok kalabalık, ayrı boyut falan olsun, tp falan oluruz ne bileyim. *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Innuendo said: bu ne lan sdf Make Love, Not Warcraft - Emote /hug on 10 dead enemies before they release corpse ahahah iyimiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Çok abuse edilir bu achievements olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Innuendo said: biraz ohaliklarda var The Perfect Storm - Win Eye of the Storm with a score of 2000 to 0 Deathcharger's Reins - Obtain the Deathcharger's Reins from Baron Rivendare in Stratholme Arathi Basin Perfection - Win Arathi Basin with a score of 2000 to 0 Avast Ye, Admiral! - Obtain the Bloodsail Admiral's Hat... and try to get some fresh air every now and then We Had It All Along *cough* - Win Arathi Basin by 10 points (2000 to 1990) 40 Exalted Reputations - Raise 40 reputations to Exalted bazilari pure luck Greedy - Win a greed roll on an superior or better item above level 185 by rolling 100 Needy - Win a need roll on an superior or better item above level 185 by rolling 100 horde olarak hic gorulmicek seyler Stormpike Perfection - Win Alterac Valley without losing a tower or captain The Alterac Blitz - Win Alterac Valley in 6 minutes Let's Get This Done - Win Arathi Basin in 6 minutes Flurry - Win Eye of the Storm in under 6 minutes bu ne lan sdf Make Love, Not Warcraft - Emote /hug on 10 dead enemies before they release corpse kalın olanlar su ana kadar yaptıklarım 2000-0 ab kazanma olayı cok güzeldi elemanlar pre made girmişler ama kaybetmek için hepsi naked bekliyodu başlangıç yerinde.. hatta eots'u bi kere 2000-2000 bitti şimdi iş yerindeyimde eve gidince screenshot yollarım.. eots daily'si ni yapmaya calısıodum kabul etmişti iki tarafta kazandı yani milyonda bir ihtimal gibi gelior bana o olay :) başırlmıyacak şey değil o pvp için olanlar ama çok zor sadace pvp yapıorum wowda daha 1'er kez denk geldi hepsi.. bu arada bu hug olayı süpermiş ben genelde /lick yapıorum öldürdüğüm female night elflere yada loladin bubble açınca :) diceksiniz seninde paladinin var.. oynamıyorum artık onunla wow kariyerimde yaptığım en büyük hata diyip geçiyorum.. hızlı koşup uçtuğu için onunla mining yapyorum para için sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar