fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bölücülük yapmayın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xaenin said: Bölücülük yapmayın bak. niye? :D kaşarlarla ben gücümü birleştirmem mesela sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bad boys bad boys Watcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you Bad boys, bad boys Watcha gonna do, watcha gonna do When they come for you When you were eight And you had bad traits You go to school and you learn the golden rule So why are you acting like a bloody fool If you get hot then you must get cool Bad boys, bad boys Watcha gonna do whatcha gonna do When they come for you (repeat) You chuck it on that one You chuck it on this one You chuck it on you mother and You chuck it on you father You chuck it on you brother and You chuck it on you sister You chuck it on that one and you chuck it on me (chorus) Nobody naw give you no break Police naw give you no break That old Soldier naw give you no break Not even you idren naw give you no break (chorus) Why did you have to act so mean don't you know You're a human being born of a mother with The love of a father reflections come and reflections go I know sometimes you want to let go (he he he) I know sometimes you want to let go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Selam tanışalım mı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben will smith :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: * aKa 4S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ulahn daha uyumadım istanbulun yarısını yürüyerek dolaştım siz burda kızlarla kitap yazma alemi yapıyosunuz ayıp lahn:( bide o ala luna kimdi yağ markası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 onlar bana yaziyor kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende sana kitap yazıcam yiğit ama ne hakkında olduğunu düşünmedim :D neyse ben uyumaya gidiyorum uyanmam bi kaç yıl hadi kolay gelsin size:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yigit ve su dokme sanati... sdfsdf. ii geceler kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet bu başlıkta da terkedilmiş bir kızın hislerini paylaştık hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet okumadan post atarsam böyle saçmalarım.. pardon herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terkedilenler için allah yardımcısı,tekelde bayiisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 haa gerizekali ben diil miyim ? :P sdfsdfdsfsdf ne zaman indiki benim bi tarafim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: Xaenin said: Bölücülük yapmayın bak. niye? :D kaşarlarla ben gücümü birleştirmem mesela sdfsd Kaşarlık göreceli bir kavram ama. Nemfomanyakları da saygı ve anlayışla karşılamalısınız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nemfomanyaklara sözüm yok canım. sonuçta bi hastalık dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kasarlik da bi hastalik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yook ya bazılarında yer yapma çabası var. neyin yerini yapıyosa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 soliim mi ? :D sdfsdfsddsf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok ya bu kadar açık konuşmaya gerek yok sanırım. sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende ole dusunmustum... bu arada madalyana noldu senin demet ? sdfsdf.. kotuyum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 söle söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dory kiziyor sonra olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 madalya deme bana dsf konuyu biyerden baglanalım tekrar. örnek vericek olursak bi kaşar tarafından terkedilmek koymasın mesela kimseye sdffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar