o omu demek gellidus...
"wow'u pıyasadan silmek" demek biz gelince 10 milyon oyuncu wow'u bırakıp bize gelicek, wow'a savaş actık demek.
"wow'u pıyasadan silmek" demek biz gelince 10 milyon oyuncu wow'u bırakıp bize gelicek, wow'a savaş actık demek.
Öne çıkan mesajlar
Cuce
Sosyal ağlarda paylaş
Sam
Sosyal ağlarda paylaş
daverc
Sosyal ağlarda paylaş
Gangren
WoW'a laf atılır veya atılmaz, sorun o değil. WoW hesabımda kapalı, AoC hesabımda.
Yapılan karşılaştırmada komik laflar ediliyor, sonra "wowla karşılaştırmayın" deniyor.
Bende soruyorum niye?
- İkiside MMORPG
- İkiside Pay2Play
- İkiside fantastik
Hatta şöyle söyliim, geçen patchlerden birinde, official yazan açıklama "Yapılan değişiklikler ile, chat ekranındaki renkler WoW'dan alınmıştır."
Bu yani, sonra diyorsunuz ki karşılaştırmayın.
Ben WoW'un şu hali ile karşılaştırmıyorum zaten, öyle olsa, oyunu almazdım.
Önemli sorunlar var diyorum - örneklerini veriyorum, sonra bana fanboy deniyor, garip yani.
WoW'u US Beta'da denginde test ettim sanırım ilk (EU da olabilir) Şahsen çok ciddi sorunla karşılaşmadım, ilk önemli sorunum 60 olduktan sonra Rend eventlerinin takılması, instance server crashleriydi.
Tabiki küçük buglar vardı, looting bug, vb. gibi, sorun yaratıyordu ama böylesine eksik değildi ya.
Sosyal ağlarda paylaş
Bogachan
Sosyal ağlarda paylaş
Bogachan
Sosyal ağlarda paylaş
Alpgiray
Oynaması gerekenler zaten oyunu oynuyor dert edilecek bir sey yok..
Sosyal ağlarda paylaş
Mighty_THoR
Bu yani, sonra diyorsunuz ki karşılaştırmayın.
allah aşkına arkadaşlar yapmayın oturalım konuşalım tartışalım doğru yolu bulmaya çalışalım ama bunu yapmayın
o patch notunda yazan diğer oyunlardan alıştığınız chat renk codelarına döndürdük ve o codeları wowdan önce everquest serisi kullanıyordu eq2 den önce shadowbane kullanıryodu ondan önce doac kullanıyordu ondan önce eq1 kullanıyordu yeşili griyi beyazı moru cartu curtu blizzard icat etmedi lütfen arkadaşlar bari bunu yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş
gellidus
adamlar son iki senedir wow ile yarışmadıklarını oyunlarının aynı kulvarda olmadığını wow u silmek gibi bir dertlerinin olmadığını söylüyorlar bu fikirlere nereden kapılıyorsunuz
o zaman wow dan gelen oyuncularida almasinlar biz wow a zarar vermek istemiyoruz ayni kulvarda degiliz biz yeni oyuncular istiyoruz lutfen wow u birakip gelmeyin desinler..
Birkere ayni kulvarda olduklari yerleri aciklayalim..
1-pc oyunu
2-mmorpg
3-hedef kitle
4-oyunu almak icin para oduyorsun
5-oyunu oynamak icin para oduyorsun..
neymis ayni kulvardalarmis.. yani rakiplermis Vede birbirine rakip olan hersey ister futbol takimi ister restoran ister otobus olsun digerini yoketmek uzere cikar piyasaya..
Ha bazilarinin capi yetmez bunu dile getirmez.. Son 3 yilda gelen mmo larin %90 i gibi..
Bazilarida bizim hedefimiz bu degil diye aslinda hedeflerini belirtmis oluralr. bkz. funcom aoc..
vista icin flagship konumunda olan funcom un bundan daha kucuk bir amac icin calistigini dusunmek bence anlamsiz..
Sakin kotu anlamda anlamayin funcom aoc yi wow u bitirmek icin cikardi demiyorum aoc yi cikardi vede amaci wow u bitirip o 8+milyon oyuncuyu kendine cekmek..
Simdi wow oyuncularinin %40 ini kendine cektigini dusunebiliyormusunuz blizzard icin ne buyuk bir para kaybi ayni zamanda funcom icin ne buyuk bir kazanc..
Ki 3. gununde 2milyon subs. geldigini soylediklerine gore iyi yolda gidiyorlar.. 3. gunu ben uydurdum..
800k ea vermisler
ilk gunde 1milyon box satildi dediler
3. gunde en azindan bi 200k satilmistir heralde
Sosyal ağlarda paylaş