Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

daha iyi bir kombo sistemi önerisi yazılmış us forumlarında, 15 sayfa mesajın neredeyse hepsi "evet daha iyi bu sistem" diye destek mesajı atmıştı en son baktığımda. onu arayıp bulabilirseniz aslında mevcut sistemin ne kadar kısıtlayıcı ve sınırlı olduğunu görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
JungleRRx said:
fazladan 2-3 tuşa basmak skillse... uhm.. neyse.

oyle deme daha 2-3 tusa basamayıp sisteme bok atanlar var..

aa pardon sen nerden bilceksin ki..

merak etme. free olan ilk ayda bir adet assassin kastım 80 levela. Combat sisteminin (pvp bazlı özellikle) bu saatten sonra patchler ile değişeceği yok. Zira content olarak da büyük eksikler var. Dikkat ettiysen buna birşey demiyorum, content dediğin patchler ile hallolur. buraya gelip aoc kral diyenlere nasıl saygı duyuyorsanız, eleştiren insanlara da azıcık saygı duyun, bok atma çabası içinde çırpınmayın.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim adıma eglenceye karar verebilmek nedir anlamadım ama, forumda cahilce yazılanları takip ediyorum.

First mmo ile ilgili bir olay vardı karikatür hepiniz ordan fırlamış gibisiniz.

Ama şurda yazanların yuzde 80'nin oyun hakkında geçerli araştırmayı yaptıgını sanmıyorum. Bol kepçe ve işkembeden bir çok bilgi..
Sosyal ağlarda paylaş

valla aoc da PvP sisteminin geliscegini dusunuyorum, daha cok yeni bir oyun, ama bu pvp sistemiyle bile wow la kıyas kabul etmez... wow oynarken insan oyuna kendini weremiyor, cizgi filmi gibi bi atmosfer var wow da. belkide mmorpg olayında dark age of camelotla baslamak kotu bir secimdi. okadar gercekci ve pvp duzeyinin yanına yaklasabilen bir oyun cıkmadı. o yuzden tum oyunlar yavan geliyo artık. aoc'ada sırf grafikleri camelota benziyo diye basladım ve oyundan umutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

burada aoc soyle boyle, daha 1 ay olmadan BUG lar yuzunden oyunun rezil oldugunu vs ilan edenler hangi yuzle bu oyuna donecek, burada bizden bilgi isteyecekler gorecez, bir gidin de surayi okuyun : http://funcom.cachefly.net/WebFiles/Newsletter/Issue17/

ama yok bunlari da beyenmeyin siz, gidin baska bir oyuna gelmeyin ya da gelin keselim hepinizi pvp gear ima katkiniz olsun ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
hala insanların neden bu oyundan düzgün pvp umduklarını anlayabilmiş değilim. adamlar kendileri söylemişti pve oyunu olduğunu.

sam bu konuda hatan oldugunu su yeni issue17 de okuyarak goreceksin ki pve ye dair hicbir yazi yok, aksine pvp yle dolmus tasmis.

kendilerini dev zanneden pati lerden mi okudun ne yaptin o deklarasyonu :D
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki mesajlarımı okuduysan oyunun BAŞ TASARIMCISI tarafından söylendiğini belirttim. gidip ona sorarsın istersen ehe

okudum ama hala oyunun kombo sisteminin pvp düşünülmeyerek tasarlanmış olduğu gerçeğini değiştiren birşey yazmıyor. çıkıp "evet berbat bu kombo sistemi, hemen olmasa bile düzeltmeye çalışıcaz" derlerse o zaman belki pvp'cileri kandırmak için en azından daha ciddi çaba sarfettiklerini kabul edebilirim.

"hayır oyunumuz pve oyunu, pvp'ciler defolun gidin, sizin dolarcıklarınıza ihtiyacımız yok" demeyeceklerine göre, "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" sözünü hatırlıyoruz..

al işte örnek, senin gösterdiğin newsletter'dan:

said:
Following the launch of Age of Conan we sat down immediately and started fleshing out some ideas for what we wanted to do with the PvP (player vs. player) features in the game, and now we are ready to reveal it to you.

yani oyunu çıkartmışlar, sonra oturup düşünüyorlar "pvp'yi ne yapalım" diye. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...