Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Zaten yakında bedava olur premium acarlar ko gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anladık oyun KO gibi şurada post kasmak dışında birşey yaptığınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fazladan 2-3 tuşa basmak skillse... uhm.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aynısını burada sen de yapıyorsun Jungle. Tamam diyoruz skill değil diyoruz peki sana göre skill gerektiren sistem ne olmalıdır diyoruz. Bir şey dediğin yok şurada trollukten başka bir halt yapmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bişeyin kötü olduğunu söylemek için daha iyi bir fikirle gelmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 daha iyi bir kombo sistemi önerisi yazılmış us forumlarında, 15 sayfa mesajın neredeyse hepsi "evet daha iyi bu sistem" diye destek mesajı atmıştı en son baktığımda. onu arayıp bulabilirseniz aslında mevcut sistemin ne kadar kısıtlayıcı ve sınırlı olduğunu görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 JungleRRx said: fazladan 2-3 tuşa basmak skillse... uhm.. neyse. oyle deme daha 2-3 tusa basamayıp sisteme bok atanlar var.. aa pardon sen nerden bilceksin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi benim iyi bir fikirle gelmek gibi derdim yok. eğer öyle bir görevim olsaydı, burda değil funcomda olurdum. Ama bekleme sürecinde sürekli, bu oyunda şöyle pvp olacak, tuş spamlamakla, koşturmaca ile adam kesilmicek diye reklamı yapıldı. İnsan da birşeyler umut ediyor haliyle. deal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bunda da kombo var. got skillz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nuwanda said: JungleRRx said: fazladan 2-3 tuşa basmak skillse... uhm.. neyse. oyle deme daha 2-3 tusa basamayıp sisteme bok atanlar var.. aa pardon sen nerden bilceksin ki.. merak etme. free olan ilk ayda bir adet assassin kastım 80 levela. Combat sisteminin (pvp bazlı özellikle) bu saatten sonra patchler ile değişeceği yok. Zira content olarak da büyük eksikler var. Dikkat ettiysen buna birşey demiyorum, content dediğin patchler ile hallolur. buraya gelip aoc kral diyenlere nasıl saygı duyuyorsanız, eleştiren insanlara da azıcık saygı duyun, bok atma çabası içinde çırpınmayın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Benim adıma eglenceye karar verebilmek nedir anlamadım ama, forumda cahilce yazılanları takip ediyorum. First mmo ile ilgili bir olay vardı karikatür hepiniz ordan fırlamış gibisiniz. Ama şurda yazanların yuzde 80'nin oyun hakkında geçerli araştırmayı yaptıgını sanmıyorum. Bol kepçe ve işkembeden bir çok bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yeni pvp ile ilgili açıklamalar var bir bakin belki beğenmiyenleri cezbedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu topic kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla aoc da PvP sisteminin geliscegini dusunuyorum, daha cok yeni bir oyun, ama bu pvp sistemiyle bile wow la kıyas kabul etmez... wow oynarken insan oyuna kendini weremiyor, cizgi filmi gibi bi atmosfer var wow da. belkide mmorpg olayında dark age of camelotla baslamak kotu bir secimdi. okadar gercekci ve pvp duzeyinin yanına yaklasabilen bir oyun cıkmadı. o yuzden tum oyunlar yavan geliyo artık. aoc'ada sırf grafikleri camelota benziyo diye basladım ve oyundan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gelişmeyen pvp sistemi http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=43473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi baktimda ne alaka yenilik var bir sürü şahsen benim istediğim türde. Ha combat sisteminden bahsediyorsan zaten oyun dğeiştirmek kasar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alpgiray said: Gelişmeyen pvp sistemi http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=43473 ingilizce biliosun, ve o sayfayı gercekten okudun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben ingilizce biliyorum ama türkçe olarak mübala yaptım.Oraya takıldınız. oyun gelişmez veya eksikleri kapanmaz ya o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o halde pardon böyle internet ortamında insan sözcüklere pek o anlamla bakamıyor özelliklede bu topicte milletin birbirine girdiğini düşünürsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alpgiray said: Gelişmeyen pvp sistemi http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=43473 Alp "Gelişmeyen(?!)" demek istemiş aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burada aoc soyle boyle, daha 1 ay olmadan BUG lar yuzunden oyunun rezil oldugunu vs ilan edenler hangi yuzle bu oyuna donecek, burada bizden bilgi isteyecekler gorecez, bir gidin de surayi okuyun : http://funcom.cachefly.net/WebFiles/Newsletter/Issue17/ ama yok bunlari da beyenmeyin siz, gidin baska bir oyuna gelmeyin ya da gelin keselim hepinizi pvp gear ima katkiniz olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sam said: hala insanların neden bu oyundan düzgün pvp umduklarını anlayabilmiş değilim. adamlar kendileri söylemişti pve oyunu olduğunu. sam bu konuda hatan oldugunu su yeni issue17 de okuyarak goreceksin ki pve ye dair hicbir yazi yok, aksine pvp yle dolmus tasmis. kendilerini dev zanneden pati lerden mi okudun ne yaptin o deklarasyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yukarıdaki mesajlarımı okuduysan oyunun BAŞ TASARIMCISI tarafından söylendiğini belirttim. gidip ona sorarsın istersen ehe okudum ama hala oyunun kombo sisteminin pvp düşünülmeyerek tasarlanmış olduğu gerçeğini değiştiren birşey yazmıyor. çıkıp "evet berbat bu kombo sistemi, hemen olmasa bile düzeltmeye çalışıcaz" derlerse o zaman belki pvp'cileri kandırmak için en azından daha ciddi çaba sarfettiklerini kabul edebilirim. "hayır oyunumuz pve oyunu, pvp'ciler defolun gidin, sizin dolarcıklarınıza ihtiyacımız yok" demeyeceklerine göre, "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" sözünü hatırlıyoruz.. al işte örnek, senin gösterdiğin newsletter'dan: said: Following the launch of Age of Conan we sat down immediately and started fleshing out some ideas for what we wanted to do with the PvP (player vs. player) features in the game, and now we are ready to reveal it to you. yani oyunu çıkartmışlar, sonra oturup düşünüyorlar "pvp'yi ne yapalım" diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tamam yaaaaaaah dünya dönüyor tamam nalet olsun dünya dönüyor yaaa, dönüyor dünya tamam offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 PvEsi sıkıcı PvPsi daha sıkıcı şu an için. Ama WoWdan öyle bayılmışım ki oyunyorum resmen ekrana donuk donuk bakarak. Umarım düzelir bunlar diyeceğimde nasıl düzelir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar