dunno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ardacim benim de favorilerimden 3. golu kim atti farkina bile varamadim oyle bodoslama giristiler yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 maraton arda maçın yıldızı seçildi dedi. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nihat bi golü riske attı. Tuncay bomboştu pas vermedi kendi vurdu. Gol yaptı helal olsun ama, olmasa da basardı herkes küfürü. :D Bu maç için en çok gözüme batan durum Volkan(td) , Arda (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 maçın özetini falan tekrardan izleyebilecek miyiz ya? veriyo mu ntv falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arda bekleneni veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda yönetti evet bu sırada "çek bir kahve 3 şekerli olsun" efsaneyi bir başlıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Luinir said: maraton arda maçın yıldızı seçildi dedi. :S http://en.euro2008.uefa.com/fanzone/motm/match=300699/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Arda bekleneni veriyor. ardanın fiyat çok arttı yalnız kesin bir avrupa kulubu kancayı takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 turkiye kadar agresif ve sinirli bi takim yok arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 zauhauza fotolar imba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan kesin cezalı, bu haber uefanın sitesinde 10-17 haziran tarihleri arasında yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Semih the Loser cikti pompa basildi. Yedeksin arkadasim sen. Yedek kalacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yanıyorum yanıyorum fatih terim yine kendine kesicek en buyuk payı o na yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şu fotodaki herif adını unuttum ardanın kıcına ayagı carpınca sakatlandım ayagı yapıp yere yattı ya bide bunu kaldırmaya el uzattılar itti elinin tersi ile orda tv den sahaya girip dövesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 paspatur said: Maçın adamı Arda bence Hayır, maçın adamı Kazım. Kendisi bu maça Arda'dan daha uygun, üstelik de Arda'ya denk bir oyuncu. Kalitesini de ortalarıyla, paslarıyla, Arda'yı engellediği pozisyonla, hatta şutlarıyla gösterdi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 jankulovski o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Semih the Loser cikti pompa basildi. Yedeksin arkadasim sen. Yedek kalacaksin. Aynen, haklı çıkmama rağmen çaktık ya tesellim o yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ikinci yarı atılmaya başlanan ortaların bir tanesini semih varken atmadılar. ha bu maç çeklerin taktiğinden dolayı belki semihin çıkması iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 maçın özeti pls? vericek mi herhangi bi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MacLeod said: yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı. iste o kafayla anca kalecei olur,sporcu olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 FromTheHell said: maçın özeti pls? vericek mi herhangi bi kanal? fena maç kaçırdın ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi volkan aynı şeyi GS FB maçında da yaptı. sinirli adam asabi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 avrupa basınını merak ediyorum yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MacLeod said: yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı. +1 gençliğine ver... çok maç kurtardı turkiye için fener için iyi kaleci bir daha böyle akılsız davranışlar yapmaması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar