Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nihat bi golü riske attı. Tuncay bomboştu pas vermedi kendi vurdu. Gol yaptı helal olsun ama, olmasa da basardı herkes küfürü. :D Bu maç için en çok gözüme batan durum Volkan(td) , Arda (tu).
  • Admin
Mesaj tarihi:
şu fotodaki herif adını unuttum ardanın kıcına ayagı carpınca sakatlandım ayagı yapıp yere yattı ya bide bunu kaldırmaya el uzattılar itti elinin tersi ile orda tv den sahaya girip dövesim geldi
Mesaj tarihi:
paspatur said:
Maçın adamı Arda bence

Hayır, maçın adamı Kazım. Kendisi bu maça Arda'dan daha uygun, üstelik de Arda'ya denk bir oyuncu. Kalitesini de ortalarıyla, paslarıyla, Arda'yı engellediği pozisyonla, hatta şutlarıyla gösterdi zaten :P
Mesaj tarihi:
yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı.
Mesaj tarihi:
ikinci yarı atılmaya başlanan ortaların bir tanesini semih varken atmadılar.

ha bu maç çeklerin taktiğinden dolayı belki semihin çıkması iyi oldu.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:
yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı.

iste o kafayla anca kalecei olur,sporcu olamaz
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

+1 gençliğine ver...
çok maç kurtardı turkiye için fener için iyi kaleci bir daha böyle akılsız davranışlar yapmaması dileğiyle
  • Yeni Oluştur...