Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
yanlız volkan atıldıktan sonra şu maçı verseydik o zaman görürdüm volkanı dönebiliyomu türkiyeye. böyle bir karaktersizlik yok. milli takım kalecisi olmuşsun, son 1 dk ve takımın muhtemeşm bir mücadeleyle 2-0 dan 2-3 e getirmiş, çeyrek finale saniyeler kalmış yaptığı o andaki takımın ruhuna azmine yakışmadı.

iste o kafayla anca kalecei olur,sporcu olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

+1 gençliğine ver...
çok maç kurtardı turkiye için fener için iyi kaleci bir daha böyle akılsız davranışlar yapmaması dileğiyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...