Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 belliydi böyle olacağı. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 içeri gidim bi su içim dedim gol oldu safdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kazım da kızıyor bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Semih çıktıktan sonra bin tane orta yaptık ceza sahasına. BSG Fatih Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iyi yönünden bakın. saçma sponsor reklamlarından kurtuluyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Baluu said: ne kadroymuş ne futbolmuş ne maçmış arkadaş ya. şuna bak kıl oldum. valla keşke hakemler böyle yapmasa idide terime yada bizim basına bahane çıkmasa idi gerçekleri konuşsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatih terimin dediğini söyluyorum "görüyon di mi oguz serefsziliği. resmen aldılar maçı elimizden. ben daha ne yapayım +%&@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 içtiğim biraya acıdım fatih hoca rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tuncay allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 JungleRRx said: iyi yönünden bakın. saçma sponsor reklamlarından kurtuluyoruz :D panter benim evladım panteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 JungleRRx said: iyi yönünden bakın. saçma sponsor reklamlarından kurtuluyoruz :D bu sene reklamlar rezaletti zaten. turkosundan saçma coca cola reklamına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türkolar su kaynattı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Darqainu said: ayrıca fatih terimden kurtulcaz diye umut edenler var ama tff açıklama yapmıştı nolursa olsun kalcak diye.. biz çok duyduk bu yorumları. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 20 dakika var belki bala göte atarız ya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Silphatos said: türkolar su kaynattı aga su kaynadı lastik patladı rot balans gitti.. hoppidi hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aktiftablet said: Semih çıktıktan sonra bin tane orta yaptık ceza sahasına. BSG Fatih Terim. aynen orda vurcak adam kalmayınca orta yapılıyor nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ilk maçtan belliydi zaten umudum yoktu euro2008'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatih hoca. kal orda kal orda kal diyor. sabriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Silphatos said: türkolar su kaynattı aga 79. Nihat 84. Kazım demedi demeyin sonra B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya şu değiştirme olduktan sonra gol yeseydik gönderirdik şimdi bahanesi oldu hıyarın, bu takım buraya fazla bile, hele şükür aklına geldi hamit'i ileri sabriyi geriyi almaksa,gerizekalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatih terim artık hamiti yatagına çekse ne olcak. giren girmiş çıkan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 NEROLUYORYERRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Allah koruyor resmen kalemizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 direkten döndü. bu arada turnuvada kafası yarılmayan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ağlama be spiker bi git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar