Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Saçma sapan oynuyoruz yine. Arda'yı göbekte oynatıyor, Ama Arda oranın adamı değil sola çekilmesi şart. Göbekte oyun kuruculuk işini yapamıyor, alışık değil daha önce yapmamış.

Tuncay hiçbir şey yapamıyor bir an önce çıksın. Yerine Gökdeniz de girse Kazım da girse kim girerse girsin iyidir.

Defansımız iyi gibi. Daha doğrusu olabileceği kadar iyi. Tek sorunumuz Koller, ona da yapacak bir şey yok. Golde gördük. Emre zıpladı kafayı uzattı omzuna bile yetişemedi Koller'in. Diğer adamları Sionko'yu falan iyi tutarak orta yapmayı baştan engellememiz lazım yoksa orta geldikten sonra bir şey yapamayız çünkü 2.5 metrelik adama.

Semih ilk 11 başlayınca kaybolup gitti tahmin ettiğim gibi. Ama toparlayabilir umarım, şu anda alternatifi yok. Ümit Karan bir olsaydı şu takımda ahh ah... Biraz daha forvet gibi oynayarak defansı rahatsız etmesi lazım Semih'in. Hiç çapraz ya da derinlemesine koşu yapamıyor. Böylece adamlar direk geliyo rahatça oyun kurarak. Top bizdeyken de bizim ceza sahamıza kadar gelebiliyolar basmaya.

Bu defansa direkt atakla çok gol atmak pek mümkün değil, ani depar ve uzaktan şutlar en iyi tercih gol için. Böyle şutlar atabilecek Nihat var elimizde etkili, bir de zaman zaman Arda. Oyuna girerse Gökdenizle kanattan sıfıra inip içeri top çıkartarak gol arayabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

nihatı sağa çekip tuncay yerine orta sahaya top dağıtabilecek bi adam alınması lazım. adamlar top bize geçince öyle bi zonal defans yapıyolar ki maçın başından beri servet top atıcak adam bulamadı boş. koller bile orta sahaya geliyo anasını satıyım mecburen ileri uzun top oynuyoruz. doğal oalrakta çek savunmasında kalıyo her top.
Sosyal ağlarda paylaş

Atak yapmıyoruz ki doğru dürüst, 2.02'lik ayı yavrusunun da üstünde mıknatıs mı var ne? Adam her hava topunu, kafası, göğsü, ayağıyla bir şekilde karşılıyor.

Ek olarak bir Fenerbahçeli olarak Arda'nın oyununa hayran kaldım. İnanılmaz dengeli oynuyor, top kaybettiğini görmedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
Khelben said:
Buyse said:
ah ah gökhan gönül çok şeyler değiştirirdi bu takımda. hamit ilerde oynardı o zaman. ronaldo yu maymun ederdi gökhan

kk.

ne kk. fanboyluktan başka bişey değil bu yaptıgın. kendi oyuncularınızı küçük görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz.

gökhan ı küçük görmüyorum, ama gökhan ronaldoyu maymun falan edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada maçın teknik olarak konusulacak bir şeyi yok gibi. her şey onların elinde. tek umudumuz ikinci yarı kollerin yorulması. hoş girecek adam da baros.

tek kişilik patlamalarla delinmeyecek kadar güçlü savunmaları var.

takım olarak iyi oynamamamız lazım.

bir de ömer üründüle hak veriyorum. bloklar arası yakınlaşmamız lazım. defansta top çevirip şişirerek gol atamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

sağ-bek çok sorun yaşadık zaten.Önce Serdar Kurtuluş sonra Gökhan Gönül'un kaybı Hamit'i geriye kaydırdı.Gerçi Mehmet Topuz alınıp bekte oynatılabilirdi ama sen çok yaşa Fatih Terim!

2008 Avrupa denildiğinde her zaman bu 3 oyuncunun eksiğini belirteceğim,zaten ilk maçtan beri her topicte yazıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
topu servet taşıyo, hücumda kafayı servet vuruyo, servet kolleri tutmaya çalışıyo, servet pas verip oyunu açmaya çalışıyo... 1 allahın kulu da yazık günah gidip yardım edelim demiyo..

ama tuncay çalışmış sağdan kafayla top indirmeye çalışıyo beğendim onu

SERVETİM BİR BAŞINA TAKIM
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
topu servet taşıyo, hücumda kafayı servet vuruyo, servet kolleri tutmaya çalışıyo, servet pas verip oyunu açmaya çalışıyo... 1 allahın kulu da yazık günah gidip yardım edelim demiyo..

ama tuncay çalışmış sağdan kafayla top indirmeye çalışıyo beğendim onu

adam pas vercek adam bulamıyor ya kafa kaldırıyor sonra sağına soluna yada taça
Sosyal ağlarda paylaş

2 alternatif var adam gibi yapılabilecek.

1- Tuncayı çıkar Sabri'yi sağ beke çek, Hamit sağ kandı alsın Arda solu.

2- Tuncayı çıkar yerine Gökdenizi koy.

2 ihtimalde de Tuncayın çıkması lazım.

Bunların yanısıra Topal yerine Ayhan girerek iki yönlü oyuna destek konusunda büyük avantaj sağlanabilir.

60-65 gibi Kazım'ın da girmesi lazım ayrıca böyle giderse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...