nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Olsun forvette oynattı baya bu sene Southgate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 valla ben fmden bilmiyorum ama ingilizcede soğukkanlılık olarak kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Rewendor said: composure neydi ya unuttum. 2 senedir fm oynamıyorum adam gibi 2008i de beğenmediğimden pek bakmamıştım yüzüne :) serinkanlılık O değil de 2008'i beğenmemenin sebebi ne ya mis gibi oyun (tu) Ben 2006'yı beğenmediğimden 2 sene boyunca 2005 oynamıştım gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 serinkanlılık ne ya : ) çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 patchlerden önce buglar yüzünden, son patchden sora da türk oyuncuların özellikleri çok düşürmüşlerdi. Bir de oyun fazla tahmin edilebilir gitmeye başlamıştı falan. Zaten bilgisayarımda da çok yavaş çalışıyodu bıraktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 2009'a bi Fenerbahçe yaparlar aklımız almaz kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tuncay zaten başta forvet başladı. Sonra forvet arkasında serbest oynayarak devam etti, Daum sol kanada yerleştirdi, Zico sağ kanada koydu bir ara, sonra ingiltereye gitti orda da forvet sağ kanat falan gitti geldi bi süre en son ne oldu görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Baluu said: 2009'a bi Fenerbahçe yaparlar aklımız almaz kesin :D Ona şüphe yok. Gerçi sırf FB aldı diye altın çocukları Maldonado'yu bayağı nerflemişlerdi. R.Madrid alsa daha da coştururlardı hehe. GS'yi yine kötü yapacaklar heralde. O değil de fm ye yine müteşşekkirim, ingiltere ligi hakkında demek istediklerime tercüman oldu terimleriyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ya tuncay yardırıp giden bir futbolcu. Şimdi bu adamı forvet oynatmak adamın tek yeteneğinden de kısıtlı faydalanmak olur. En güzeli kanat işte, koy, adam geçsin eksiltsin oyundan düşürsün bi de güzel ortalar ya da şut çeker gol atarsa bal dök yala oluyor. O yüzden öyle forvet arkasına aldılar o adamı ki yapılması en mantıklı hareketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Baluu said: serinkanlılık ne ya : ) çok güldüm :D Soğukkanlılık yerine serinkanlılık diyorum ben. Soğukkanlılık bilimsel bir terim abi, serinkanlılık da kullanılıyor günlük hayatta niye güldün yeaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Kullanılıyordur canım elbet, garip geldi yani bana, alışık değilim güldürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Gül sen gül öss öncesi moralimi boz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 benim servetim mühendis olcakğğ işallah ahuau adamlar össye giriyo ya semih duygusal adam ya sınavı kötü geçti diye oynamazmış adam. - semih: niye uzun oynamıyosun abi boşum - servet : sabah kopya vermedin kanka uyuz oluyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hakkaten ne üniversitesi nasıl okurlar nasıl bitirirler. Hele Servet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Abi ne var, adamlar barajı geçse yeter, özel ünilere girerler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hayır okuyamazlar ki yani oynarken. Devamsızlıktan kalırlar, sınavı geçemezler zaten, çalışsalar, derse girseler futbol oynayamazlar doğru düzgün. O iş yaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ali kırca bilem okuyo abi. 32 sinden sonra futbolu bırakırlar af falan çıkar okurlar bitirirler bi şekilde rahat rahat diploma bile alırlar ya devamsızlık falan takmazlar abi:D hele dersin hocası oynadıgı takımın taraftarıysa bal gibi geçirir valla dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Abi Neden çalışamasınlar, neden derse gidemesinler.. Olur herşeyi hallederler, 7/24 okulda geçirmez ama yani gene bence başarılı olabilirler. Gece hayatını vs.. kesmeleri lazım tabii varsa.. Ama yani başarılı olunabilir. Haftada 3 gün antrenman 1 gün maç olsa. ki maç haftasonu hafta için ilk iki günü tatil alıyorlar zaten, pazartesi salı giderler okula, çrş antrenman duruma göre prş ya da cuma antrenman. e 1 gün de böyle giderler derse. Sabah derslerini de kaçırmazlar ise, devamsızlık problem olmaz bence, ki kulüp doktoru da çatır çatır rapor yazabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 barajı geçerler özel spor akademisine girerler milli oyuncu adamlar AA ile geçerler bir iki sınava girerler 7 senede mezun olurlar askerlikten de yırtarlar uzun süre.oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tamam da sonuçta finallere çalışmları falan lazım. Hocaları ayarlarlarsa geçerler işte ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Onlar senden daha rahat okurlar hiç merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ne bileyim ya kolay mı o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çek maçını yenersek kağıtlarla oynarlar öss 1.2.3. olurlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kağıtlarla oynamalarına gerenk yok kanımca barajı geçerler sonra özele giderler burslu olarak :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 niyeki?Metin tekin master bile yaptı.Boş kağıt verir 80-90 alırlar merak etme sen nileppezdel said: Hayır okuyamazlar ki yani oynarken. Devamsızlıktan kalırlar, sınavı geçemezler zaten, çalışsalar, derse girseler futbol oynayamazlar doğru düzgün. O iş yaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar