Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet var mı böyle bir pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sanmıyom, zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çektim diyen olursada inanma sen :) lgs de çekmiştim ben cok rahat bi biçimde önümdekinden matematik şıklarını tak tak işaretledim.cocuk gözlüklüydü.tipide tam calıskan bi tipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 öyle bi insan yoktur bence varsa da insan değildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 başka şeyler çekenler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şahin gözlüysen çekilir bi kaç soru o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 benim arkadaş lgs de kopya çekip bornova anadolu lisesini kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çekememiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 niye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben öss de uyumuştum. sayılır mı ? 1 saat falan hemde. gözetmen gelip uyandırmıştı. - napıosun evladın? - uyuyorum. - hayatın mahvediceksin. - bişi olmaz. - peki. - zZzZz.. hatta sınav çıkışı anneme gidip. anne ben sanırım seneyede gelcem içerisi çok rahat demiştim pişkin pişkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ceken de burda soylemez kek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kopya çekip bornovaya gidilir mi abi. taa nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 la adamın evi bornovadaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ha tmm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kendime daha tam güvenemezken tanımadığım birine hiç güvenemezdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayatımda bi kere kopya çektim o da sınavda elime yazdım. çok basit bi soruydu bunu ezberleyip kafamı karıştıramam dedim. yazdım elime girdim sınava hocada şansıma sormuş. geçtiydim o dersten. çalışkan olduğum için kopya çekmezdim demiyorum yani. üşengeçtim derslerede çalışmazdım direk kopya ilede uğraşmazdım adhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hacı bu arada fankiye takılıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ahahaha quibble bi de KAL'ı kazandın ha helal. Ben de sınava girerken kimliğimi kaybetmiştim giremiyodum biri bulup getirmişti koridorda. Konsantrasyon falan kalmadı, sosyalde 15 soru yetiştiremedim ağlayan bebe sesleri geliyodu dışarıdan çok gürültü vardı. Ama KAL'ı kazandım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çokakıllıadam said: Hacı bu arada fankiye takılıyormuşsun. abi diyeceksin evladım takılırım arada evde canım sıkılınca bi kaç saat maç başlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Ahahaha quibble bi de KAL'ı kazandın ha helal. Ben de sınava girerken kimliğimi kaybetmiştim giremiyodum biri bulup getirmişti koridorda. Konsantrasyon falan kalmadı, sosyalde 15 soru yetiştiremedim ağlayan bebe sesleri geliyodu dışarıdan çok gürültü vardı. Ama KAL'ı kazandım ben de :D öss de ya. lgs falan bilmem ben. girmedim hiç. beleşe girdim KAL a. Yurtdışından gelenlere torpil yapıyorlarmış. :P sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 biz çok çekerdik lan lisede. fede falan. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ooooh iyimiş abi süper hatta beleşe KAL ha, gerçi ben de çalışmadım lgsye yan,i en beleş kazananlardan biri de benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben yandakinden baktım da pek bşi anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 iyde sagından solundan bakmak felan zor deil ki ossde ben gayet goruyodum olay o onundekşi angut senden iyi biliuo muda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar