octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çok fazla yükseklerde olmayan bi adamın gelmemesi iyi oldu. kaprisi az olur ve kendisinin de ismini yapmak için gerçekten iyiye çabalar gibi gelio bana. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cado said: pek beğendiğim bir td değil ama umarım hayırlı olur Bu konuda referans noktan nedir? Hayır,bu adamı Borussia Dortmund'da fail dönemlerinden ismen biliyorum,fakat Leverkusen de fena işler yapmadı. Bilmediğimiz noktalar varsa beğenmediklerin özellikle,aydınlatki biz Gs'lileri bilelim.Çünkü adam hakkındaki her türlü bilgiye açız.Pek beğenmedim diyip geçmek yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 beğenmek zorunda mı yav adam, tarzını beğenmiyordur mesela eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 skib60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: beğenmek zorunda mı yav adam, tarzını beğenmiyordur mesela eheh Ya işte adamın tarzı ne? Bizde bilelim tarzını,beğenmiyorum ya diyelim cool cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 skibbe kim lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bl den kovulmus dogru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 leverkusen gayet başarılı bi sezon geçirdi bence niye kovulsun ki. bence fena iş yapmadı galatasaray, bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Apex said: leverkusen gayet başarılı bi sezon geçirdi bence niye kovulsun ki. bence fena iş yapmadı galatasaray, bakalım görelim. 2 sene 5.yapmış, bu sene son haftaya 4.girmiş, son hafta kaybedince 7.olmuş ve uefaya gidememiş takım ondan yollamışlar. bence gayet iyi almanya liginde werder, schalke, bayern gibi takımların ardında hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bence şampiyonlar liginde başarılı olacak kapasitede bir adam değil. Gerçi herkes zicoya da öyle diyordu ama. Bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nileppezdel said: Evet resmi sitede açıklandı, Skibbe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Umarım başarılar getirir..abi bana kızmayın ama bu sene size 5 atan leverkusen'in td si değil miydi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Eeeee? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iyi hoca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 siz niye tümeri aldınız gibi bişe buda transfer abi hem bak kaliteli adam gsye 5 gol attırmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok abi kimseye laf atmadım nileppezdel'e takılıyorum ben ama iyi hocadır hatta bundesliga da en genc hoca olan adamdır yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bence diil ya:) hayırlı olsun gs alman sever zatende ne biliyim kariyeri pek başarılı deil bildigim kadarıyla, almanyada topmollerin yardımcısymş o sene 2000 di sanırım almanya berbattı sonra bu sene leverkusen 7.ci oldu falan daha kaliteli biri olabilirdi ama kısmet. didye döşamp (yazılışı unuttum walla) gönlumdeki adamdı mis gibi fransız ama alman buldular gene hayırlı olssun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 LucifeL said: yok abi kimseye laf atmadım nileppezdel'e takılıyorum ben ama iyi hocadır hatta bundesliga da en genc hoca olan adamdır yamulmuyorsam Takıl tabi takıl :D Deschamps kötü ya, yani Skibbe daha iyidir bence. Fransa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şamiyonlar ligi elemesini geçemezse bakalım 2009a kadar durabilir mi takımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kimin geleceğine bağlı. Şu takıma Barcelona'yı eletecek teknik direktör var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla sampiyonlar ligine gidersek super olur tabi de elenmemiz kimseyi sasırtmasın. takım hakkaten genc, tecrubesiz ama bir o kadar da ac ve istekli oyunculardan kurulu. sampiyonlar ligine gidersek, yine gruptan cıkamadan eleniriz ama buyuk tecrube olur. eger gidemezsek de uefa'da gecen sene geldigimizden daha yukarsını hedeflemeliyiz. zamanla hersey yolunda giderse avrupa'da eski gunlerimize donebilir. tamamen sabır ve istikrar işi. teknik direktöre güvenmeli ve arkasında olmalı yonetim. alman olması takıma uyumu için büyük avantaj. ama yine de fransız gelsin isterdim. insallah hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nileppezdel said: Kimin geleceğine bağlı. Şu takıma Barcelona'yı eletecek teknik direktör var mı?var dayı mourinho :) o da zaten türkiye'nin sınırından geçmez yeminlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 morinho bi halt yiyemez dandik kadro ile. o işi becerecek tek adam var o da lucescu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çerezlerle adam neler yaptı. katılıyorum. Lucescu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sikibe iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Lucescu hala shaktarda mı? Keşke onu yeniden getirselerdi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar