Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Karar verdim hayatımdaki herşeyi geride bırakıp tertermiz bi sayfa açıp emo olucam! ne diyosunuz bu konuda sizce bu atılımı yapmalımıyım? yapmak için neler yapmalıyım? Sebebi ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: emo olsaydin aramızdaki ilişki çok farklı olabilirdi? Emre |: nasil yani? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ne biliyim işteee Emre |: bilmiyosan neden böyle bişi söyledinki? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: off emreeee Emre |: ne dediğini anlasam bi neden emo olsam farkli oluyor? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: anlamiyosun işte off boşver Emre |: söylemiyosunki anlayim söle anliyim ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: ya çok iyisin muhabbetin falan hani tam aradigim özelliklere sahipsin ama Emre |: ama? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: ben emolardan hoşlanıyorum Emre |: emolardan hoşlanıyosan benden nasıl hoşlandın? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: off emre anlamıyosun işte yani tarzımış uyusmaz böyle sen farkli ben farkli offf ya off Emre |: yani emo olsan sevgili oluruz diyosun? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ölede denebilir ya karışık bi durum ya Emre |: hmm anladım ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: hiç zannetmiyorum ama sevindim anladığına... Emre |: ben bi yemek falan yiyicem sonra konuşalım olurmu? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: tabi ya konuşuruz... Netcafe said: Emre |: yani emo olsan sevgili oluruz diyosun? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ölede denebilir ya karışık bi durum ya Not : Oha direk benim kabul edeceğim varsayımında bulundu :S asdasd EMO FALAN OLMAM LAN BEN
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o hatun kaç yaşında 13 14 falan mı ?
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben Emo'lardan hoşlanıyorum diyen hatunun kafasına ıslak odunla üstüste defalarca vurmak lazım gelir.
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 emolardan hoşlancaıma hemcinslerimden hoşlanırım daha iyi
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bence senin başarısızlığın. emolardan hoşlanan kız yoktur, kızı tavlayamayan erkek vardır>:D<
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hatunu bana yönlendir ben olurum emo.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hatun 18 yaşında ve güzelse ben emo yum. slmsaygılar
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hatun güzel ama emo ya bi gün biyerlere gidelim şeklinde bir hata yaptım sonra avea'nın bi servisi var arıyıp cagırıyolar seni falan onu aradim eheuıehhe :D
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 domates seçer gibi karşı cins seçilmez. allah baba bi gün en sevmediğin tipten bi adama/kadına seni aşık eder, eşek gibi öğrenirsin ilişki denen olaya elinde checklist ile yaklaşılmayacağını. yani asteroth haklı, ıslak meşe odunu lazım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Off şu emolar yok mu şu emolar. Forumda ne kadar emo var bilmem no offense yani ama hepsi ayrı bi mal ya. O kız istediği kadar taş olsun çıkmam lan nasıl saçma cümlelerdir, nasıl çelişkili cümlelerdir onlar öyle. Ha one night stand derseniz bi gecelik emo olurum :D
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bLackcha0s said: Hatun 18 yaşında ve güzelse ben emo yum. slmsaygılar bu mesajın altında sanki şu var: bu zamana kadar hatun için ne şekillere girdik..gerekirse emoda oluruz beaa !
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nil emo olsan sana verirdim de kıza nası vericem? sen bana verirdin?
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ema doğru konuşmuş mlsf =((((( /slashwrist
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Netcafe said: 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Emo bi arkadaş var diyip, bana yönlendir.. :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mulgear6 said: nil emo olsan sana verirdim de kıza nası vericem? sen bana verirdin? Bilinçaltındaki fantazilerini fazla açığa çıkartıyorsun. Yapma.. Sonra bi emo pm atmasın gel bana ver diye :D
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ıyı sepetlemıssın yemek yeme ayagına
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yazık kız bi de konuşuruz tabii falan demiş noolduunun farkında diil :D
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Asteroth said: Ben Emo'lardan hoşlanıyorum diyen hatunun kafasına ıslak odunla üstüste defalarca vurmak lazım gelir. Tartışma bitmiştir, QFT.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 senin annen bir emoydu yavrum bunların çocuğu olduğunu düşünsene Bu lavuklar zannediolar ki hep emo kalıcaklar. -Lan bill olm senin baban emoymuş
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Netcafe said: 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S kafasına niye vuruyosun, emo ol bence vurcak yer çok var dfg
Öne çıkan mesajlar