Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Karar verdim hayatımdaki herşeyi geride bırakıp tertermiz bi sayfa açıp emo olucam! ne diyosunuz bu konuda sizce bu atılımı yapmalımıyım? yapmak için neler yapmalıyım? Sebebi ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: emo olsaydin aramızdaki ilişki çok farklı olabilirdi? Emre |: nasil yani? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ne biliyim işteee Emre |: bilmiyosan neden böyle bişi söyledinki? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: off emreeee Emre |: ne dediğini anlasam bi neden emo olsam farkli oluyor? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: anlamiyosun işte off boşver Emre |: söylemiyosunki anlayim söle anliyim ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: ya çok iyisin muhabbetin falan hani tam aradigim özelliklere sahipsin ama Emre |: ama? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: ben emolardan hoşlanıyorum Emre |: emolardan hoşlanıyosan benden nasıl hoşlandın? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: off emre anlamıyosun işte yani tarzımış uyusmaz böyle sen farkli ben farkli offf ya off Emre |: yani emo olsan sevgili oluruz diyosun? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ölede denebilir ya karışık bi durum ya Emre |: hmm anladım ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: hiç zannetmiyorum ama sevindim anladığına... Emre |: ben bi yemek falan yiyicem sonra konuşalım olurmu? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: tabi ya konuşuruz... Netcafe said: Emre |: yani emo olsan sevgili oluruz diyosun? ÖzLeMmm - Logo Yarışmasında 1. Oldum hihohoh: yani ölede denebilir ya karışık bi durum ya Not : Oha direk benim kabul edeceğim varsayımında bulundu :S asdasd EMO FALAN OLMAM LAN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 olursun olursun.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o hatun kaç yaşında 13 14 falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben Emo'lardan hoşlanıyorum diyen hatunun kafasına ıslak odunla üstüste defalarca vurmak lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kumda oynasın bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 emolardan hoşlancaıma hemcinslerimden hoşlanırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bence senin başarısızlığın. emolardan hoşlanan kız yoktur, kızı tavlayamayan erkek vardır>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hatunu bana yönlendir ben olurum emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hatun 18 yaşında ve güzelse ben emo yum. slmsaygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hatun güzel ama emo ya bi gün biyerlere gidelim şeklinde bir hata yaptım sonra avea'nın bi servisi var arıyıp cagırıyolar seni falan onu aradim eheuıehhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 domates seçer gibi karşı cins seçilmez. allah baba bi gün en sevmediğin tipten bi adama/kadına seni aşık eder, eşek gibi öğrenirsin ilişki denen olaya elinde checklist ile yaklaşılmayacağını. yani asteroth haklı, ıslak meşe odunu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Lego oynayan kiz 18 yasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Off şu emolar yok mu şu emolar. Forumda ne kadar emo var bilmem no offense yani ama hepsi ayrı bi mal ya. O kız istediği kadar taş olsun çıkmam lan nasıl saçma cümlelerdir, nasıl çelişkili cümlelerdir onlar öyle. Ha one night stand derseniz bi gecelik emo olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bLackcha0s said: Hatun 18 yaşında ve güzelse ben emo yum. slmsaygılar bu mesajın altında sanki şu var: bu zamana kadar hatun için ne şekillere girdik..gerekirse emoda oluruz beaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nil emo olsan sana verirdim de kıza nası vericem? sen bana verirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ema doğru konuşmuş mlsf =((((( /slashwrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Netcafe said: 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Emo bi arkadaş var diyip, bana yönlendir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mulgear6 said: nil emo olsan sana verirdim de kıza nası vericem? sen bana verirdin? Bilinçaltındaki fantazilerini fazla açığa çıkartıyorsun. Yapma.. Sonra bi emo pm atmasın gel bana ver diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ıyı sepetlemıssın yemek yeme ayagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yazık kız bi de konuşuruz tabii falan demiş noolduunun farkında diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Asteroth said: Ben Emo'lardan hoşlanıyorum diyen hatunun kafasına ıslak odunla üstüste defalarca vurmak lazım gelir. Tartışma bitmiştir, QFT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 senin annen bir emoydu yavrum bunların çocuğu olduğunu düşünsene Bu lavuklar zannediolar ki hep emo kalıcaklar. -Lan bill olm senin baban emoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Netcafe said: 18 yaşında hatun ve kafasına ne vursak boş bence :S kafasına niye vuruyosun, emo ol bence vurcak yer çok var dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar