-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 DPS'e bakilir. 2 Roguedan biri 32i58345332 vururken digeri 8 vuruyorsa boss inse de sorun vardir.[Ikisi de duz dps gorevindeyse tabii.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 -Wissy said: DPS'e bakilir. 2 Roguedan biri 32i58345332 vururken digeri 8 vuruyorsa boss inse de sorun vardir.[Ikisi de duz dps gorevindeyse tabii.] eger tek görev dps ise bakılır evet zaten recount hangi skill ne kadar kullanışmış onu bile gösteriyor. ancak her insan deli gibi dps yapmak zorunda değil. kimisi kite yapar. diğeri başka bi grup healdedir vs vs. meterlar kesin gösterge olamaz hiç bir zaman performans için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Holy Paladin : Sonsuz heal :) paladin dedigin MT healler bu kadar... bide buff ve res atar bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bencede olay encounter' a bakar, bir IC fightında paladin, archimonde fightında druid, bir teron fightında shaman, GBB de priest ön plana çıkar. Heal meter bir kıstas değildir ama bir nebze faydalıdırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 healing meter a bakarak performansını sorguluyorsan zaten olay sende kopmus demektir. eğer guild ın bu şekilde sorguluyorsa ozaman guildda kopmuş demektir. dps meter dışında bazı spesifik boss lar için decurse/dispell meter dışında kendinizi healing meter a göre değerlendiriyorsanız zaten wow da bugüne kadar pve den bir halt anlamadığınızı gösterir. bunda tabiki wow un hatasıda var. oda insanları raidlerde bildiğin bota çevirmesi. shaman sen şurda dur chain heal spam le sen şurda dur hotları spamle sen şurda dur flash heal spamle demesi gibi. benim için healing meter da sonuncu olan ama en kritik anda NS basıp ToL dan çıkıp mt i yada combatına göre önemli olan kişiyi heal eden bir druid diğer listedeki 7-8 kişiden daha önemlidir. varsın sonuncu olsun meter da. threat meter lar dps meter lar çıkmadan önce pre-TBC cidden daha güzeldi wow raidleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Combata göre değişir ama shammy chain heal > ALL malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1600 HB'u olan healadin skorlarda oldukça yüksen çıkıyor benden ama malesef raidi öldüren o, çünkü scora kasıcam diye MT yada OT bırakıp millete heal "bana bile" spamlayıp duruyor. 2 dk sonra oom diye ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Darkthrone said: Combata göre değişir ama shammy chain heal > ALL malesef... O chain healin %bilmemkaçı overheal oluyor ama genelde :P En keyifli healer priest kim ne derse desin. MT healer bile oldum paladin yokluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya senin dediğin trash mobda dps kasan penthinkinden farksız adama anatamıyoruz ki bossta 1.5 katın dps yapıyorum adam trashtekilerle toplayıp gosteriyo dps meteri trash mobdaki dpsle dps meter olmaz tank heal yapan healerdan heal meter beklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 deadwoll said: Darkthrone said: Combata göre değişir ama shammy chain heal > ALL malesef... O chain healin %bilmemkaçı overheal oluyor ama genelde :P En keyifli healer priest kim ne derse desin. MT healer bile oldum paladin yokluğunda. o yüzden low rank chain ftw. healing done da ilk 2 de olup overheal de 8. olursun low rank chainle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 low rank / top rank chain ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi healmeterla ölçülcek şey değil bu bence. MT ayaktaysa içini yapmışsındır yani. Kişisel görüşüm tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ms de wipeeeeee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yeager said: low rank / top rank chain ftw :) bi de bu bongoslar beraber bi ui addonu da vardı bongosu adam eden. onu da kullansan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Shaman = overpowered healer Paladin = overhealer Aradaki "power" kelimesi dunyalari degistiriyor maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Eski bi palayım ne yazıkkı paladının zorlanacagı tek rakip shaman oda ver 9 yasındakı cocuga aynı sevıye gearlı shamanı spamlasın rank 5 chain heal ondan kralı yok, paladın yedıgı nerfden sonra kendıne gelemedı adam akıllı yapacak bisi yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ha yani paladin mt healing çok farklı shaman chain heal spamdan o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kardeşim oynamasam full t6 gearlı palayla neyse benle aynı seviyede olan shamanlar varken heal meterde onlarla yarısmanın lafı bile olmaz ben zaten palaya kötü healer demıom sabaha kadar mtyı healler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 paladin ezik kalmadı combatlar ve diğer classların olayı değişti diye değerlendiriyorum ben bunu. mesela ssc tk daki boss combatlarına bak yenen damage in %70-%60 ini mt yiyo peki kac pala mt healler ssc tk daki bi boss ta? 3 ortalama 8 healer girsen combata kalan %30-%40 ı bu 5 kişi healliyor yani sen tabi heal meterda gral oluyorsun bt mh de bu iş deişti sunwell de cok boss görmedim ama gördüğüm kadarıyla orda iyice boku cıktı. ha bide şu geyikler var işte paladin e haste kasınca fln falan... abi şimdi akıllı olup düşünmek lazım paladin in zate sprit gibi bi olayı yok mp5 desen yetersiz kalıo e sen bide bu adama haste kasıcam die crit düşürt ondan sora nası mana yeticek? ha bide haste kasana kadar heal up kassan zaten haste le atıcağın fazla heallik o farkı kapatıosun ki critten de gitmiyor arada. ha heal meter a bakarken mt healer lar arasında bi değerlendirme yap yani mt healliyenler arasında 1. isen olayın bitmiştir ki mt nin ölmemiş olmasıda en önemli olay :D yane mt nin ölmediği her combat paladin icin başarılıdır. bide dip not crit i sadece mana save olarak görmemk lazım crit=fazla heal! holy atmanın mantığınıda acıklıyayım düşük rank geyiği dönmüş şimdi talentten %6 zaten fazla HL nin criti 2 parca da t6 alıosun %5 te ordan %11 bi crit fazlası oluki bu önemli bi fark ayrıca rank olarakta 7 yi tavsiye ederim cünkü ranklarda lvling reduce vardır ve 7 den sonra bu abarır yani en az manaya atabileceğin en iyi heal rank 7 HL tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Illumination nerfi cok gereksizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Rocksteady haste paladinlerin grbuna shadow priest verilir zaten tek başına bırakabilecegin bi healer değil olayı o zaten dip crit mp5 ama 400+ haste ve yüksek healing veriyosun shadow priesti destan yaziyor şaşarsın o derece efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 anlamadım şimdi sp verilir demişsin zaten sunwell de vermek lazım haste olmasa bile o kadar holy i kaldırmaz bünye yani :D ama hem haste hem de heal up abanıo demişsinl bu nasıl oluyor yane ben hesabını yaptım öle 400 de deil 300 350 haste yapabilmek icin 2450 olan heal up ımı 2150 seviyelerine düşürmem gerekio ki arada cok da fazla crit kaybı oluyor hani senin dediğin imba bişi olurdu 400 haste 2400 heal up bide %30 holy crit o zmn esersin de öle bi gear ceşidi yok yada bn cok geri kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Forte'nin Paladin'inden ornek verdi. Nicki hatirlamiyorum su an. edit : http://boulderfist-eu.warcrafter.net/Egel 424 haste, 2376 heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 1 aydır pala oynamıom warriorden sonra pala gayet bayık gelıo, ona heal at buna heal 5 mande adam ölür overagro alır noob olursun, 2v2de takım arkadasın tenezzup edıp feara pummel atmaz wtf olursun bıktıydım zaten sattım accyı aoca gectım oda balon cıktı hayal kırıklığı yaşattı anlasılan geri wowa doncez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 uyuyan ölümü olur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar