Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya iyi de bu vdsl2 kaynaktan 1km ötesinde hızın yerlerde süründüğü teknoloji değil mi? telekom binasına mı taşınıcaz bunu bağlatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 anlamadığım şey dün adam gibi internete bağlanamadığım halde yabancı bir siteden 700 mb.lık bir filmi 1,5 saatte indirende ttnet. var bi şey bunda. edit: 2k bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ping atarken -t ekini ekle sürekli ping atsın 1 saat sonra bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ahaha tamam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Türkiye'de en son hangi iş adam gibi yapıldı?Ben pek bir şey beklemiyorum su son indirimler güzeldi 4 kat falan filan ama kopmalar hala var kablonet(gerçi bayagidir kullanmiyorum) olsun Telekomun ADSL'i olsun Türkiye'de bu teknoloji ile ilgili işler adam gibi yapilmiyor.(Diger islerin dogru yapildigida süpheli gerci.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ee burası türkiye,dünya sola dönerken türkiye sağa dönüyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ahahahhaha süper laf oldu bu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hehe bu lafı isveçte deyince afallıyo insanlar "nasıl yaneaaa" falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mevcut adsl'i de 8'e çıkarıp mevcut bağlantıları da ikiye katlasalardı bari. 32mbit 169 iken 1mbit 49 lira biraz abuk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 telekom mantığıyla bakalım bide olaya; 1 mbit 49 ytl olduğuna göre bi hesap yapalım, 49 * 32 = 1.568 ytl. yeni adsl'iniz hayırlı olsun :P yaptıkları kampanya paketleri gerçekten çok saçma,limitlilerden başka kimsenin işine yarayacak bişey yapmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 said: Upload hızı neden düşük? VDSL2 tarifelerine baktığımızda 16 mbit ve 32 mibt download hızına karşılık her iki pakette de 1 mbit/sn'lik upload hızı olduğunu görüyoruz. VDSL2 bağlantısı da asimetrik hızlara sahip ancak Telekom'un sunduğu tariflerdeki hızlar çok daha asimetrik olmuş. Bunun tek bir mantıklı sebebi olabilir, o da Telekom'un yüksek upload hızlarını kullanıcılara sunarak sunucu, hosting gibi işler için sistem kurulmasını engellemek. tamamı http://www.pclabs.gen.tr/2008/07/01/vdsl2-hakkinda-merak-edilen-sorular/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 peki deneyen oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 e yani iyi de o hızlar zaten filesharing'de kullanılmayacak da neye kullanılacak? upload/download ratio'nun iyice cılkı çıkar. hayır bir de tv'lerde filan "filmi indireceksiniz çatır çatır" diye anlatıyorlar, sonra bir bakmışsın ban. oh ne güzel. beğenmedim yani 1mbit upload aşırı düşük, 32'de 1 oranı nedir ya? kırk yıl düşünsem böyle saçmalık aklıma gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 almasına almayıy düşünüyorum da arayınca bilgi almak için adsl destek hattını, telekom müdürlüğüne gitmeniz gerek diyor. yok mu telefondan bilgi alabileceğim biyer diyorum yok diyor. allaha havale ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi ttnet vakası daha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 quicknette 1mb/1mb ama dns değiştirmeyi henüz çözemedim :) adamlar fiberlan kurmuş ama modemde ne değiştirsem değiştireyim dnsler değişmiyor. vista kullandığım içinde treewal felan çalışmıyo düzgünce. proxy kullanmak mantıklı acak gibi birde onu deniyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ip'yi otomatik değil,manuel elle girersen olabilir dns'ler.Bende arada bi modem/router yok,direk ethernetten bağlıyım,statik ip veriyolar,netekim manuel girdiğinde ip'ni düşüyo falan arada bi(bende böyle oluyo,geneli nasıl bilmem),gerçi pek dns değiştirmeyi gerektiricek bi durumlada karşılaşmıyorum ama,herifler sadece 2 tane dns server adresi veriyolar başkada yok diyolar,anlamadım bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Nette ön basvuru icin form var onu doldurdum, onlar direk arıyacaklar diye bilgi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ahah super ya 32/1 mbit. ulan bari 32/4 yapin ayiptir yahu boyle sacma seymi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 telekom dışında bir servis sağlayıçı gelsim benim şehrime anında telekomu bırakmaz S.O.B filminde oyuncu olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu 32/1 yüzünden fire-sharing siteleri türkiye'ye ban koysun mu gayeleri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu konudaki cahilligimi maruz görün 32/1 torrent icin bir sorun teskil etmez sonucda degilmi yanlısmı anlamısım freeshard olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ratio 0.00000000004 leri goruruz yakinda .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 edebilir 3/1 ratio olayı olan bazı siteler yokmu? gerçi olmaz ya,niye olsun,ratio'nu yüksek tuttuktan sora,bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar