Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

s4 Duyuruldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Honor biriktirip eski sezon itemlarini almak yerine keske gold kasip 2k civari ratingli bir 5 v 5'de `buyer`lik yapsaydiniz. 5k puanla yeni sezona girer S2'leri degil S4'leri alirdiniz.
Mesaj tarihi:
Hayir.
Puanla aliyorsun itemlari. Ratingine gore her hafta belli bir arena puani kazaniyorsun.
Gereken ratinglerden kasitlari su : `Bunun altinda ratingin varsa 94753487 puanin olsa da alamazsin bu esyayi.`
Mesaj tarihi:
Wintrade olayı nasıl oluyor? Mesela ben warriorum iyi gearlı druid bulup adamın bana yardım etmesini mi sağlıyorum yoksa hazır 2k 2.2k ratingli 5v5 takım falan alıp 10 maç kaybederek puan mı kazanıyorum? Bir de 2. yöntemi uyguladım diyelim 2k civarı ratingli 2v2 veya 5v5 takım ne kadardır ve personal rating olayı ne olur?
Mesaj tarihi:
Hayır sen ve druidin 2k ratingli takım alıyorsunuz, bir başka 2k ratingli bir takımla anlaşıyorsunuz. Her hafta 10 maçı denk getirip, 5 ini siz 5 ini onlar kazanıyor.. Puanlarınız sabit kalıyor.
Mesaj tarihi:
-Wissy said:

Honorla degil. Eger sezonda bulundugun battlegroup'un ilk %5[yanlis hatirlamiyorsam]'ine girersen Gladiator oluyorsun ve Armored Drake veriyorlar.

Yanlış hatırlıyosun %0.05
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
Takimdan puan alman icin 10 mac yapman lazim her hafta.

takımdan puan almak için 10 mac yapana gerek yok. Takımın kendisi puan alabilmesi icin 10 mac yapması lazım.

Tek kişinin 10 mac üzerinde 3 mac yapması lazım. Girdigin mac sayısı %30'u bulması lazım o hafta içinde anca öyle puan oluyorsun
Mesaj tarihi:
Julifton said:
-Wissy said:

Honorla degil. Eger sezonda bulundugun battlegroup'un ilk %5[yanlis hatirlamiyorsam]'ine girersen Gladiator oluyorsun ve Armored Drake veriyorlar.

Yanlış hatırlıyosun %0.05

10000'de 5 oluyor o.Doğrusu %0.5:D Yani 2000 aktif takımlı bir grup'ta ilk 10'a girenler Gladiator title'ı dolayısıylada Armored Netherdrake alıyor
Mesaj tarihi:
Yeni sezondan beklentim druidlerin hunterlarin ve melee classlarin daha da bufflanmasi, 2v2 de druid warrior, 3v3 te drudi warrior hunter, 5v5 te 2 druid warrior hunter rogue'un imba olmasi, daha fazla armor ignore, warlocklara daha da nerf, casterlara +50dmg verirken melee'lere +50dps silah verilmesi, keza casterlarin armorlara 1000armor eklenirken melee'lere 2000 armor reduction eklenmesidir.

Yasasin melee + druid egemenligi, yasasin dengesiz arena!
Mesaj tarihi:
Bu gece warriorlardan nefret ettim druidimle ne resil ne bişi reslen bütün gelen warriorlar reck açık gibi oynadı crit crit macestun crit crit intercept crit mace stun execute eh be kardeşim..
Mesaj tarihi:
Aasdasda bazen oluyor öyle anlamış değişlim, daha 61lvlim ve sadece %21 crit var ama denk gelince saçmalıyor. Rogue'un tekiyle pvp yapıyoduk q bölgesinde adam 3 kere kesti en son yeter lan demiş olmalı ki benimkisi ne varsa critledi rogue ks bile atamadı xD
  • Yeni Oluştur...