-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Honor biriktirip eski sezon itemlarini almak yerine keske gold kasip 2k civari ratingli bir 5 v 5'de `buyer`lik yapsaydiniz. 5k puanla yeni sezona girer S2'leri degil S4'leri alirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 peki bi item alıcam mesela 2200 rating istiyor, ve benim 2700 ratingim var alınca o ratingim 1500 e mi düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hayir. Puanla aliyorsun itemlari. Ratingine gore her hafta belli bir arena puani kazaniyorsun. Gereken ratinglerden kasitlari su : `Bunun altinda ratingin varsa 94753487 puanin olsa da alamazsin bu esyayi.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 peki kaç rating kaç puan ediyor? yani 2200 puan bi omuzlukmuş sanırım. Çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Wintrade olayı nasıl oluyor? Mesela ben warriorum iyi gearlı druid bulup adamın bana yardım etmesini mi sağlıyorum yoksa hazır 2k 2.2k ratingli 5v5 takım falan alıp 10 maç kaybederek puan mı kazanıyorum? Bir de 2. yöntemi uyguladım diyelim 2k civarı ratingli 2v2 veya 5v5 takım ne kadardır ve personal rating olayı ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hayır sen ve druidin 2k ratingli takım alıyorsunuz, bir başka 2k ratingli bir takımla anlaşıyorsunuz. Her hafta 10 maçı denk getirip, 5 ini siz 5 ini onlar kazanıyor.. Puanlarınız sabit kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e oynamassan sabıt kalmıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Takimdan puan alman icin 10 mac yapman lazim her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 üüü çok deilmiş ya 10 maç, ben 1 haftada 10 maç yapsam böle genelinde dayak yesem item alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 4. sezon alamazsın sürekli kaybederek, 3. sezondanda 5 haftada felan 1 item alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Wissy said: Honorla degil. Eger sezonda bulundugun battlegroup'un ilk %5[yanlis hatirlamiyorsam]'ine girersen Gladiator oluyorsun ve Armored Drake veriyorlar. Yanlış hatırlıyosun %0.05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hmm ama ıkı uc tane kazansam s3 ten alabılırım dımı her hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arena point calculator var ot var bok var. Gir bak hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1500 ratingli bir takimla her hafta 3-7 2 v 2 bracketinda 2.5 ayda silah alacak puanin olur diye kisaca ornek vereyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 pekiii çk saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Wissy said: Takimdan puan alman icin 10 mac yapman lazim her hafta. takımdan puan almak için 10 mac yapana gerek yok. Takımın kendisi puan alabilmesi icin 10 mac yapması lazım. Tek kişinin 10 mac üzerinde 3 mac yapması lazım. Girdigin mac sayısı %30'u bulması lazım o hafta içinde anca öyle puan oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Julifton said: -Wissy said: Honorla degil. Eger sezonda bulundugun battlegroup'un ilk %5[yanlis hatirlamiyorsam]'ine girersen Gladiator oluyorsun ve Armored Drake veriyorlar. Yanlış hatırlıyosun %0.05 10000'de 5 oluyor o.Doğrusu %0.5:D Yani 2000 aktif takımlı bir grup'ta ilk 10'a girenler Gladiator title'ı dolayısıylada Armored Netherdrake alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yeni sezondan beklentim druidlerin hunterlarin ve melee classlarin daha da bufflanmasi, 2v2 de druid warrior, 3v3 te drudi warrior hunter, 5v5 te 2 druid warrior hunter rogue'un imba olmasi, daha fazla armor ignore, warlocklara daha da nerf, casterlara +50dmg verirken melee'lere +50dps silah verilmesi, keza casterlarin armorlara 1000armor eklenirken melee'lere 2000 armor reduction eklenmesidir. Yasasin melee + druid egemenligi, yasasin dengesiz arena! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rogue'lari unuttun. Ama onlar lock'larla super setuplar yapabildiginden nerflenmelerine gerek yok? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 5 v 5'e gelince de Druid'in cilgin attigi setup eurocomp sadece. 5 v 5'de Hunter/Warrior/Pala/Shaman/Priest gibi pislik otesi bir outlast setupu parcaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu gece warriorlardan nefret ettim druidimle ne resil ne bişi reslen bütün gelen warriorlar reck açık gibi oynadı crit crit macestun crit crit intercept crit mace stun execute eh be kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aasdasda bazen oluyor öyle anlamış değişlim, daha 61lvlim ve sadece %21 crit var ama denk gelince saçmalıyor. Rogue'un tekiyle pvp yapıyoduk q bölgesinde adam 3 kere kesti en son yeter lan demiş olmalı ki benimkisi ne varsa critledi rogue ks bile atamadı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 rng lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu oyundamı denge var? komik olmasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar