Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Show ve Trt dönemindeki Battlestar ı izleyebilen var mı aramızda eğer ki varsa özet bir şekilde geçebilir mi? Şu an 2003 yapımını izliyorum ve çok fazla bölük pörçük gidiyor. Yardımcı olunabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aradigin her seyi burada bulursun eski BSG ile ilgili http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Battlestar_Galactica_%281978%2C_1980%29_episodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Onu bırak; Battlestar wiki var. http://en.battlestarwiki.org/wiki/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Araştırıken Battlestar Galactica Miniseries i buldum daha once izlemedim torrente attım acaba bunu izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 izlemeyen yok gibidir buralarda. Asıl hikaye orada zaten mutlaka izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 izlemeye başlasak asıl senaryo nerde dönüyor nasıl bir izleme stratejisi yapalım ? herkez izlediyse yardımcı olun =) spoilerlar nerdeyse söyleyin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 miniseries sezon 1 sezon 2 sezon 3 razor sezon 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 MrLevie said: miniseries sezon 1 sezon 2 sezon 3 razor sezon 4 Yanlış BSG Eski serisinden başlıyor , onu izlemek zorunda değilsin. Sanıyorum ki ilk Cylon savaşını anlatıyor , Modellerden biri hakkında, dördüncü sezon yeni dizi hatta dördüncü sezonda bu eski diziden kalma modelleri görüyoruz ^ Başlangıç filmi var. Sezon 1 Sezon 2 BSG Webisodes Sezon 3 Razor Flashbacks Razor Sezon 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 başlangıç filmi dediğin miniseries zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Eski BSG'de aynı dönemi anlatıyor ya,onlarda Dünya'yı arıyordu :) Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs. Hikaye aynı,işleniş farklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 benim gibi ilk önce 1ci sezonu izleyipte sonra minifilmi izlemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 said: Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs. hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı. hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eski diziyle şimdiki arasında alaka yok senaryo olarak. sadece saylon falan filan olayları var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Llama said: benim gibi ilk önce 1ci sezonu izleyipte sonra minifilmi izlemeyin :D valla ben bitirmek üzereyim 1 sezonu son 4 bolum kaldı işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fenris said: said: Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs. hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı. hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der. hmm karıştırdım o zaman afedersiniz,youtube'dan bakınmıştım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 MrLevie said: miniseries sezon 1 sezon 2 sezon 3 razor sezon 4 Bu sıralama doğru sıralamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar