Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica nın öncesi

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:
miniseries
sezon 1
sezon 2
sezon 3
razor
sezon 4

Yanlış

BSG Eski serisinden başlıyor , onu izlemek zorunda değilsin. Sanıyorum ki ilk Cylon savaşını anlatıyor ,

Modellerden biri hakkında, dördüncü sezon yeni dizi

hatta dördüncü sezonda bu eski diziden kalma modelleri görüyoruz ^

Başlangıç filmi var.
Sezon 1
Sezon 2
BSG Webisodes
Sezon 3
Razor Flashbacks
Razor
Sezon 4
Sosyal ağlarda paylaş

Eski BSG'de aynı dönemi anlatıyor ya,onlarda Dünya'yı arıyordu :)

Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs.

Hikaye aynı,işleniş farklı yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs.

hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı.

hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:
said:

hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı.

hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der.

hmm karıştırdım o zaman afedersiniz,youtube'dan bakınmıştım zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...