Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica nın öncesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:
miniseries
sezon 1
sezon 2
sezon 3
razor
sezon 4

Yanlış

BSG Eski serisinden başlıyor , onu izlemek zorunda değilsin. Sanıyorum ki ilk Cylon savaşını anlatıyor ,

Modellerden biri hakkında, dördüncü sezon yeni dizi

hatta dördüncü sezonda bu eski diziden kalma modelleri görüyoruz ^

Başlangıç filmi var.
Sezon 1
Sezon 2
BSG Webisodes
Sezon 3
Razor Flashbacks
Razor
Sezon 4
Mesaj tarihi:
Eski BSG'de aynı dönemi anlatıyor ya,onlarda Dünya'yı arıyordu :)

Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs.

Hikaye aynı,işleniş farklı yani
Mesaj tarihi:
said:
Yeni seri re-make gibi birşey,senaryo değişik,karakterler değişik vs. Mesela eski seride hatırladığım kadarıyla Starbuck zenci bir erkekti.Sonra bölümlerden birinde bir Saylonla arkadşa oluyordu bir gezegende vs.

hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı.

hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der.
Mesaj tarihi:
fenris said:
said:

hayır boomer zenci bi erkekti.starbuck a takımı ndaki elemandı.

hatta a takımının bi bölümünde convention gibi biyerde cylon maketinin yanında durup "ben seni bi yerden hatırlıyorum sanki" gibisinden bişeyler der.

hmm karıştırdım o zaman afedersiniz,youtube'dan bakınmıştım zaten :)
  • Yeni Oluştur...