Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu sadece kadınlara yapılan bir şey midir yoksa erkekler de yaptırabilir mi ? Homojen şekilde %50 sini aldırayım diyorum bacaklarımdaki kollarımdaki kılların falan nasıl olur acaba seyrek ve berbat mı görünür bir fikri olan ya da böyle şeylerden anlayan var mı aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 recep ivedik gibi isen aldır ne var ne yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sen ne iğrenç ne pislik bi herif çıktın ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sadece bayanlara yapılmıyor fakat baya ücretli bişi olur sanırım erkek için ki bayanlar için bile bazı yerler çok fazla istiyor. lazer gördüğü siyah kılı yakar siyah olması şarttır tek olay bu diye biliorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şeffaf diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 göbeğimden itibaren yani kollarım gayet iyi aslında tamamını aldırmak olmaz yani %50 sini aldırarak homojen bir görünüm yakalanabilir mi acaba bi de hepsini aldırıp kaymak gibi olsam mı diye düşünüyorum ama hafif kıllı göğsümden memnun değilim desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arkadaşlarınla tekmi ciftmi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İYİKİ DOĞDUN Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 seanslara yarıda son verirsin % 50 olur ama bi epilasyon merkezine gidip sor derim ben madem bu kadar meraklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 pahalı bi iş. ben hesaplamıştım bi ara, tüm kıllarımdan kurtulmam için 4 kişilik bir ailenin 673 yıllık mutfak masrafını gözden çıkarmam gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hahahahahaha llama çift olmaması lazım homojen olması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ginaly said: pahalı bi iş. ben hesaplamıştım bi ara, tüm kıllarımdan kurtulmam için 4 kişilik bir ailenin 673 yıllık mutfak masrafını gözden çıkarmam gerekiyodu. OHA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cımbızla göze batanları al ama biraz zahmetli olabilir canının yanmasıda cabası.. sdfsdf ^^ ama illa kökten çözüm diosan epilayson olsn ama kanımca iyi durmaz çünkü bence görüntüsünü bozun sıklığı değiş uzun ve kıvrık olmaları sdfsdf s^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mr.Coca irl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kendini ateşe ver.hepsi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben koluma yaptırdım 1 seans. Baya kıllıydı. Şu an %30 civarı azalma oldu. Doktoruma göre ikinci seansta istediğim seviyeye ulaşacak umarım. Ben %40 civarının kalmasını istiyordum. Nitekim öyle olacak gibi gözüküyor. Ve de kesinlikle bir acayip duruşu falan da yok. Gayet normal yani. O konuda şüphen olmasın. Ancak kışın yaptırmanı tavsiye ederim. Doktorum mesela 2. seansımı şu an yaptırmamın tehlikeli olacağını söyledi(leke vs gibi). O sebeple kışa erteledim o seansı. Hem kışın yaptırdığın takdirde pek dikkat çekmez kolların. Çünkü yaptırdıktan sonra bir süre küçük kıl kökleri gözüküyor. Bir de tamamiyle kılsız olmak istiyorum demişsin. Bunun da mümkün olabilmesi bir o kadar zor. Çok seans gerekir ve boş yere çok para. Ücret konusunda şöyle söyleyim: Tüm kola baştan aşağı yaptırdım ben. 500 civarı para ödedim. Yarım kol yaptırmanı tavsiye ederse doktorun onu da kabul etmemeni öneririm. Yoksa tişört giydiğinde daha az kıllı olan taraf çok dikkat çekiyor. Ben o sorunu yaşadım. O yüzden 3 4 hafta önce üst tarafı da aldırdım. Şu an gayet mutluyum. Acı, konusunda da şöyle söyleyim. Diş için kanal tedavisi oldun mu bilmiyorum ama o acının beşte biri falandır ancak. Çok aşırı abartılacak bir durum değil yani. Bazı yerler biraz acıtabiliyor. Kılların sertliğine göre değişiyor o bölgelerde. Ha birde sırt,bacak falan düşünüyorsan, onlar tahminimce baya tuzlu olur. Çünkü alan büyüdükçe fiyat artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu konuda tavsiye edilen bilinen biyerde yaptırmak lazım ya yoksa yanarsın üzerinde uzun bi süre geçmeyen ve güneşe çıkmanı engelleyecek izlere kavuşursun.o yanıklarda üstünden kamyon tekerleği geçmiş gibi duruyo.kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ginaly said: pahalı bi iş. ben hesaplamıştım bi ara, tüm kıllarımdan kurtulmam için 4 kişilik bir ailenin 673 yıllık mutfak masrafını gözden çıkarmam gerekiyodu. matematiğin kaç senin çocuum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 amma saçma yazmışsınız ha. Bacak kılı falan azaltma diyorsan 3-4 seans arası yeterli olur. Alexandrite lazer olan yerleri tercih et. Epiderm, Lasertek bildiğim iyi yerler. Daha büyük bölgeler için 8 seansa kadar çıkıyor. Sırt+omuz bölgesi erkekte 300 ytl nakit mesala ve her seans tekrar ödüyorsun. Fazlasıyla işe yarıyor, sadece tenin koyu olmamalı yoksa ya hiç yapılamıyor ya da çok acıyor. Küçük küçük maket bıçağı darbeleri yemek gibi biraz. Hatta kendini çok kasıp, kramp bile sokabiliyorsun kendine acıdan dolayı, kesinlikle dayanman lazım koyu bölgelerde. Bu yüzden bacakları güneşten koru. Ne kadar kontrast renk olursa o kadar az acır ama gene de acır. Laser koyu rengi ayırıyor çünkü, iki taraf da koyu olursa seni de yakıyor. NdYag lazerden uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ankarada clinic lazer var gayette temiz bi ortamı var,ben yüzdeki(yanagın üstü)tüyleri aldırmıştım 4-5 seansta bitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Xo said: Mr.Coca irl Yemek yiyodum allahsız mısın nesin ya bu ne yaratık öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 maymun olarak bak ona normal geliyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu bioder falan işe yarıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yarıyormuş. ama ağdayla alıp sonra o şeyi sürmek gerekiyor. erkekler ağdaya nasıl dayanır onu bilemicem sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yaw biz kadınlara bile hayat boyu dayanıyoruz ağda bişiy mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar