Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laser Epilasyon

Mr.Coca

Öne çıkan mesajlar

göbeğimden itibaren yani kollarım gayet iyi aslında tamamını aldırmak olmaz yani %50 sini aldırarak homojen bir görünüm yakalanabilir mi acaba

bi de hepsini aldırıp kaymak gibi olsam mı diye düşünüyorum ama hafif kıllı göğsümden memnun değilim desem yalan olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ben koluma yaptırdım 1 seans. Baya kıllıydı. Şu an %30 civarı azalma oldu. Doktoruma göre ikinci seansta istediğim seviyeye ulaşacak umarım. Ben %40 civarının kalmasını istiyordum. Nitekim öyle olacak gibi gözüküyor. Ve de kesinlikle bir acayip duruşu falan da yok. Gayet normal yani. O konuda şüphen olmasın. Ancak kışın yaptırmanı tavsiye ederim. Doktorum mesela 2. seansımı şu an yaptırmamın tehlikeli olacağını söyledi(leke vs gibi). O sebeple kışa erteledim o seansı. Hem kışın yaptırdığın takdirde pek dikkat çekmez kolların. Çünkü yaptırdıktan sonra bir süre küçük kıl kökleri gözüküyor. Bir de tamamiyle kılsız olmak istiyorum demişsin. Bunun da mümkün olabilmesi bir o kadar zor. Çok seans gerekir ve boş yere çok para. Ücret konusunda şöyle söyleyim: Tüm kola baştan aşağı yaptırdım ben. 500 civarı para ödedim. Yarım kol yaptırmanı tavsiye ederse doktorun onu da kabul etmemeni öneririm. Yoksa tişört giydiğinde daha az kıllı olan taraf çok dikkat çekiyor. Ben o sorunu yaşadım. O yüzden 3 4 hafta önce üst tarafı da aldırdım. Şu an gayet mutluyum. Acı, konusunda da şöyle söyleyim. Diş için kanal tedavisi oldun mu bilmiyorum ama o acının beşte biri falandır ancak. Çok aşırı abartılacak bir durum değil yani. Bazı yerler biraz acıtabiliyor. Kılların sertliğine göre değişiyor o bölgelerde.

Ha birde sırt,bacak falan düşünüyorsan, onlar tahminimce baya tuzlu olur. Çünkü alan büyüdükçe fiyat artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

amma saçma yazmışsınız ha.

Bacak kılı falan azaltma diyorsan 3-4 seans arası yeterli olur. Alexandrite lazer olan yerleri tercih et. Epiderm, Lasertek bildiğim iyi yerler.

Daha büyük bölgeler için 8 seansa kadar çıkıyor. Sırt+omuz bölgesi erkekte 300 ytl nakit mesala ve her seans tekrar ödüyorsun.

Fazlasıyla işe yarıyor, sadece tenin koyu olmamalı yoksa ya hiç yapılamıyor ya da çok acıyor. Küçük küçük maket bıçağı darbeleri yemek gibi biraz. Hatta kendini çok kasıp, kramp bile sokabiliyorsun kendine acıdan dolayı, kesinlikle dayanman lazım koyu bölgelerde.

Bu yüzden bacakları güneşten koru. Ne kadar kontrast renk olursa o kadar az acır ama gene de acır. Laser koyu rengi ayırıyor çünkü, iki taraf da koyu olursa seni de yakıyor.

NdYag lazerden uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...