Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 doktora git götünü ellet doktor sana söyler napcaanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mr.Coca said: bakıyorum bakıyorum da bilgisayarı olan yazmış yani. ne ne kadar etkili ve uygulamaya değer bilemiyor insan ben şunu yaptım şu iyi geldi gibi şeyler açıkcası deneme yanılmadansa daha işime gelir. valla onun için sözlük linki verdim.. ahanda kullananlar mutlulukarını ifade etmişler, popom rahata erdi demişler hede hödö.. bi de hemoroid yaz... yine kullanıcılar yzmışlardır bişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 of be arkadaşım? yazdık işte. allah allah ya sende ne mutsuz bi fakesin yav? her şeye şikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 manyak mısınız siz ya ne diye şimdi kavga ediyorsunuz var mı bi sebep, iyice kanki pazarı olmuş buralar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kim kavga ediyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xaenin said: Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya. hahahah Aras geliyor aklıma hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu ne be hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dasaaa said: yüce google götünü de kurtarır LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kızlarda da var mı bu olay ya? hiç olmadı dübürü meme yapan bi kız tanıdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 temassızlık olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Procto Glyvenol Git bir eczaneden iste bu ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya. hahahah Aras geliyor aklıma hep. Acı tecrübelerden yararlanarak zaten yazdım, unutmuyorum attığın kazığı sabahın 9'unda eczanelere gittim senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lady dory bu konuyu görünce çok kızacak çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Zep said: kızlarda da var mı bu olay ya? hiç olmadı dübürü meme yapan bi kız tanıdığım. var tabi . of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lady dory dfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dory kızmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 o diilde dory nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Dübür ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fake i geçtimde çok lame espriler dönmüş ya o hastalık kötü birşey hakkatten kimseye göstermesin tanıdıklarım kıçının üstüne falan oturamıyordu yani acısını sızısınıda fitili takarak geçiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi acısını düşmana değil "emo"ların bile başına gelemsin :( Ne lanet bişey ya.Kıymetini bilin la sağlam d.tünüzün. Ama denemek ve yaşamak isteyen varsa arkadaşlar hemen tarifini veriyorum. 1.GÜN: Kahvaltı : Muz, Çiğköfte. Öğlen : İskender, 5 Tane Lavaş Ara Öğün : 1 kap acı biber turşusu. Akşam : 2 Tane Muz, Çiğköfte , Tombik Döner. Not: [ No WC ] 2.GÜN: Kahvaltı : 3 tane Muz, yanında 1 tane daha muz. Öğlen : Vali Kebabı, Acılı Adana Ara Öğün : 1 Avuç Kırmızı Biber. Akşam : 2 Paket Rafıls, 3 Tane Muz. Not: [ No WC ] 3.GÜN: Tamam tuvalete gidin.Baya bi zorlayın.Gökyüzüne bakarak ıkının, ışığı sizde göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abov yaklaşmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar