Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 doktora git götünü ellet doktor sana söyler napcaanı..
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mr.Coca said: bakıyorum bakıyorum da bilgisayarı olan yazmış yani. ne ne kadar etkili ve uygulamaya değer bilemiyor insan ben şunu yaptım şu iyi geldi gibi şeyler açıkcası deneme yanılmadansa daha işime gelir. valla onun için sözlük linki verdim.. ahanda kullananlar mutlulukarını ifade etmişler, popom rahata erdi demişler hede hödö.. bi de hemoroid yaz... yine kullanıcılar yzmışlardır bişler
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 of be arkadaşım? yazdık işte. allah allah ya sende ne mutsuz bi fakesin yav? her şeye şikayet.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 manyak mısınız siz ya ne diye şimdi kavga ediyorsunuz var mı bi sebep, iyice kanki pazarı olmuş buralar ya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xaenin said: Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya. hahahah Aras geliyor aklıma hep.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dasaaa said: yüce google götünü de kurtarır LoL !
Zep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kızlarda da var mı bu olay ya? hiç olmadı dübürü meme yapan bi kız tanıdığım.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Procto Glyvenol Git bir eczaneden iste bu ilacı.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Hemoroid kremleri falan var, gizli derdine sürünce rahatlatıyormuş baya. hahahah Aras geliyor aklıma hep. Acı tecrübelerden yararlanarak zaten yazdım, unutmuyorum attığın kazığı sabahın 9'unda eczanelere gittim senin yüzünden.
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lady dory bu konuyu görünce çok kızacak çok!
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Zep said: kızlarda da var mı bu olay ya? hiç olmadı dübürü meme yapan bi kız tanıdığım. var tabi . of
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fake i geçtimde çok lame espriler dönmüş ya o hastalık kötü birşey hakkatten kimseye göstermesin tanıdıklarım kıçının üstüne falan oturamıyordu yani acısını sızısınıda fitili takarak geçiriyorsun
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi acısını düşmana değil "emo"ların bile başına gelemsin :( Ne lanet bişey ya.Kıymetini bilin la sağlam d.tünüzün. Ama denemek ve yaşamak isteyen varsa arkadaşlar hemen tarifini veriyorum. 1.GÜN: Kahvaltı : Muz, Çiğköfte. Öğlen : İskender, 5 Tane Lavaş Ara Öğün : 1 kap acı biber turşusu. Akşam : 2 Tane Muz, Çiğköfte , Tombik Döner. Not: [ No WC ] 2.GÜN: Kahvaltı : 3 tane Muz, yanında 1 tane daha muz. Öğlen : Vali Kebabı, Acılı Adana Ara Öğün : 1 Avuç Kırmızı Biber. Akşam : 2 Paket Rafıls, 3 Tane Muz. Not: [ No WC ] 3.GÜN: Tamam tuvalete gidin.Baya bi zorlayın.Gökyüzüne bakarak ıkının, ışığı sizde göreceksiniz.
Öne çıkan mesajlar