Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dübürün meme yapması ( Hemoroid )

Mr.Coca

Öne çıkan mesajlar

Sanırım dübürümü laserle yaktırmam gerekiyor var mı aranızda dübürü meme yapmış bedbahtlar ?

kendi laserimi kendim mi yapsam acaba

edit : 2 yıldır sevgilim yok şimdi gidip anne hemoroid olma yolunda hızla ilerliyorum demeye de korkmuyorum değil. ne çirkin hastalık yarebbim.
Sosyal ağlarda paylaş

henüz bir rahatsızlığım yok sadece ileride de olmasın diye erken teşhis niyetindeyim yaş ilerledikçe daha bi koyar adama çünkü doktorun önünde.. . neyse anladınız siz onu sonda monda takılmadan halledilmez mi bu iş ? bi ondan korkarım adamın böğrünü deliyolar çok pis bişey
Sosyal ağlarda paylaş

kabız olmamaya çalış işte. son derece dikkat etmen gereken bir konu olsun çünkü hemoroid denen illeti çıkaranda, azdıranda kendisidir. ha bi de mayalı şeylerden uzak dur. bira, şarap. onun dışında öyle hoş bir tedavi yöntemi yok hatta başka tedavi yöntemi de yok :) sadece geçici yöntemler var fitil gibi o bile hoş değil dsfd.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius
Bu düşük ve gayri ciddi tavrında ısrar edişinden
Lisedeki biyoloji derslerinde üreme sistemi anlatılırken kıs kıs gülen tiplerden olduğunu çıkararak seni muhattap almadığımı belirterek aslında muhattap almış gibi görünsem de bunu sadece ciddi cevaplar beklediğim başlığımın kilitlenmemesi için yapıyorum

edit : anlaşılabilirlik uğruna ufak bir rötuş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...