Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sanırım dübürümü laserle yaktırmam gerekiyor var mı aranızda dübürü meme yapmış bedbahtlar ? kendi laserimi kendim mi yapsam acaba edit : 2 yıldır sevgilim yok şimdi gidip anne hemoroid olma yolunda hızla ilerliyorum demeye de korkmuyorum değil. ne çirkin hastalık yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 zımparayla geçmiyomu? ilaçla da olur çok ileri degil ve externalsa benim bildigim, kendi kendine bile gecebilir çok hafifse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 feyk koktu çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 dekopajla kestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 3 ay kadar rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 çok pis koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 henüz bir rahatsızlığım yok sadece ileride de olmasın diye erken teşhis niyetindeyim yaş ilerledikçe daha bi koyar adama çünkü doktorun önünde.. . neyse anladınız siz onu sonda monda takılmadan halledilmez mi bu iş ? bi ondan korkarım adamın böğrünü deliyolar çok pis bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kabız olmamaya çalış işte. son derece dikkat etmen gereken bir konu olsun çünkü hemoroid denen illeti çıkaranda, azdıranda kendisidir. ha bi de mayalı şeylerden uzak dur. bira, şarap. onun dışında öyle hoş bir tedavi yöntemi yok hatta başka tedavi yöntemi de yok :) sadece geçici yöntemler var fitil gibi o bile hoş değil dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 vurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sintisyzer dışında çözüme yönelik bir şeyler söyleyen çıkmadı bekliyorum doktora gitsene diyen biri çıkmasını amma velakin yaz sonunda gitmeyi düşünüyorum yanık dübürle tuzlu suya girmek korkunç olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bildiğin bağsur işte doktora git kesin çözüm alsınlar etsinler niye bu kadar kasıyorsun gurur yapıorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kastığım veya gurur yaptığım falan yok eylülden önce operasyon geçiremem diyorum bu arada ne yapmak gerek google a sorduğum gibi sizlere de soruyorum vurdur murdur gibi 12 yaş esprileriyle komik olmaya kasan sensin ciğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eywallah dübür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ateşle götünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 niye bu kadar lazer olayına taktın ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 lazer lazımsa kesivereyim götünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Acılı yemeklerden uzak dur olabildiğince sebze,lif ve sulu yemek ye onun dısında kingpinin de belirttiği gibi fitiller başka bi yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o çıktıkça sen içeri bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 böhühühü fitil ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sana zenci fitili öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lexius Bu düşük ve gayri ciddi tavrında ısrar edişinden Lisedeki biyoloji derslerinde üreme sistemi anlatılırken kıs kıs gülen tiplerden olduğunu çıkararak seni muhattap almadığımı belirterek aslında muhattap almış gibi görünsem de bunu sadece ciddi cevaplar beklediğim başlığımın kilitlenmemesi için yapıyorum edit : anlaşılabilirlik uğruna ufak bir rötuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 *kıs kıs güler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 google it?! mesela.. yüce google götünü de kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lisedeki biyoloji derslerinde üreme sistemi anlatılırken hepimiz kıs kıs gülmüşüzdür. bana şimdi anlatsalar yine kıs kıs gülerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bakıyorum bakıyorum da bilgisayarı olan yazmış yani. ne ne kadar etkili ve uygulamaya değer bilemiyor insan ben şunu yaptım şu iyi geldi gibi şeyler açıkcası deneme yanılmadansa daha işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar