Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Acayip paraya sıkışmış durumdayım da heh aşağıdaki dallarda özel ders verebilitem var. alabilitesi olanlara binaen değil sizce bu konularda ders verecek adamı nerden bulurum amaçlıdır bu topic :) Kendo&iaido 4.kyu ya kadar verebilirim Wing Tsun 5.Student Grade e kadar verebilirim Japonca limit yok Matematik Lise ortaokul ilkokul anaokulu NLP insan etkileme güven kazanma kız tavalama (uygulamalı) Yan Flüt Bir ian andersona dönüşene kadar evet bu alanlarda ders verebilirim sanırım ama başıma bi iş gelirmi? herkesi çok seviyorum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ne ilginç bi tip garip gurup dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İl neresi? Pazar alanına mı taşısam karar veremedim sonuçta bir hizmet satılıyor ama 1-2 gün kalsın olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 il izmir ama ilin bir önemi yok yani burdan birini bulma amaçlı açmış değilim bu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 amacın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Maksat geyik olsun. Konu disi garbage a donsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Chaotic said: il izmir ama ilin bir önemi yok yani burdan birini bulma amaçlı açmış değilim bu topiği. amac ne bende bi pipi war na bu kadar konulku mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gerçi bu forumdaki bazı kişilere de dünya tarihi, iktisat ve manasız birçok tartışmanın önünü kesmek için kişisel bütünlükle ilgili ders vermek gerekiyor bence. ama tabi verebilecek kapasitede biri değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 olm senin ammmmaacıın ne ? ne yarrrraamaz adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 erotik dans ve strip pole 101 isimli bir ders versen başına bir iş gelebilir.. ancak bunları veren birinin başına iş gelmez sanırım. olmadı döversin.. ha bu arada her şeyi öğretme, kendine has numaraların olsun öğretmediğin. her şeyi öğrettiken sonra seni dövmeye kasmasın adam.. "bunu yapacağını biliordum. o yüzden testis zortlatan 9/8 kalça kabuklama hareketini sana öğretmemiştim çekirge!" der ve gülersin.. ama bunu çocuk senin ağzını burnunu kanattıktan sonra şöyle bi kanı elinle sildikten sonra tadına bakıp öyle söyleyecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sonuc olarak hepimiz farkli manitalari seviyoruz. Kavga etmemiz icin bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 garbıç beklentilerim arasında evet. ego datmini değil amaç. ama içinde dalga olan itibari muhteviyat mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şimdi şöyle bişi bir hoca bildiklerinin tamamını öğretmez diye bişi yoktur aslında çokça ders alınca anlıyorsunuz bunu. farkında olmadan. öğretmen istemese bile. elinden kaçırıyor, ağzından kaçırıyor, satıraralarında her ayrıntıyı veriyorlar aslında size farkında olmadan. öğrenmeyi öğrenmek aslında çok önemli bişi bence o yüzden. isterseniz karşınızdaki size vermese bile öğrettiği şeyin onun bile farketmediği ayrıntılarını öğrenmek mümkün. böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ayrıca unutmuşum. taocu seks ve sevişme teknikleri konusunda da özel ders verebilirim. ama şişme bayanınızı yanınızda getirmeniz gerekiyor. orgazmı saatlerce geciktirme 4 kadınla sabaha kadar birlikte olup hiç boşalmama gibi öğretiler var. ama traditional taocu seks çok uzun ve gereksiz şeyler bulundurduğu için ben kendim geliştirdiğim dinamik taocu seksi öğreticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Chaotic said: NLP insan etkileme güven kazanma kız tavlama(uygulamalı) ben bundan istiyorum hocam. fiyatı sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 önümüzdeki 2 saat boyunca hatay 19maysı cafede topoğrafya çalışıyor olucam. gel görüşelim =) sakallıyım saçım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 BUSTED! IP'ini tespit ettik. Almaya geliyoruz seni !1!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben kick box dojo taek wan doe ya da herneyse karate güreş (tavsiye edilir) dil olarak rusça bulgarca dutch ingilizce almanca veriyorum hizmet karşılığı eğitim veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 NLP dersi alabilirim ama elinde hazır pilüç varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar