Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başıma bir iş gelmeyecekse, özel ders vermek istiyorum


Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Acayip paraya sıkışmış durumdayım da
heh
aşağıdaki dallarda özel ders verebilitem var. alabilitesi olanlara binaen değil sizce bu konularda ders verecek adamı nerden bulurum amaçlıdır bu topic :)

Kendo&iaido 4.kyu ya kadar verebilirim
Wing Tsun 5.Student Grade e kadar verebilirim
Japonca limit yok
Matematik Lise ortaokul ilkokul anaokulu
NLP insan etkileme güven kazanma kız tavalama (uygulamalı)
Yan Flüt Bir ian andersona dönüşene kadar

evet bu alanlarda ders verebilirim sanırım ama başıma bi iş gelirmi? herkesi çok seviyorum ayrıca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erotik dans ve strip pole 101 isimli bir ders versen başına bir iş gelebilir.. ancak bunları veren birinin başına iş gelmez sanırım. olmadı döversin..

ha bu arada her şeyi öğretme, kendine has numaraların olsun öğretmediğin. her şeyi öğrettiken sonra seni dövmeye kasmasın adam..

"bunu yapacağını biliordum. o yüzden testis zortlatan 9/8 kalça kabuklama hareketini sana öğretmemiştim çekirge!" der ve gülersin.. ama bunu çocuk senin ağzını burnunu kanattıktan sonra şöyle bi kanı elinle sildikten sonra tadına bakıp öyle söyleyecen..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bişi bir hoca bildiklerinin tamamını öğretmez diye bişi yoktur aslında
çokça ders alınca anlıyorsunuz bunu. farkında olmadan. öğretmen istemese bile. elinden kaçırıyor, ağzından kaçırıyor, satıraralarında her ayrıntıyı veriyorlar aslında size farkında olmadan. öğrenmeyi öğrenmek aslında çok önemli bişi bence o yüzden. isterseniz karşınızdaki size vermese bile öğrettiği şeyin onun bile farketmediği ayrıntılarını öğrenmek mümkün. böyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca unutmuşum.
taocu seks ve sevişme teknikleri konusunda da özel ders verebilirim. ama şişme bayanınızı yanınızda getirmeniz gerekiyor. orgazmı saatlerce geciktirme 4 kadınla sabaha kadar birlikte olup hiç boşalmama gibi öğretiler var. ama traditional taocu seks çok uzun ve gereksiz şeyler bulundurduğu için ben kendim geliştirdiğim dinamik taocu seksi öğreticem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...