Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evli ve Yakında Evlenecek Patiler

yicit

Öne çıkan mesajlar

Heh, aslında fikirlerimi ve görüşlerimi belirtebilirim ama evli değilim, nişanlı da değilim hatta şu an bir sevgilim bile yok :D

Ama kısa aralıklar ve uzun zaman dilimlerince, birden fazla kadın ile beraber yaşadım, bir nevi evlilik hayatı diyebiliriz.

Yapmanız gereken şey zordur, ama hep akıllı olmak zorundasınız. Kadınınızı tanımalı ve dinlemeli, konusmanız gerektiği yerde konusmalısınız. Ona zaman ayırmalısınız, beyaz eşya bakmak istemesi, beyaz eşya almak istemesi anlamına gelmeyecektir, hayatım paramız yok sonra bakalım demek yerine, gidip bakmalı ve her beyaz eşyaya milyonlarca kulp takmalısınız, onu ikna etmeli ve hafif yorulur gibi olduğunuzda, günün kalanını değerlendirebileceğiniz bir öneri sunarak o geçen zamanı telafi edebilir ve kadının beyaz eşya bakma isteğini erteleyebilirsiniz, tekrar hatırlaması da epey zaman alır emin olun ;) Denendi test edildi..

Sonuç olarak, bir kadın sürekli test eder, testleri geçmek için sürekli odak nokta olmalıdırlar, yoksa failsiniz. Her söyledikleri gerçekleşmek zorunda değildir, ama unutmayın ki, gerçekleşmek zorundaymış gibi davranmak zorunda olmayan da sizsiniz, o halde öyle davranmayın. Sabırlı olmak, kontrolü elde tutmak demektir.. :D

Çiftlerin çoğu bu nedenle kavga ederler, erkekler fikirleri fikir olarak değil, sanki evet dese hemen gerçekleşecek olgularmış gibi algılarlar ve kavgalar da bu nedenle çıkar. Şu duvarı kırmızı'ya boyayalım mı ? sorusuna, ne kırmızısı ya böyle iyi demek yerine, woow tıpkı filmlerdeki gibi, neydi o filmdeki renk, kan kırmızısı değil mi ? aslında kavun içi de buraya çok iyi gider, sen ne dersin ? sorusu üzerine vazgeçecektir : ) ya da tatlı bir diyalog haline gelecektir konusma. Yani kadınlar aslında fikir belirtirler ve tatsızlıklar belirtilen fikirleri terslendiği zaman oluşur, çünkü kırılırlar. Unutmayın, hayatta o'nun sahip olduğu tek şeysiniz : )

Milyonlarca şey söylenebilir, ama en önemlisi değer vermek, dinlemek ve cevaplamaktır. Kısa cevaplar vermeyin üretici olun, konuyu değiştirin daldan dala atlayın, bildiklerinizi paylaşın hayat daha güzel akıp gidecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Esas hayatı değişen hanımlar oluyor bir gün önce evinin prensesi annesinin gülü babasının canı iken bi anda elin adamı işten gelip eee bugün ne yemek var diyor :)
Erkeğin hayatında değişen şeyler ise genelde düzenli insan olma yönünde :)
Beynim yıkanmış haberimn yok. 9 sene önce bunları yazacağımı duysam gülerdim hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Yapmanız gereken şey zordur, ama hep akıllı olmak zorundasınız. Kadınınızı tanımalı ve dinlemeli, konusmanız gerektiği yerde konusmalısınız. Ona zaman ayırmalısınız, beyaz eşya bakmak istemesi, beyaz eşya almak istemesi anlamına gelmeyecektir, hayatım paramız yok sonra bakalım demek yerine, gidip bakmalı ve her beyaz eşyaya milyonlarca kulp takmalısınız, onu ikna etmeli ve hafif yorulur gibi olduğunuzda, günün kalanını değerlendirebileceğiniz bir öneri sunarak o geçen zamanı telafi edebilir ve kadının beyaz eşya bakma isteğini erteleyebilirsiniz, tekrar hatırlaması da epey zaman alır emin olun ;) Denendi test edildi..

Sonuç olarak, bir kadın sürekli test eder, testleri geçmek için sürekli odak nokta olmalıdırlar, yoksa failsiniz. Her söyledikleri gerçekleşmek zorunda değildir, ama unutmayın ki, gerçekleşmek zorundaymış gibi davranmak zorunda olmayan da sizsiniz, o halde öyle davranmayın. Sabırlı olmak, kontrolü elde tutmak demektir.. :D

Çiftlerin çoğu bu nedenle kavga ederler, erkekler fikirleri fikir olarak değil, sanki evet dese hemen gerçekleşecek olgularmış gibi algılarlar ve kavgalar da bu nedenle çıkar. Şu duvarı kırmızı'ya boyayalım mı ? sorusuna, ne kırmızısı ya böyle iyi demek yerine, woow tıpkı filmlerdeki gibi, neydi o filmdeki renk, kan kırmızısı değil mi ? aslında kavun içi de buraya çok iyi gider, sen ne dersin ? sorusu üzerine vazgeçecektir : ) ya da tatlı bir diyalog haline gelecektir konusma. Yani kadınlar aslında fikir belirtirler ve tatsızlıklar belirtilen fikirleri terslendiği zaman oluşur, çünkü kırılırlar. Unutmayın, hayatta o'nun sahip olduğu tek şeysiniz : )

Bi nişanlan, evlilik hazırlıklarına gir şöyle, sonra tekrar konuşalım :p
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Dugun falan istemiyodum ben ama bak bi de taki takma olayi varmis, unutmusum ben. Bir gun katlanilir mi acaba gelecek takilar icin =p

haha o zaman sürekli sünnet olmak da çözümlerden biri. O değil de düğün öncesi nakit para gerçekten iyi olur ya tuttum bu fikri
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Bir nikah, bir düğün şart ya. Eğer nikah a çağıracağınız insanların hepsini düğüne de çağıracaksanız, nikahı 3-5 kişi yapar, düğünde toplarsınız herkesi. Şunu söyleyebilirim, 300 kişilik bir düğünün getirisi wtf :D

Biz sadece Nikah yaptık.
Düğün olayını sevmediğimizden ve biraz olsun masraf azaltmak için.
Gerçi nikah sonrasında bir yemek verdik ama o ayrı :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu niye düğün ? Toplansak şöyle sevdiklerimizle, eş dost akraba hem konuşsak hem eğlensek fena mı olur ?

Olmaz pek tabi ama illa toplayacaksın sağdan soldan herkesi, vereceksin müziği, hoppidi hoppidi eğlenecekler, gelinle damat da salak salak gülümseyip duracak masada. Ben eğlenmeyeceğimden eminim. Düğün hazırlığıydı yapmasıydı falan ayrı bi kabus zaten. İşkence.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
di said:
Dugun falan istemiyodum ben ama bak bi de taki takma olayi varmis, unutmusum ben. Bir gun katlanilir mi acaba gelecek takilar icin =p

Hesabını kitabını iyi yapıp ona göre karar vermek lazım :)

2 hafta önce kuzenim evlendi hala çok pahalı bişi bu düğünler.

evlenmek ciddi bir sorun derlerdi de anlamazdım, hakikaten herşeyin yanı-sıra o güne kadar alakan olmayan her satın alma ile ilgilenmek zorundasın. çiçekdi böcekti kıldı yündü...
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
oha gang sen evli miydin?
vay be
üniversite bitsin de bi, saçından tutup basayım nikahı bi kıza madem, ne bu be herkes dünya evine girmiş :o (dünya eviydi di mi o? garip geldi böyle şimdi, dünya evi)

Sparkcaster said:
evlenilcek pati var eğlenilcek pati var

(hadi bakalım)

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bİr de balayı kısmı var masraf olarak düşününce :)
Aslında düğün yerine güzel bir balayı çok daha akıllıca ama orda altın takan yok :)

altın takılması hakikaten mühim mevzu ya. sonra balayına bakılır, önce bi ekonomik külfet ortadan kalka..
Sosyal ağlarda paylaş

He he, evet benzeri şeyler söylüyor annem sürekli, e yaşlandı artık..

Abi aslında ben düğün dernek taraftarıyım, yapılıyor masraf tabiki ama, çok güzel kareler, güzel hikayeler sahibi oluyor insan, sonra o fotoğraflar, sonradan bakıyorsun, vaaay be diyorsun..

Ne olup ne olmayacağı belli değil, dünya hali, hanımınızın ( allah vermesin ) erken gitmesi, ve sizin öyle anlarınızın olmamış olması, inanın çok kötü hissettirir.

Ben şöyle bir kır düğünü taraftarıyım, normal kıyafetler ile, bir aile akraba tanıdık işte her ne ise, beraber eğlenebileceği, göbek atabileceği keyifli bir gün.. Pek de masrafı olmaz sanırım, dijital ortam kurarsınız, bi de dj tmm işte, belki konuklardan biri size şarkı okur ? belki siz karınıza okursunuz ?

Bence güzeldir, yapılmalıdır. Ama banel bir şekilde değil biraz çizgiden çıkmak günü keyifli kılmak isterim ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...