Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eregorn said: diablotg said: burası bekarlar ve saplar kulübü dostum bulamassın burda evli yada kız arkadaşı olan :D beim varki... hemde oyun bilen oynıo... :D oda bişeymi,bende evliyim benim hanım türkçe bilem konuşuyo :P Güzeldir evlilik,ben bi kötülüğünü görmedim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 herkes senin evlilik gibi yapsa kimse boşanmaz lan tabi şikayet etmessin nazar değmesin mck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adam isveçte niye şikayet etsin:D nazar değmesine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fedaykin said: nakit para daha iyidir :) eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mayhem said: herkes senin evlilik gibi yapsa kimse boşanmaz lan tabi şikayet etmessin nazar değmesin mck ehehe,sana diyorum gel gel diye,yok pasaportum bitti,yok bilmemne oldu,bıt bıt edip duruyosun. adamınbiri said: adam isveçte niye şikayet etsin:D nazar değmesine +1 tenk yu veri maç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gelecem yakında bebeğim, biliyorum çok özledin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 böyle konuştuğundan,gelme vazgeçtim,hanım kızıyo,balkanlardan ve kuzeyden soğuk hava bastırdı,fırtına var asfassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adfsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eh ne diyelim allah mesut etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 3 vakte kadar evlenıorum.. bir arkadas soylemıs, evlenmeden once herseye yeten para, evlilik asamasında aynen yetmez oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evlilik iyidir, güzeldir, tavsiye edilir. Biz evlenemden hiçbirşey hazırlamadık, sonrasında herşeyi beraber yaşadık yavaş yavaş oldu herşeyimiz. Gerçi içi dolu ev olunca geriye birkaç basit şey kalmıştı ama olsun böyle söyleyince daha değerli oluyo :P Ama biraz yardımcı olayım sana: İlk aşama düğün tarihi ve evlenmek düşünüldüğü kadar kolay değil, zilyon tane prosedür mevcut. Normal şartlarda erkeğin evi, işi, arabası olması beklenir ama hiçbirine katılmıyorum, gerçekten iki gönül bir olunca mevzusu geçerli. Tabi kişilikli insanlar olmalı yoksa ilk yoklukta gg. Sonrasında beyaz eşya vs. alınır, düğün yeri şeçilir, yemekler, pasta, içki, süslemeler, müzik, hepsi hallolunca geriye en önemli iş kalır. Kıyafetler. Damatlık önemli değil, mesele gelinlik. Sonrası çiftlere kalıyor, gayet mutlu mutlu yaşanıyor. Birde nakit paraya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben de evliyim ama evlilik öncesi alışveriş davranışına örnek teşkil eder miyim bilemedim. evlenmeden önce zaten 2.5 senedir beraber yaşıyorduk, bi cuma günü evden çıktık, iki nikah şahidimizi alıp düğünün olacağı yere gittik, ertesi akşam düğün oldu, ertesi sabah kalktık, evimize döndük. hani böyle sinemaya ya da tatile gider gibi çıkıp, evlenip, evimize geri geldik :P bu minvalde evlilik listemiz, sıfırdan yapılan evimiz, normal hayata değil de evliliğe dair bi ihtiyacımız filan yoktu, yine de işe yarar mıyım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İmam nikahı yok mu yoksa? COZZzZZZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Dünürlerin tutumu da baya önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dreagloth said: Tabi kişilikli insanlar olmalı yoksa ilk yoklukta gg. "Damatlık önemli değil, mesele gelinlik. Sonrası çiftlere kalıyor, gayet mutlu mutlu yaşanıyor." Birde nakit paraya +1 hmm bence bu çok doğru bir tespit, çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 raistlinthewiz said: 3 vakte kadar evlenıorum.. bir arkadas soylemıs, evlenmeden once herseye yeten para, evlilik asamasında aynen yetmez oluyor.. evlilik öncesinde yeten para; evlilik asamasında hiçbirşeye yetmez, genelde borç harç evlenilir zaten. Sonra düğün yapılır ganimet toplanır. Bizim adetler de böyle.. Önce evlenene kadar stresten öl geber, sonrada paraların gelmesini bekle. Ulan önceden verseler paraları, ne güzeş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Düğün hikaye önemli olan hanım yemek pişirebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 konuya donersek ole para verım ayakları yapan cok az kısı cıkar kı bana hıc cıkmadı (serefsızler ) :D nıkahdan gelen para vardı senet sepet onları odedım bıttı ve oncesı lıstesı yapılan herbı halt ılla yarıycak dıe kanun yok lıste yapılan seyler evlendıkden sonra bakılırkı ıse yaramıyor kaldırılır rafa ... bosa gıden paraya yanarsın Esya almadakı en onemlı nokta sudur. Erkek senız kesınlıkle ve kesınlıkle sız begenır esınız begenmez ama genede alırsanız 1 ay sonra ya atılır ya rafa kaldırılır.Ama esınızınkı begenıp aldıgı bır esya (herturlu sey olabılır) her daım kullanılır sız begenmezsenız bıle. Denenmıs hayatda gerceklesmıs olaydır. Sonuc sız bı bok begenmeyın pasa pasa sadece odemeler yapın.. Esler arası ılıskısıye gelırsek 1 yıl sevgılı soz'lu nısanlı gecen senenın sonunda gelen evlılıkle 1 gun sonunda aynı eve gırdgınız kısı sankı o 1 yıl bırlıkte oldugunuz kısı degıldır .Tabı sızde sız degılsınızdır. Sonuc sudurkı Aynı eve gırmeyıp yasamadıkdan sonra tanıdım demeyın 360 derecenın katları ıle donusler olmakda . ve en onemlı nokta Çocuk yapmakda acele etmeyın bekleyın hersey durulsun evdekı halı ıle onu tanıyın benımseyın sevın .Sonrakı 2 3 sene sonra cocuk yapın. Sonuc .Bebek dogdukdan sonra ıster ıstemez sevgı kayıyor es ıkıncı plana kalıyor (keza benım kızım daha 6 aylık ve delı gıbı tatlı herseyde onun uzerıne donuyor hem esım hemde benım acımdan. ) Daha yazılcak cok sey var aslında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Düğünde verilen para kara gün parasıdır harcanmamalıdır cidden gerekmedikçe çünkü bir kez altınları bozdurmaya başladın mı erir gider kısa sürede. Malum bir ömür boyu beraber yaşayacağınızı düşünürsek belkide çocuğunun kolej parası olacak onlar :) Evde her zaman hanım haklıdır unutmayın direk teslimiyeti ona verin sonra demokrasi ile almasından iyidir. :) Çocuk konusunda ise cidden biraz süre tanıyın birbirinize ve tabi bebeğin doğumundan sonra tamamen yeni bir eşe sahip olacağınızı (hem hormonal hem de çevre olarak) unutmayın anlayışla karşılayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ogh abso turkıyenın bu sartlarında o dugun parası cocugun kolejıne kadar durursa o durduran kısıyı alnından operım ben 4.5 senelık evlıyım cok az kısmını bozdurdum 5/1 desem yerıdır ama ole sıkısık zamanlarımda aılem yardım ettı .Olmayan ınsanlara allah kolaylık versın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İşte dediğim o yani tabiki ihtiyaç varsa harcıcaksın ama 2 yılda bir 5te bir harcasan 10 seneye bitti gitti bütün altınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 valla biz düğün için baya bi içeri girmiştik (ana baba yapmadı düğünü, biz yaptık, bu da bir farklılık sanırım :/), o bakımdan takılan altınlar filan koooomple o içerlek durumu düzeltmeye gitti düğünün hemen ertesi gününde bozdurulmak suretiyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Valla Abso sizin düğün/nikaha kaç kişi geldi bilemiyorum ama, takılan takıların çocuğun şu devirdeki kolej parasına yetişmesi biraz zor görünüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o may gat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Dugun falan istemiyodum ben ama bak bi de taki takma olayi varmis, unutmusum ben. Bir gun katlanilir mi acaba gelecek takilar icin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar