BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Warhammer onlinela ilgilenmeye basladigimdasn beri ilgimi ceken bi konu bu 3 conflict olayı. Empire vs Chaos Dwarves vs Greenskins Elves vs Dark Elves Şimdi bu conflictlerde benim aklima gelen bi dorduncude Lizardmen vs Skaven. Skavenin Chaos oldugu kesin ama Lizardmen Empire tarafinda aceba carpisir mi ? Acep bi expansion olursa bu iki ırk gelir mi(Mythic class ve race olayında cok relaxed futursuzca class eklemekten korkan bir sirket deil yane extradan 4 er class cok urkutmez mythici)? Ayrıca diğer ırklar sizce ne sideda yer alır ve vs kim olur acep ? Mesela Brettonians (ki mounted combat gelmeden gelmezler sanırım) vs Ogres olabilir mi? Ya da daha mumkunu Undead olabilir mi? Order bu konuda biraz kısıtlı aslında yane bi sure sonra bitiyor ırklar. Ama mesela Sisters of Battle vs Undead olabilir gayet. Order için kafamdaki ırklar: Lizardmen Brettonians Wood Elves Chaos içinde: Ogres Chaos Dwarves Crypt Kings Undead Skaven İşteyim warhammer okuyorumda bi anda geldi ahaha
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Order için en mantıklı Wood Elf olur heralde, Dest. içinse Skaven iyi gider. Ama çok fazla erken bunu konuşmak için. Gönlümden geçen zamanı 40.000 yıl ileri atsınlar, ordan devam edelim :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Abi baltaları atıp silah alınca kabaca zaten zaman 40000 sene ileri gidiyo. Wood elflerde sıkıntı 3 uncu elf ırkı olacakları, tamam bi suru class felan warda yane conflictte karsısına tam oturan bi ırk yok
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence 3. bir faction da olabiler ama kafamda wood elf dışında kimlerden oluşcağı hakkında bi fikir yok
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 3 tane elf race koymazlar oyuna herhalde?
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya olabilirde 3 uncu faction icin tam bi yer yok yane eyvalla order ve chaos diye cart dişye ortadan bolersen irklari sonuc bu olur bide oynun yapısı betdan gordugum kadarıyla buna uygund eil map tarzları hep 1 vs 1 conflict gerektiriyo level kasarken
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 3 tane elf race koyarlar bence wood elf çok çok farklı çünkü
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya farklı bişi demiyorum 3 elf ırkıda farklı tabe dark elfler bole frenzy dark magic felan high elfler serenity discipline winds of magic woof elflerde bole oktur dogadır efenime soliyim blade dancerdir agac adamdir (treeman super unitti be masaustunde) ama yane hepsi elf sonucta kabuklu yemiş
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 öyle deme, eğer wood elf olsaydı ben 10 kat zevkle oynardım bu oyunu =P
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ne bu orman sevdası tunca? Nerde kütük orada sen kanka.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bilmiyorum gerçekten. elf olsun, dryad olsun, ent olsun, druidler olsun çok severim bunları. Bunların en güzel harmanlandığı ortam da warhammer in wood elflerinde var, yeri ayrıdır bende warhammer wood elflerinin.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tunca çomaklara sürttürüyo. dendrophilia
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adam chaos tanrısı gibi, post attığı her threadin seviyesini düşürüyo sdf
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cons said: pas hangi tuş orcun bi ban attır kendine
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 chaos tanrısı da deil ctan herif ya chaos tanrılarının ne bok oldugunu anadık en azından ctanları daha cozen yok entresan sıkıntılı bişi bole
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 BonePART said: Abi baltaları atıp silah alınca kabaca zaten zaman 40000 sene ileri gidiyo. Kınıyorum seni, bu ne biçim yorum lan. Hadi desen 30k ya kadar öyle eyvallahta, Emperor dan sonra iş çok farklı.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 said: Crypt Kings Undead ?? Tomb kings ve vampire counts sanırım kas ettiklerin. Tomb kings chaos değil order olur gelirse, vampire coutnsun karsısına bısı cıkıcaksa oda bretonianlar veya tomb kings olur diye tahmin ediyorum. baska gelmesi gereken skaven var. Skaven vs lizardman cok yenı bir mevzu aslında cok kökleri olan bi savaş değil onlarınki, ama evet lizardman gelirse order'a gelir. onun dısında khornite veya nurgling gelebilir chaos'a karşısınada ine bretonia,woodies,sigmar değilde ulric bazlı bi empire şehri gelebilir.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Cuce said: said: Crypt Kings Undead ?? Tomb kings ve vampire counts sanırım kas ettiklerin. Tomb kings chaos değil order olur gelirse, vampire coutnsun karsısına bısı cıkıcaksa oda bretonianlar veya tomb kings olur diye tahmin ediyorum. baska gelmesi gereken skaven var. Skaven vs lizardman cok yenı bir mevzu aslında cok kökleri olan bi savaş değil onlarınki, ama evet lizardman gelirse order'a gelir. onun dısında khornite veya nurgling gelebilir chaos'a karşısınada ine bretonia,woodies,sigmar değilde ulric bazlı bi empire şehri gelebilir. tomb kingsd nasıl order abi ya
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 olur mu yeaa demiyorum ama yane merak ediyom nasıl order
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adamlar order ya, zamanında bunlar "ulan böle medeniyetmi olur ölüyoruz paso diyip, bi büyü yapıyo sonra herkez iskelet falan oluyo işte o iskeletlerin free will'i falan var yanı. ama bunların arasından sith kafalıalr haliyle cıkıo onlarda vampire count oluyo işte. tomb kingsin tek derdi krallıkları falan korumak, öle feth'e falan cıkmıyolar yanı. undeadde olsa insan insandır olayı işte.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Irkları bilmem de ilk exp de imba diye oyuna koymadıkları slayerları koymazlarsa hesabımı ilk isteyene veririm arkadaş.
Öne çıkan mesajlar