Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ekmek said: Ben çocukları, çocuk var diye oynamak istediği tarafı değiştiren mallara tercih ederim. bu laf banaysa kusura bakma ulaşmadı yerine hiç değiştirmedim. Ama oyuna başlarken dikkat ederim buna. Bence yaşamadığın için saçma geliyor sana. Gangren said: Şu analizlere de hayranım.. WoW'da çocuk her iki factionda da var. Horde oynarken de, alliance oynarken de aynı tiplerle karşılaştım. Warhammer da sonuçta Teen ratingli olacak. Her iki tarafta da bahsettiğin "çocuk"lardan olacaktır. Şuan her iki tarafta olabilir ama eskiden alliancelar'da sürüsüne bereket vardı horde'da az vardı . En azından Frostwhisper'da öyleydi oynayan bilir.7-8 yaşında Babam,abim bu karakteri bana bıraktı kendi Horde'a geçti diyen tipleri çok gördüm. PVP'de hiç hoş olmuyor hele ki bir grupla girmediysen. 0 zevk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sınıfca wow/frostwhisper alliance a başlamış ilk okul 5.'e giden ögrencilerin clanı bile vardı.15 kişilerdi başta . Clan başkanlarıda okuldaki sınıf başkanlarıydı :) .Üstelik Türk'tüler. Bunlarla omuz omuza pvp yaparsan şansın ne olur acaba ? Çeken bilir çeken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çocuk diyip geçmeyin abi, 13-14 yaşında başladık olaya UO'dan, o zamanlar da iyiydik yani. İyi çocuklar da var hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 çocukluktan başlar kendini yetiştirirsen ileride elite bir oyuncu olursun.. :P öyle adamlar varki 25-35 yaşında o 13-15 yaşındaki çocuklardan farkı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Siz çocuk diyorsunuz ama oyunun kaderini acaip belirliyorlar. Allience BG boycot'unun en büyük sebebidir o çocuklar. Onlar yüzünden kimse BG yapamadı aylarca (Us'te tabi EU yu bilmem) WAR da da öyle olucak. RVR da çok önemli insanların oyun tarzı ve kalitesi. Gece 12 den sonra kimse girmezse oyuna sizin Realm de o zaman görün bakın cümbüşü. Görün bak ne ağlanmalar, ne kavgalar çıkıcak sırf bu yüzden. O yüzden seçerken iyi seçin derim ben size, bi tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bana farketemez, ver bana 6 adam, doldurayım partimi, alayını alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bende 30 yasında bir cocugum order olucam hemde warrior priest8-) cocuk mocuk bosverin öyle adamalar varkı cocuktan beter b.k ediyolar ortamı. cocuk olsun efendi olsun adam olsun.(akıl yasta degil baştadır olayı)ben sonucta kimsenin cocukları oyun yeteneginden dolayı yargıladıgını sanmıyorum. sanırım hal ve davranıslardan dolayı sıkıntı cekiliyor. lotro da öyle cocuklar vardı ki bizim guildde yaslrını ögrendigimde dumur oldugum ama oyunda hic belli etmiyorlardı gayette adamlardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet burda "çocuk" sözüyle kastedilen aslında tamamen o yaştaki bir insanın tavır ve davranışlarının, erişkinlere uymaması. E 40 yaşında adam da böyle olabilir diyenler için de, tabi ki olabilir ama 1 e 10 falandır oran. Şunuda söyleyebilirim yaş olayı hakkında. Burda beraber oyun oynadığım çoğu arkadaşın yaşı benden baya küçük, ama çoğuyla hiçbir sorun yaşamadım; fazla seviyesiz olmaları dışında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Önemli değil seviyorum sizin seviyesizliğinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Seviyesiz de olsak şeker gibi insanlarız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e 40 yasındaki adam sayısının da cocuklara göre 1 e 10 oranında oldugunu düsünürsek o zaman karşımıza 40 yaşında ama cok cocuk ruhlu bir adamın cıkma olasılıgı nedir? 1/100 mü?:P o halde 40 yasında olupta cocukca davrana bir adamın olma olasılıgı aslında 10 da 1 oran degil dorusu bence 100 de 1 diyebiliriz. niye söledim bunu? bilmem belki bende o 100 de 1 orana dahilimdirB)- ama yok benim yaşım 30. durum degişir yeni hesap ister bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çocuk mocuk muhabbete daldınız gruplar kurulmadı. Ben kimin grubundayım şimdi? Xae ve ekmekle aynı grupta olmak istiyorum mümkünse. Paladin açıp ekmeği dpste geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yahu ne grubu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gangren bizim gruptan olamasın satar gider o. Başka gruba hadi naş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Üzülürsün sonra ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gang i ben alıcam, isimden kazanıyo bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 grup a sıcak bakanları itina ile takip ediyorum :P sanırım bu gidişle hepimiz aynı bir grupta olacağız axedice said: Çocuk mocuk muhabbete daldınız gruplar kurulmadı. Ben kimin grubundayım şimdi? Xae ve ekmekle aynı grupta olmak istiyorum mümkünse. Paladin açıp ekmeği dpste geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 vay grupmu yapiyoruz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 wb guru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Guru said: vay grupmu yapiyoruz B)- lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Oynarsam, goblin shaman oynarım hacılar en mantıklı sınıf o şu anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Oynarsam, goblin shaman oynarım hacılar en mantıklı sınıf o şu anda :p aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 LFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 class/lvl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar