metboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:56 tarihinde demiş ki: anlayamadım? hazırlık orta1 2 3 lise 1 2 3 ?? evet yedi sene lol orta 1 2 3 temi liseden sayılıo[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 :;suicidal [Bu mesaj metboy tarafından 10 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: fizban, 10 February 2004 17:53 tarihinde demiş ki: ortaokul ile liseyi aynı okulda okumuşsan evet. aynen öyle oluyo işte :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: hasansemre, 10 February 2004 17:30 tarihinde demiş ki: 4 yıl oldu lise biteli ama ben daha hiç bi yanını özlemedim Zaten lisenin arkadaş ortamı dışında özlenesi bi yanı olamaz. EVet abi işte anlatmak istediğim budur.[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 lisenin bir şeyini özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 O günleri özlüyorum, sabahın köründe kalkıp müdürün azarını işitmeyi, uykulu şekilde fizik işkencelerini, arkadaşlarımı, geyik yaptığım hocaları... özelliklede en çok özlediğim; - olm yarın 3 tane sınav var ne b*k yicez? - sttir et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sıranın üstünde uyumayı, hocaları fırçalamayı ve en çok da tuvaletteki sigara muhabbetlerini özledim valla ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Özlemiyeceğim ve kurtulayım diye dort gozle bekliyorum.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 şu an lisedeyim ama bence fazla düşünmeye gere yok yukarıda topic var öğretmen öğrenci diyalogları die işte en başta o komedi olayları özlerdim herhal[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 oooff of neleri özlemedimki...boş derslerde yaptığımız ve genelde faciayla biten frp seanslarını , bizimkilerin bir anda birini sıkıştırıp sıraya yatırarak karambol yapmalarını , okulun oha dedirten yükseklikteki parmaklıklarından tam hoca yakalayacakken diğer tarafa atlamayı (bi keresinde öbür tarafta dengemi kaybedip kıç üstü düşmüştüm...valla nasıl çanağı kırmadım hala merak ederim) , sınıfta ders işlenmiyorken hocanın gözüne baka baka iskambil kağıtları çıkartıp blöf oynamayı ,kağıttan uçak yapıp dizaynları mükemmelleştirirken kiminki en uzağa gidecek diye dışarı atıp yarıştırmayı , okuldan çıktıktan sonra moda parkının yanındaki yokuş yoldan otobüs durağına doğru denizi seyrede seyrede inmeyi...o kadar çok şey varki.ama birtek kızları hiç özlemedim.çünkü ünide onlardan çok var ve hepside bana hastalar :) viva antalya!!! *!Karizmatik bir turizm öğrencisidir ama servis dersinde iğrenç bir papyon takmaya mahkumdur*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ne diim neyimi ozlemiyim ki... Herseyini ozledim :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kapalı olduğu günleri[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hiç bişeyini özlicegimi sannetmiom :P..daha eglenceli olabilirdi en azından bizim okulumuz...öğretmenleride sewmiyorum...ama genelleme...okul cook sıkıyo...oo...o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Pekte ahım şahım bi lisede okumadığımdan ortamı özlemiyorum, arkadaşlar desen hala görüşüyoruz zaten. Ama yatarak ders geçmeyi, bu okul kaç senede biter lan diye dert edinmemeyi özledim bende.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hiçbir şeyini özlemiyorum özlememde hayatta en nefret ettiğim 3 şeyden biri diğerleride ilk ve orta okuldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 @sethgarrett: "5-1 galııır"ı diyen bi kişi tanıyorum o da maltepe anadolu'daki sezai hoca. =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: bLaQ, 09 February 2004 11:02 tarihinde demiş ki: özLemiyorum, özLemiycem :) noolursa olsun ozleniyo be[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Dextra, 13 February 2004 02:37 tarihinde demiş ki: @sethgarrett: "5-1 galııır"ı diyen bi kişi tanıyorum o da maltepe anadolu'daki sezai hoca. =P sdfsfd aynısından bızdede war :D[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pauhauah bence de kesinlikle bişileri özenir.. gelen gideni aratıo misali.. üniye geçince nolcak acaba.. gerçi şimdi orta oklu özlemiom ama neyse:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 topunu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 @dextra: sezai hoca anlatmakla bitirilmez o yüzden bknz ekşi sözlük : sezai quoteları (link vermeyi bilmiyom :) ) yazılanlardan hiçbiri yalan deildir misal bi gün hocanın birine laser point tuttuk die "ışınlamayın hocanızı" demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 lise özlenmezmi be en baş arkadaşlık özlenir unideki harbiden yalan lise ortamı gibi yok valla bidahada olmayaack deştiniz yaramı ah ulan...[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla ünide arkadaşlık ortamının kralı var tabi şehir dışında bi üniye gidip orda 1. sene edinilen arkadaşlarla eve çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla şu var unide arkın elbette olur da lisede 7 yıl birlikte okudugum ve birlikte büyüdügüm arkadaşlarla artık ister istemez kafa dengi olmustuk çünki üzüm üüzme baka baka kararır pek cok ortak yonumuz vardı unide millet genel anlamda bitsinde gideyim gözü ile baktıgından işine gelenle arkadaşlık yapıyor ha arada nadiren cıkar birkaç tane sağlam arkadaş falan da lise çok farklı valla[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Lisedeki arkadaşlarımı hocaların yakınlığını özlüyorum . Lisede arkadaşlık çok güzelde üniveritede çok daha iyi arkadaşlıklar olsada lisnin yeri başkaydı . Hiç birini unutmayacağım . :) . Tek bir sınıfta hep berabersinizdir . O sıcaklığı başka nerde bulabilirsinizki . Lisedeki arkadaşlar birbirine daha bağlıdır . Orda sınıftaki herkes birbirinin kardeşi gibidir . Ben kardeşlerimi çok özlüyorum . Üniversteye başlayanlar bu lafıma daha iyi anlayacaklardır . :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sigara kokusunu sevseydim sezai'yi özlerdim. ama hiç bir şeyini özleyeceğimi sanmıyorum lisenin.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar