Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise'nin en çok nesini özlüosunuz veya özliceksinz?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
anlayamadım? hazırlık orta1 2 3 lise 1 2 3
?? evet yedi sene lol

orta 1 2 3 temi liseden sayılıo[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

[Bu mesaj metboy tarafından 10 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 10 February 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
4 yıl oldu lise biteli ama ben daha hiç bi yanını özlemedim Zaten lisenin arkadaş ortamı dışında özlenesi bi yanı olamaz.

EVet abi işte anlatmak istediğim budur.[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

oooff of neleri özlemedimki...boş derslerde yaptığımız ve genelde faciayla biten frp seanslarını , bizimkilerin bir anda birini sıkıştırıp sıraya yatırarak karambol yapmalarını , okulun oha dedirten yükseklikteki parmaklıklarından tam hoca yakalayacakken diğer tarafa atlamayı (bi keresinde öbür tarafta dengemi kaybedip kıç üstü düşmüştüm...valla nasıl çanağı kırmadım hala merak ederim) , sınıfta ders işlenmiyorken hocanın gözüne baka baka iskambil kağıtları çıkartıp blöf oynamayı ,kağıttan uçak yapıp dizaynları mükemmelleştirirken kiminki en uzağa gidecek diye dışarı atıp yarıştırmayı , okuldan çıktıktan sonra moda parkının yanındaki yokuş yoldan otobüs durağına doğru denizi seyrede seyrede inmeyi...o kadar çok şey varki.ama birtek kızları hiç özlemedim.çünkü ünide onlardan çok var ve hepside bana hastalar :) viva antalya!!!
*!Karizmatik bir turizm öğrencisidir ama servis dersinde iğrenç bir papyon takmaya mahkumdur*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO

Sosyal ağlarda paylaş

Pekte ahım şahım bi lisede okumadığımdan ortamı özlemiyorum, arkadaşlar desen hala görüşüyoruz zaten. Ama yatarak ders geçmeyi, bu okul kaç senede biter lan diye dert edinmemeyi özledim bende.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lise özlenmezmi be
en baş arkadaşlık özlenir
unideki harbiden yalan

lise ortamı gibi yok valla bidahada olmayaack
deştiniz yaramı ah ulan...[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla şu var unide arkın elbette olur da lisede 7 yıl birlikte okudugum ve birlikte büyüdügüm arkadaşlarla artık ister istemez kafa dengi olmustuk çünki üzüm üüzme baka baka kararır pek cok ortak yonumuz vardı
unide millet genel anlamda bitsinde gideyim gözü ile baktıgından işine gelenle arkadaşlık yapıyor
ha arada nadiren cıkar birkaç tane sağlam arkadaş falan da
lise çok farklı valla[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

Lisedeki arkadaşlarımı hocaların yakınlığını özlüyorum . Lisede arkadaşlık çok güzelde üniveritede çok daha iyi arkadaşlıklar olsada lisnin yeri başkaydı . Hiç birini unutmayacağım . :) . Tek bir sınıfta hep berabersinizdir . O sıcaklığı başka nerde bulabilirsinizki . Lisedeki arkadaşlar birbirine daha bağlıdır . Orda sınıftaki herkes birbirinin kardeşi gibidir . Ben kardeşlerimi çok özlüyorum . Üniversteye başlayanlar bu lafıma daha iyi anlayacaklardır . :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...