fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 arkadaşlar meraba, olabildiğince saçma bir sorunla karşıma çıkıyor windows. amd athlon 64 x2 işlemcim var, bilgisayarı açarken bios a girdiğimde count: 2 görüyorum. fakat windows tan bakınca (pc wizard la mesela), number of cores: 2, number of cores enabled: 1 görüyorum. araştırdım ettim buldum, bunun sebebi device manager (aygıt yöneticisi)'daki computer tab inin altında bilgisayar tipinin ACPI olmasıymış. MACPI olması gerekiyomuşmuymuş neymiş. hardware abstraction layer bilmemnesiymiş. fakat tekrar kurdum windows u, yine aynı şekilde kuruyor. her şeyi denedim düzeltemedim. hatta denerken aceleden yanlış drive a format attım bir seferinde, çıldırdım. çözüm bilen var mıdır hiç ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 windows xp sp3 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Tıkla Bana şöle bişi var bilmem denedin mi. Sp2 varken yapıyordum bunu ama Sp3 ile denemedim. Bir dene istersen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 amdnin sayfasında multi-core işlemciler için bazı driver dosyaları vardı bi zamanlar. onları bi araştır yükle istersen belki yardımcı olur edit: bi üstteki arkadaşın link verdiği dosyalar yani hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yav aklıma takıldı şimdi. bunu farketmenin yolu nedir? edit: hmm pc wizard yükledim orda number of cores enabled bulamadım ama iki core'da da activity görülüyo. ama hardware'den baktım dediğin gibi acpi yazıyor. başka nerden emin olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 dün cevap yazamadım amadenedim olmadı, vista ya geçiyorum =) hmm, şeyden bakabilirsin knoxville. ctrl + alt + del yap, kaç cpu grafiği görüyorsun oradan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hmm cpu usage history, 2 tane :) sorun yok sanırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben bu regedit olayını yapınca makine bozuldu resmen, sildim ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 abi alacan karşına oturcan konuşcam. arkadaşım dicen sen çift çekirdeklisin kendine gel ne ayaksın sen koçum dicen. bak bundan sonra tek çekirdekli gibim davranabiliyor mu [çift çekirdek demeyelim de E6600 diyelim, sonra üzülüyorlar :) :P] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adamların çif çekirdegi var ya, biz burda p4 3000 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 güncel olayları aktariyim dedim, vista 32bit kurdum, yine tek işlemci gördüm. daha sonra baya bi ayar değiştirdim bios tan, APIC ACPI -> enabled, APIC version 3.0 yaptım, bana mısın demedi; hatta bi de vista bilgisayarı kapatamayıp açamamaya başladı. dedim belki ayarları değiştirdi de windows güncelleyemiyo, bu haldeyken vista 64 bit kurdum, halloldu. aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hepsi legal değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fizban said: dün cevap yazamadım amadenedim olmadı, vista ya geçiyorum =) hmm, şeyden bakabilirsin knoxville. ctrl + alt + del yap, kaç cpu grafiği görüyorsun oradan söyle. Sakın, sakın vistaya geçmek gibi bir hata yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 geçmiş bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 absocum, okulumuz biz araştırma görevlilerine her türlü programın lisansını sağlıyo sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Absolut said: Hepsi legal değil mi? :) yaw birisi korsan garanti bak arkadaş ikaz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar