Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Seks karşılığı ev kirası" trendi

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

hamallık madencilik gibi ağır işlerde bir emek var ve bu insanlar lüks için değil günümüz sistematiğinde yaşamak için buna mecbur bırakılıyorlar peki paris te ev tutmak mecburiyetindemi bir hanım kızımız veya araba ile değil de yine otobüs ile çıksa ne değişir ? Fahişelik gibi algılansa da durum fahişelik gibi değil çünkü çoğu fahişe ailesini doyurmak için mecbur kalıyor veya o yola sürüklenmiş oluyor.O yüzden de kendi açımdan bu durumu yadırgıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bao said:
saçma mı geldi, vücudun meta olarak kullanılması bizi rahatsız mı etti yoksa kıskandık mı belli değil :)

pariste evi olsun isteyenler parmak kaldırsın :)

yok valla saçma gelmedi rahatsız edici geldi ama tabi bunu yapan kişi orda farklı düşünüyor olabilir. yani biriyle sevişmeyi su içmek gibi bir olayla bir tutuyorsa kendisi de duygusal olarak bu olaydan çok rahatsız olmamıştır. bu noktada önemli olan da o zaten bir kişinin kendini kurban gibi hissetmemesi...

Onun dışında pariste evim olmasını istemeyi geçtim olmamasını istiyorum mümkünse helm korusun :p
Sosyal ağlarda paylaş

"alan mutlu, veren mutlu" tanımı biraz abartı bi yakıştırma olmuş bence.. 10 m2'lik dairelerden falan bahsediyorlar orada.. muhtemelen öyle yerleri tutanlar, muhtaç olduğundan tutar. parası olan birisi de bedava diye gidip hayat standardını o kadar indirgemez..

işte burda olay şuna geliyor. evini seks karşılığı kiralayacağına, normal kirala. oradan aldığın parayla git geneleve seks yap. ne farkı var? tek farkı; seks karşılığı kiralama, fantazisi daha bol bir olay.

yani zaten "ben fahişeye giderim, takılırım, disko disko" diyen birisinin bunu yapması da olası. ahlaki olarak hiç fark göremedim. sekse değer biçip satmak üzerine, her iki örnek de.

bence sorun şu.. seks herkesin ihtiyacı değil mi kardeşim?! parasız, her zaman, her yerde yapalım şu işi!!11
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"alan mutlu, veren mutlu" tanımı biraz abartı bi yakıştırma olmuş bence.. 10 m2'lik dairelerden falan bahsediyorlar orada.. muhtemelen öyle yerleri tutanlar, muhtaç olduğundan tutar. parası olan birisi de bedava diye gidip hayat standardını o kadar indirgemez..

Muhtaç olduğundan hamallık yapan birisinden farkı yok ama.

Buradan seksi farklı bir iş kategorisine alan bütün arkadaşlara selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben farkı var demedim.

kimse hamallığın sevilerek yapıldığını da söylemedi ki.. orada para karşılığı seks yapanın da zevk için yapmadığından (alan mutlu, veren mutluya gönderme) bahsettim.

dolayısıyla fahişelikten ayıramazsın. geneleve giden adam, onu da yapar dedim. bu iyi ya da kötü demedim. zira ahlaki değerlerden bahsediyoruz. iyi ile kötü de ahlaki bir değer ve diğerleri gibi öznel.

aldım selamını yine de ^^
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyini kendi karşılayan öğrenci için çok da anormal bi durum değil aslında
partilerde bi ton içip ertesi gün adını bile hatırlamayacağı adamla beraber olan kız varsın ev sahibiyle ayda 3-5 kere sevişsin 500 küsür € cebinde kalsın
bu yolu seçen insan için seks ztn sadece bi zevk. bi bağlılık bi sosyal sorumluluk fln yok
alan mutlu veren mutlu biz burda bilinçaltımızda oluşan "ulan bizde ndn yok böle şeyler" düşüncesinin dışavurduklarını tartışaduralım:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...