Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 çiğdem gevret efek izmirliyiz mutluyuz bu arada slayer77 tanısıyoruz realdende çaktırmıyoruz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şalgam,peymacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ginaly said: susamlı tekerlek, tdk, dağılın. asdfgasdgasd :D edikteyşın: rakı balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 pekmez diye biliyorum izmirde ama.Kuş ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 burda 2. yazana bakıyorsunuz. burda bakıcak bişey yok ama olsun. tdk nın yalancısıyım ben. sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şive işte, izmirde gevrek ve çiğdem bu, sorgulayamazsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 çitlek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 anca böle kabul edio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 çitlek (III) 1. Çekirdek. [ Derleme Sözlüğü c: 3 ] *Sivrihisar -Eskişehir Çayırlı *Haymana -Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 çitlek simit. ama gevrekle simir cidden farklı şeyler ben de biliyorum bir de bildiğim kadarıyla çiğdem le çekirdeği de farklı şeyler olarak söylüyolar mesela ben izmir çevresinde çiğdem diince şu siyah olanlar var ya hep onlardan verdiler. hani şu tombik tombik olanlar işte onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 simit çekirdek gevrek ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 N-c said: çitlek simit. ama gevrekle simit cidden farklı şeyler ben de biliyorum bir de bildiğim kadarıyla çiğdem le çekirdeği de farklı şeyler olarak söylüyolar mesela ben izmir çevresinde çiğdem diince şu siyah olanlar var ya hep onlardan verdiler. hani şu tombik tombik olanlar işte onlardan. yok beyazlarından da veriyolar sana öyle denk gelmiş. gevrek de simitin niteliği zaten, simit gevrek olur, o yüzden adı kalmış öyle bazı yörelerde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Boyoz ya gevrek, simit, çiğdem ,çekirden geçin bunları. İzmir'e Ege'ye özel boyoz var bea varmı başka yerde yok hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Donut seed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 mf'mi fm'mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben manisalıyım heryerde ciğdemdir izmirde de cogu yerde sordugumda sen nerelisin gibi soruyla karşılaştım izmirlilerde yabancı .. ama gevrek diyemedim hiç nedense simittir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar