bao Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 isme bakıp da hemen "anam hollywood dan gene bi romantik komedi kopmuş gelmiş, biri de patide hemen topicini açmış" deyip cross işareti yapmayın vampiri kovmak için çünkü: ilk olarak bu bi hollywood filmi değil, güney kore yapımı bir film. ismi pek kredi kazandırmasa da, türü romantik komedi olsa da müthiş eğlenceli. ismine bakıp hemen elemeyin, kesinlikle izleyin derim. uzak doğu sineması sevenler ama uak doğu sineması seviyo diye korku sinemasına kitlenmek istemeyenlere özellikle tavsiye ediyorum. "yok efendim bu bi oğlanla bi kızın başından geçen hikayeler" fln diyerek de hikayeyi anlatmaya koyulmuyorum. ben tavsiyemi ederim, bu türe ilgi duyanlar açar izler, izlemiş olanlarla iki muhabbetin belini kırarız. haydin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Filmin ilk 5 dakikasını izleyip kilitlenmemeniz elde değil, indirin eMule'den filan, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Güzel film, eski biraz. Elisha Cuthbert'li amerikan versiyonu da bu yaz gösterime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 elisha??? tamam bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 amerikan versyonunun trailer ına baktım da ben g.kore versyonunu tavsiye ediyorum. remake inde aynı tadın yakalanma ihtimalini sıfıra yakın buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Eski bir film, kesinlikle on numara senaryosu var. Oyunculuk da süper 8/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 başka yerde de görmüştüm, baya övgü almıştı.. indirmeye başladım bakalım izleyince yazarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 izledim beğendim. baya eğlenceli film, senaryo süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence manitayla izlenesi filmler listesinde her türlü ilk üçte yeri var. ama manitanız yoksa hafif bi melankoli çökebilir üzerinize filmden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Elisha'li versiyonunu izleyen bizden degildir. Gitsin kendini camdan atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu film adamı cama götürür. çok iyi filmdir de bu topic acıldı diye hatırlıyorum ben. neyse en sevdiğim 3 romance filmden biridir. ayrıca başroldeki Gianna Jun'ın Windstruck(Nae yeojachingureul sogae habnida) ve 2006 yapımı Daisy filmi de izlemeye değerdir. kızı takip ediyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kızı beğenen il mareyi de izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 il mare dediğin ilk filmi deil mi Siworae isimli. hatta holywood versiyonu çekildei lake house diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 şimdi izledim, filmden önce, hatun supermiş, imdbden bakıp indiriyom oynadığı filmleri :) jeux d enfants gibin bişey sanki, aşk filmlerine tesadüf, şans ekle ne yapsam super oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 my sassy girl bazı yerlerde jeux d enfants ı andırıyor ama diger filmlerinin pek alakası yok konunun aşk olması dışında. ama bütün filmleri de güzeldir.en azından benim beğenmediğim bir tanesi cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Güzel bir film 9/10 veriyorum şahsen aslında filmin ilk versiyonuda Windstruck hikaye olarak bu filmden devam ediyor, önerimdir Windstruck ve My Sassy Girli izlemeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 windstruck aslında my sassy girl ismi ve hikayesine paralel olsun parasını yiyelim gişe yapalım için yapılmış bi film. yoksa hikayeyle aslına bakarsanız paralellik bulamassınız. sadece benzetme vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İki tane my sassy girl var hangisi iyi olan ? biri uzakdoğu yapımı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bLackcha0s said: İki tane my sassy girl var hangisi iyi olan ? biri uzakdoğu yapımı sanırım Uzak doğu yapımı orjinali, onu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ayrıca filmin orijinal hikayesinin korece versiyonu nette dolaşıyordu. imdb de süper bi eleman şimdiye kadar 12 chapterı ingilizceye çevirmiş. süper bir iş başarmış. eğer ki gerçek günlükleri okumak isterseniz http://rapidshare.com/files/173329390/My_sassy_girl_original_Diaries_english_.doc.html linkinden derlediğim dosyadan okuyabilirsiniz. şimdilik sadece 12 chapter var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 3-4 gün önce izledim.özellikle aralarındaki hastalıklı ilişki ayrı bir hoşuma gitti. cocuga zorla ayakkabılarını degişttirdiği bölümde gülmekten öldüm=b hatunun oyunculuğu da gerçekten çok cici.ayrıca soulcube verdiğin filmlerden bir liste oluşturdum.yavaş yavaş izliycem hepsini^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bende bugün izledim bu filmi.Filmin en artı özelliği hiç öpüşme sahnesi olmadan da aşk filmi çekilebiliyor olması.Ayrıca başroldeki kızın isminin film boyunca hiç geçmemesi de ayrıca dikkat edilmesi gereken nokta.Sonuç mu kaliteli bir film.Güney Kore yapımı olması da ayrıca hoş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Amerikan versiyonunu izlemedim izlemem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eski versiyonu harika izleyin pişman olmazsınız, amerikan versiyonu ise berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Prawler said: Amerikan versiyonunu izlemedim izlemem de. Ben zaten güney kore versiyonunu izledim :)Çakma filmlere bende karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar