Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırçın sevgilim (my sassy girl)

bao

Öne çıkan mesajlar

isme bakıp da hemen "anam hollywood dan gene bi romantik komedi kopmuş gelmiş, biri de patide hemen topicini açmış" deyip cross işareti yapmayın vampiri kovmak için çünkü:

ilk olarak bu bi hollywood filmi değil, güney kore yapımı bir film. ismi pek kredi kazandırmasa da, türü romantik komedi olsa da müthiş eğlenceli. ismine bakıp hemen elemeyin, kesinlikle izleyin derim.

uzak doğu sineması sevenler ama uak doğu sineması seviyo diye korku sinemasına kitlenmek istemeyenlere özellikle tavsiye ediyorum.

"yok efendim bu bi oğlanla bi kızın başından geçen hikayeler" fln diyerek de hikayeyi anlatmaya koyulmuyorum. ben tavsiyemi ederim, bu türe ilgi duyanlar açar izler, izlemiş olanlarla iki muhabbetin belini kırarız.

haydin bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ayrıca filmin orijinal hikayesinin korece versiyonu nette dolaşıyordu.
imdb de süper bi eleman şimdiye kadar 12 chapterı ingilizceye çevirmiş.
süper bir iş başarmış.
eğer ki gerçek günlükleri okumak isterseniz
http://rapidshare.com/files/173329390/My_sassy_girl_original_Diaries_english_.doc.html

linkinden derlediğim dosyadan okuyabilirsiniz.
şimdilik sadece 12 chapter var ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bende bugün izledim bu filmi.Filmin en artı özelliği hiç öpüşme sahnesi olmadan da aşk filmi çekilebiliyor olması.Ayrıca başroldeki kızın isminin film boyunca hiç geçmemesi de ayrıca dikkat edilmesi gereken nokta.Sonuç mu kaliteli bir film.Güney Kore yapımı olması da ayrıca hoş olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...