Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gerçekleri kaldıramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kaldırabildiklerime sayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hakkaten hiç yarı yolda bırakmadın beni kaldırma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 WAR, WoW'dan ozenti. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Son anda oyundan class, capital çıkarmayı da WoW'dan çaldılar zaten. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ya bi kaç gündür Warhammer betada oynuorum. Açıkcası baya keyif aldığım sölenebilir. Çıkamadığım oluo oyundan zevkten eheh . Güzel olcak güzel. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Dota Bu arada fenerbahçe çok kötü bir takım bilmem farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 mortis grafiklere nasıl katlanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aslında su an gordugun grafiklere pek bakma derim cunku sonucta bildigim ve duydugum kdrıyla tüm görüntü ayarları lowa alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 buyuk bı kısmı, hepsi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 tamam low a alsınlarda, 96 yılından kalma grafikler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Grafikler çok iyi. Wow dan güzel bi kere mekan tasarımı ve sanatsal olarak. Güzel grafiği hala çok poligon zanneden var mı ya mmolarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 peki atmosfer nasıl yani wowda darnasus çok etkileyici gelirdi wh bu konuda çalışmışmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Emin ol Darnassus gibi bir mekan yok WAR'da :p Zaten grafikle peynir gemisi yürüseydi, AoC köşeyi dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 War ın mekan tasarımları daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Naxxramas'da Sapphiron'un bulunduğu mekanın üstüne tanımam. Bildiğin sanat eseri yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mekan tasarımı ve atmosferde daha başarız bence war, wowla aynı kalitede bi concept art calışması olmamış, bir renk paleti calışması olmamış, mekanlar daha özensiz ve mantıksız duruyor, hanı ucan taşmı olur be den bahsettmiyorum, ccuce kalesinden cıkıyorsun ilk sağğdan dönünce great war boss gargarum öle meraben ben top menzilinde dikilen orc'um diye duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 başarız derken başarısız demek istediysen sana katılıyorum. Renk olayına özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 evet öyle demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 of yeni patchle bi nerf geldi bütün charların burst damagelarına combat daha uzun sürsün die. Resmen 1 questi 1 saatte yapamadım. paso öldüm paso öldüm . Kesemiorum mobları 2. mob gelio ölüorum falan . işkence -.- Dier classlar o kadar sorun değil de Shadow Warrior olarak resmen ağladım. QQ yum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar