Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 blackguardı bilmiyorumda bu cok kötüymüş... hayır dark elf army book'tan scanleyip koysalarmış orda bunun 1000 katı daha iyi whitch elf concept artları var... bune böle yaş 7.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ama oyun icerisinde daha iyi olabilir diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Lore çok zayıf oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 White Lion classı ile ilgili bir kaç offical bilgi eklemek istiyorum. 1) White Lion classı silah olarak sadece "Balta" değil aynı zamanda "Pençe" de kullanabilecek. 2)Aslan çeşidi olmayacak herkesinki aynı görünüşte olacak sadece eğitim seçeneği çeşitlilik gösterecek. 3)Eğer ölürsek aslanımız savaşa devam etmeyecek. 4)Aslanımız bizden ayrı level atlamayacak bizim levelımız kaçsa onunda levelı aynı olacak. 5)Bizimki dışında aslanımızında bir action barı olacak. 6)White Lion kesinlikle range silahı kullanamayacak.Bu class yakın dövüş için tasarlanmış. 7)Aslanımızı savaş sırasında da heallayabileceğiz ayrıca başka healer classlar tarafındanda targetlanıp heal desteği görebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kaynak ? http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=37877 burada white lion'ı ilk aldıgında farklı kurk desenleri secebileceksiniz, onun icin biraz farklı olcak herkesteki aslan falan diyor cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ormanlar kralı kürk olmuş, hoş durmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kfg said: kaynak ? http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=37877 burada white lion'ı ilk aldıgında farklı kurk desenleri secebileceksiniz, onun icin biraz farklı olcak herkesteki aslan falan diyor cunku... Aslan derken petimizden bahsediyorum herkesin peti aynı renkte ve şekilde olacak.Aldığım kaynağında linkini veriyim. http://www.war-europe.com/#/grabbag/?gbag=28&lang=en Bu linkteki ilk soru cevaba bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok benim bahsettigim de petimiz... anladıgım kadarıyla model olarak tek bir aslan var, ama ustundeki kurk'un rengini falan ssecebiliyoruz, model aynı, skin farklı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 salyangoz said: White Lion classı ile ilgili bir kaç offical bilgi eklemek istiyorum. 1) White Lion classı silah olarak sadece "Balta" değil aynı zamanda "Pençe" de kullanabilecek. aksine sadece balta kullanacak, hayvanatı pence diş miş takılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Cuce said: blackguardı bilmiyorumda bu cok kötüymüş... hayır dark elf army book'tan scanleyip koysalarmış orda bunun 1000 katı daha iyi whitch elf concept artları var... bune böle yaş 7.. zuhahua harbi bu ne lan. official çizim değildir bu umarım fanarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Cuce said: salyangoz said: White Lion classı ile ilgili bir kaç offical bilgi eklemek istiyorum. 1) White Lion classı silah olarak sadece "Balta" değil aynı zamanda "Pençe" de kullanabilecek. aksine sadece balta kullanacak, hayvanatı pence diş miş takılıcak. Ah evet o konuda haklısın "war lionı" white lion gibi okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kitabında nasıl tasvir edilmiş ki witch elfler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bu oyundan bi cacık olmaz sen git oyunun cıkmasına 3-4 ay kala haritanın yarısını oyundan cıkart 4 tane classı at sonra para kazanmak için cocuk yaştaki oyuncuların ilgisini cekmek için cicili bicili bi class koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tasvir meselesi değil, artwork kötü, arada düzgün artworkde yapıyolarda biraz rahatlatıyolar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 art work saçma ötesi, adam war lion kürkü giyiyor, madem aslanı korumak için var olan bi meslek sınıfı, kesip kürkünü neden giysin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 okumadin heralde tanimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 HighChaos said: bu oyundan bi cacık olmaz sen git oyunun cıkmasına 3-4 ay kala haritanın yarısını oyundan cıkart 4 tane classı at sonra para kazanmak için cocuk yaştaki oyuncuların ilgisini cekmek için cicili bicili bi class koy "anne bak bu oyunda aslanıyla dövüşen adam vaaaaar, bana bundan aaaal" sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 siz çocukluğunuzu unutmuşsunuz ve çocukları tanıyamamışsınız heh, çocuk gözünde chosen > white lion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim demek istediğim oyuna eklenen white lion classının çocukların ilgisini çekmeye yönelik bişey olmadığı, çocuk diye tabir edilen bir kimsenin bu oyunu white lion classının etkisiyle almayacağıydı, anlatamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Parmak arası terlik gay, chosen çocuk. Neler görücez bakalım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Cuce said: AHA!!! Warhammerda aslana binen elf falan yok! WOWDAN CALMIŞLAR! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ne +1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Basligi editle sen `?` yapana kadar. `da`? //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 biraz komik mesjamış xae olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yok senin dediğin komik de, bin tane wow fanboinin çıkıp WAR WoW'dan çalıntı oyun demeye başlamasını görmek istemiyorum. Sinirim kaldırmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar