Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Class'da Belli Oldu

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
White Lion classı ile ilgili bir kaç offical bilgi eklemek istiyorum.

1) White Lion classı silah olarak sadece "Balta" değil aynı zamanda "Pençe" de kullanabilecek.

2)Aslan çeşidi olmayacak herkesinki aynı görünüşte olacak sadece eğitim seçeneği çeşitlilik gösterecek.

3)Eğer ölürsek aslanımız savaşa devam etmeyecek.

4)Aslanımız bizden ayrı level atlamayacak bizim levelımız kaçsa onunda levelı aynı olacak.

5)Bizimki dışında aslanımızında bir action barı olacak.

6)White Lion kesinlikle range silahı kullanamayacak.Bu class yakın dövüş için tasarlanmış.

7)Aslanımızı savaş sırasında da heallayabileceğiz ayrıca başka healer classlar tarafındanda targetlanıp heal desteği görebilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
kaynak ?

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=37877

burada white lion'ı ilk aldıgında farklı kurk desenleri secebileceksiniz, onun icin biraz farklı olcak herkesteki aslan falan diyor cunku...

Aslan derken petimizden bahsediyorum herkesin peti aynı renkte ve şekilde olacak.Aldığım kaynağında linkini veriyim. http://www.war-europe.com/#/grabbag/?gbag=28&lang=en

Bu linkteki ilk soru cevaba bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
salyangoz said:
White Lion classı ile ilgili bir kaç offical bilgi eklemek istiyorum.

1) White Lion classı silah olarak sadece "Balta" değil aynı zamanda "Pençe" de kullanabilecek.

aksine sadece balta kullanacak, hayvanatı pence diş miş takılıcak.

Ah evet o konuda haklısın "war lionı" white lion gibi okumuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

HighChaos said:
bu oyundan bi cacık olmaz sen git oyunun cıkmasına 3-4 ay kala haritanın yarısını oyundan cıkart 4 tane classı at sonra para kazanmak için cocuk yaştaki oyuncuların ilgisini cekmek için cicili bicili bi class koy

"anne bak bu oyunda aslanıyla dövüşen adam vaaaaar, bana bundan aaaal"

sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...