nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Semih boş kaleye gol atabiliyor evet yeterli bir oyuncu. Bize yeter de artar modda oyuncular lazım. Kendi kendine pozisyon yaratabilecek oyuncular falan, beleşçiler değil. Ha tabi ilk onbirde başlayınca performansı kötü olmamalı. Son 20 dk adamı olmamalı. Zep said: semih yetersiz bi topçu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çok iyi oldu bu galibiyet. Fazla şey yazmayacağım. Tuncay'ı çok severken bu maçta öyle nefret ettim ki anlatamam. Hamit de keza öyle. İkisi bence en kötüleriydi sahanın. Semih'e çok üzülüyorum ben. Anlayın şu çocuğu artık, gol atıyor ama yaranamıyor kimseye. Oynatın be! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abi olamaz ya eleme gruplarına bakmak ne kadar saçma bir olaydır turnuvayla alakası yok. Elemeleri geçtik geldik işte, orada kaldı. Burada taptaze turnuva başladı yani olmamalı hakkaten öyle bir kural. Düpedüz saçmalık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: Arda Turan ve Gökhan Gönül en iyi 2 isim bence şu zamanlarda Türkiyede. Gökhan Gönül'le birlikte Mehmet Topuz ve Serdar Kurtuluş da olmalıydı bu takımda ahh ahh (sakatlanmadan önce gayet iyiydi ve hala sakat sanırım,kendini toplarlar umarım daha çok genç) Selçuk İnan'da milli takıma yakışırdı ama yerine alternatif zaten vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nese yeneriz lan biz çekleri, çekler o eski nedved li çek değil, ben maçlarını izledim bi ekstraları da yok portekiz gibi.. kalecileride sölemiş zaten türkite iyi oynarsa herkezi yener kötü oynarsa herkeze yenilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Penaltıysa bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 said: Çekler turnuva tarihinde penaltılarda en başarılı ülke konumunda. Çek Cumhuriyeti 3 kere penaltılarda gülen taraf oldular. berabere kalsakta kötü yani durum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çek maçı berabere biterse penaltı atılacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 PENALTILARDA ezeriz her türlü, sevilla panteri VOLKAN bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e dedik ya uefanın sitesinde de yazıyomuş.. penaltılar. bundan daha güzel ne olabilir. en mantıklısı da bu. uzatma da olabilirdi belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nocom said: nileppezdel said: Semih boş kaleye gol atabiliyor evet yeterli bir oyuncu. Bize yeter de artar modda oyuncular lazım. Kendi kendine pozisyon yaratabilecek oyuncular falan, beleşçiler değil. Ha tabi ilk onbirde başlayınca performansı kötü olmamalı. Son 20 dk adamı olmamalı. Zep said: semih yetersiz bi topçu (td) 90 dk adamı değil. İyi ki onbirde başlamadı, kendi kendine çok ciddi bir pozisyon yaratamadı. Arkadaşlarına yaratıyor ona lafım yok gerçi. Ama bu takımın forveti değil yedeğidir Semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 biride fifa sıralamasına bakılcak diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 LöL maç berabere biterse, çekler penaltılara gidelim diyecek bizimkiler de yok yok sizin 2006dünya kupası ortalaması vs siz çıktınız diyecek penaltılara gitmicekler LöL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 volkan kurtarsa da kim penaltı atıcak :).hiç biri güven vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 7thBreath said: biride fifa sıralamasına bakılcak diyo bu dediğin bizim son maçı çeklelerle YAPMAMAMIZ durumunda olacak olan şey.. ama çeklerle yaptıgımız için penaltı atılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 LA bu takımın bilmediğim bi forveti mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel peki kim bu takımın forveti 23 kişilik oyuncu kadrosunda söyler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nocom said: nileppezdel peki kim bu takımın forveti 23 kişilik oyuncu kadrosunda söyler misin ? ben de onu diyorum, bu takımın bilmediğim bi forveti mi var ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: nocom said: nileppezdel said: Semih boş kaleye gol atabiliyor evet yeterli bir oyuncu. Bize yeter de artar modda oyuncular lazım. Kendi kendine pozisyon yaratabilecek oyuncular falan, beleşçiler değil. Ha tabi ilk onbirde başlayınca performansı kötü olmamalı. Son 20 dk adamı olmamalı. Zep said: semih yetersiz bi topçu (td) 90 dk adamı değil. İyi ki onbirde başlamadı, kendi kendine çok ciddi bir pozisyon yaratamadı. Arkadaşlarına yaratıyor ona lafım yok gerçi. Ama bu takımın forveti değil yedeğidir Semih. valla bu takımın forvetidir semih bence. fiziği iyi hava hakimiyeti var , en önemlisi doğru zamanda doğru yerde. girsin gol atar dedim girdi attı,adam gol kralı olmuş daha ne yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hamit konuşamıomuş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Adam yedekken gol kralı oldu, bi de öyle bişi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ıııı ıııı ıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nocom iki maçtır vasat oynasa da Nihat tabii ki. Ha genel düşünürsek Ümit Karan olmalıydı, Fatih Tekke de olur ama Semih ne zaman onbirde başlasa kötü oynuyor. Fenerli diye laf söylemiyorum abi Gökhan Gönül, Volkan hele bugün deli adamlar yani. ama bu takımın forveti kesinlikle Semih değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rosicky yok mesela,büyük bir artı Gerçi tek korkum benim,futbol tarzlarımızın birbirinden çok farklı olmasaydı.Gerçi şu dönemlerde bizimde bir tarzımız yok,çıkıp kafamıza göre oynuyoruz ama neyse, Yenilmeyecek bir rakip değil Çekler ama bizi rahat harcayabilecek bir takım.Jankulovski,Baros,Kovac,Koller falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: nocom iki maçtır vasat oynasa da Nihat tabii ki. Ha genel düşünürsek Ümit Karan olmalıydı, Fatih Tekke de olur ama Semih ne zaman onbirde başlasa kötü oynuyor. Fenerli diye laf söylemiyorum abi Gökhan Gönül, Volkan hele bugün deli adamlar yani. ama bu takımın forveti kesinlikle Semih değil.. 5.dakikadan sonra oyuna girerse ok verir misin? haber vericem kanka terime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar