ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Şu gole Terim'den daha çok sevinecek adam da tanımıyorum. Bravo Arda, adam resmen takımı kurtardı. Bir de Volkan elbette, o olmasaydı 3 puanı çok rahat verirdik İsviçre'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ps3 fiyatları düşüyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 "Oğlum diye demiyorum atarsa Semih atar golleri..." "Benim Volkan'ıma kim gol atabilir ki panterdir benim evladım panter." "Ardacım takımın beyni beyni" Ana Sponsoru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ABİ ÇOK SOKUP ÇOK ÇIKARDIM, AMA YENDİK YA HELAL OLSUN BİZE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha arda maç boyunca oynadı,daha ne yapsın abi :) O değilde Eren'e girsin,gıcık oldum ona ya nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Xo said: EV SAHİBİ İSVİÇRE. GO HOME... oh wait dsadsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İSVİÇRE GÜLE GÜLE CANIMS. KENDİNİZİ Bİ BOK SANIP 80 DEN SONRA 10 KİŞİ ÇIKARSANIZ ÇAKAR ARDA BÖYLE. İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ ZUHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çok iyiydi ya süper kapak oldu isviçreye birazda şanslı bi goldü aslında savunmaya çarpmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 WAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İsviçreli kızları teselli şart!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nerf arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 iyi oldu süper oldu temiz oldu da kalaşnikoflar çıktı gene piyasaya kuş katliamı başlasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tuncay disinda hepsine helal olsun, isvicreye iyi yoluculuklar demek isterdim ama zaten evdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 rubrubbakidibakbak said: İsviçreli kızları teselli şart!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fistan said: MacLeod said: Fistan said: Arda gezmeye gelmiş eralde bişi yaptıgı yok.yarım orta yaptı bir bile değil mac basından beri o kadar. epic fail olmuş bu arada niye epic fail olmuş? gole kadar yaptıgı bişey yoktu.senin alıntı olmus epic fail söyleyecek bişey bulamadım cidden. daha ne yapıcak adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DeBuffAndHeal said: Çek cumhuriyeti ile berabere kalırsak ne olacak Avarajlar eşit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sepp Platter gel kurtar dandik takımını hadi! Var mı senin takımında Arda, Hamit, nihat. Biz iyiyiz kazanıcaz dedim, kazandık. KAç tane şut pozisyonu buldular atamadılar. Biz ik işut çektik gol oldu. Bir de Aurelio'nun defansa takılan şutu var tam köşeye gidiyodu o da. Biz kötü de olsak her maçı kazanabiliriz. Türkiye ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sg-1 said: BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oh beee. Ama Arda gider şimdi ona yanıyorum sdfsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 NASI ÇAKTIK BE NASI ÇAKTIK BE PATLADI İSVİÇRE SONUNDA OH BE OH BE ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY ARDA TURAN OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DynamicK said: iyi oldu süper oldu temiz oldu da kalaşnikoflar çıktı gene piyasaya kuş katliamı başlasın :/ hii kayışdağında fln mısın burada kapışıolar :F oto duymamıştım daha önce demek dikkat etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar