eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ekmek'in dediği gibi bu gidişle 2-3 grup bile çıkabilir ama 3 günde pes edecek kişiler lütfen grup düzenini bozmasın gerçi bizim forumlardan böyle birisi çıkacağını sanmıyorum ama 2-3 grup yapıp grup lideri ve yardımcısı şeklinde bir oluşum yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben grup lideri yardımcısı olmaya talibim. Bu rolü hakkıyla yerine getirebileceğime inancım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Grup lideri ben olsam bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Valla topici ben açtım guild lideri ben olurum. Konuyu ilk açtığım kişi xaeydi o da lider olur. 2 tane yeter zaten. Ayrıca en iyi ben oynuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 signed. başından beri buradayız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi zaten beni en cok oyuna ceken sey rvr ya =), pvp yaparak level atlama olayı beni yeterince heyecanlandırdı eheh, daha once hic gormedim boyle bisey =) (uo'daki player'a da dalsan skill artması geyigi ayrı tabi, level bazında diyorum), belki daoc'ta da vardır da ben daoc da oynamadım =), RvR FTW yani !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben orc olurum, kafa keserim, beynımı kullamam o yuzden yonetılmeye muhtacımdır ve benı kım yonetırse umursamam... waaaagggghhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adam çıkmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 varım bende pre order pack mevcut ce alcam guildede olmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oyun oynayınca niye asosyal olalım ki? sonucta oyunda da insanlarla içiçeyiz, gavurlarla konusuyoruz dilimizi geliştiriyoruz ,birlikte etkinlikler yapıyoruz falan filan. bunu kendi sosyallik kavramına uyduramayanlar bırakın asosyal desin bizlere8-) bende varım yaz kış oynarım ama hmm chaos olmam düşmanınız olucam ben:p olurum aslında niye olmasın ki? bi classları incelim adam gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Orderlar bi ayrılsın şu topikten ya. Gidin kendinize order oynicak başka kanka var mı diye topic açın alala. Mod kankam hepinizi attırırım burdan, mesajımı da böyle editletirim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ekmek, seni vapurdan martilara atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaithLy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 signed Burdayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ehuehu orc olacam gibi geldi bana şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aquila said: ekmek, seni vapurdan martilara atarim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Guildin kos listesi: aquila penth üstteki eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ekmek said: Guildin kos listesi: aquila penth üstteki eleman (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 neyse sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 /signed asosyalliğin dibine vuracagım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hammerer oynamıcak olsam gelirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 /signed bıktım wowdan.kendimi dinlenmeye aldim ben de.deli gibi waaagh bekliorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 betaya guildce başvuralım! :D Edit: Newsletterda öyle bir geyik görünce heycanlanıveren insan modeli oluverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 beta için pre-order bile yaptım biran önce oyunla tanışmak için ama henüz kısmet olmadı :) bekliyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 open beta işi yaş ama .. oyun cıkınca damlarım . =) aoc hayal kırıklığı zaten bu saatten sonra da wow a dönmek olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar