deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 3 haftadır vakit buldukça kastığım bir warriorum var ve güç bela 55.5 lvl'e getirdim. 2 senenin ardından ally rerollediğimden flight pathlerini bilmediğim, bir bölgeye girdiğimde alışkanlıktan horde kasabalarına girip guardlar tarafından şişlendiğim bir deneyimdi :P . Neyse şimdi 55.5 lvl'im ve hali hazırda felwooddayım, iğrenç graveyardı nedeniyle son 2 gündür oyundan soğudum. Şimdi diyorum ki başka bir bölgeye geçeyim ama epl/wpl 57-58 arası için düşünüyrorum ve winterspring de sanki hala yüksek lvlmiş gibi geliyor. Bir warrior olarak en kolay nerede kasabilirim şu 2.5 lvl'i :P . Warrior olduğumdan özellikle soruyorum çünkü daha önce rogue-hunter-shaman ve priest kastım hiç birisi warrior kadar eziyet çektirmedi bana. Ha bir de sıkılıp pvp yapmaya başladım o yüzden de sword spec arms buildi yaptım kendime. 70e kadar da değiştirmem heralde. Sanırım dual wield furyden o kadar da farkı yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 wpl epl 1-2 leveldan daha fazlasını veriri sana git wpl ye . biraz scourge lore u gör ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Allyler için farklı qlar mı var epl/wplde yoksa 4 kere mi ne yaptım tüm qlarını oranın :P Hordeken yaptığım qlar baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bence sen başla epl wpl questlerine orası bittiğinde 58 olmamış olursa silithus yada winterspringde kolay questleri yaparak outlands e uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 http://www.wow-pro.com/leveling_guides/jame%2526%2523039%3Bs_alliance_leveling_guide_-_chapter_iii_%2850-60%29 belki yardımıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ya oradan takip ettim rehberi de bir süre, Joanna kadar işlevsel gelmedi bana.Bir de sözkonusu warrior olunca bazı qları atlamak zıplamak ya da geç lvllere bırakmak gerekiyor. 58 olsam direk OL'ye çıkıp boostlatçam kendimi de işte 2.5 lvl gözümde büyüdü büyüdü pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 deadwoll said: Allyler için farklı qlar mı var epl/wplde yoksa 4 kere mi ne yaptım tüm qlarını oranın :P Hordeken yaptığım qlar baydı artık. allylar için wplde daha fazla quest var sanki. wplye uğra bir, sonra da eplde trion babayı ziyaret et güzel exp veriyor o da ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 56 gib silithustan biraz quest yapabilirsin evet. bide wpl'ye başla zaten 55.5 muşsun 57 olursun heralde. 58'de outlandse geçersin zaten ekleme:trion hacı çakal ya exp verdiği yok farm yaptırıyo deli gibi quest diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Trion'un verdiği q exp'i 30k farmlarken aldığın exp 50k xD . Gidip kazan kaldırayım wplde en iyisi. Şimdi tee southshoredan wplye koşmak lazım pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ungoro ya git gitceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ungoroda 54 oldum zaten. Temiz 1.5 lvl orası, hem kolay hem hızlı yapılıyor questleri. Neyse 56 oldum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bende 72. levelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 57 olunca eger arkadasların varsa yardım edebilcek ramparts farmlamanı tavsiye ederim. hatta 60 a kadar ramparts en güzel yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 International bi noob guildindeyim adamlar boostluyorlar üşenmeden sağolsunlar. Ama ben sıkılırım 3 lvl ramparts dönsem, heralde farm yaparım orcları. Hem cloth hem para hem de yeşil item toplar satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aman diyim 2h ile level kasilmaz, dual wield fury direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sıkıldım ya :P , yoksa fury güzel sweeping strikes falan olmazsa olmaz da işte prot kasmaktan iyidir. Onu yapanı da gördüm az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 deadwoll said: International bi noob guildindeyim adamlar boostluyorlar üşenmeden sağolsunlar. Ama ben sıkılırım 3 lvl ramparts dönsem, heralde farm yaparım orcları. Hem cloth hem para hem de yeşil item toplar satarım. 60-70 arasını ramparts + BF de geçirdim ben, 3 gün sürmüştü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben arms kastım warriorumu pekte bi rahattı vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 55-58 daha gecen hafta ben felwood+wintersrpingde yaptim, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben de 54-57 felwood-wpl'nin bir kısmı şeklinde yaptım, şimdi trion babsthekenk'e ordan da 58 olmazsam winterspringe geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 48-52 felwood 52-54 burning steps 55-58 wpl silithus winterspring yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 eheh az kalmış outlandse. açsam mı bende accountu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aç da Neiloth'la ramparts boostlayın bana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 lvl 35 im sırası ile nereye gitmem lazım su anda dustwallowdayım -arathide hic q yapmadım daha (allyım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 stv zamanın gelmiş senin en sevdiğim zone ya gankvale ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar