Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leveller, leveller, leveller

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

3 haftadır vakit buldukça kastığım bir warriorum var ve güç bela 55.5 lvl'e getirdim. 2 senenin ardından ally rerollediğimden flight pathlerini bilmediğim, bir bölgeye girdiğimde alışkanlıktan horde kasabalarına girip guardlar tarafından şişlendiğim bir deneyimdi :P . Neyse şimdi 55.5 lvl'im ve hali hazırda felwooddayım, iğrenç graveyardı nedeniyle son 2 gündür oyundan soğudum. Şimdi diyorum ki başka bir bölgeye geçeyim ama epl/wpl 57-58 arası için düşünüyrorum ve winterspring de sanki hala yüksek lvlmiş gibi geliyor. Bir warrior olarak en kolay nerede kasabilirim şu 2.5 lvl'i :P . Warrior olduğumdan özellikle soruyorum çünkü daha önce rogue-hunter-shaman ve priest kastım hiç birisi warrior kadar eziyet çektirmedi bana.

Ha bir de sıkılıp pvp yapmaya başladım o yüzden de sword spec arms buildi yaptım kendime. 70e kadar da değiştirmem heralde. Sanırım dual wield furyden o kadar da farkı yoktur?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Allyler için farklı qlar mı var epl/wplde yoksa 4 kere mi ne yaptım tüm qlarını oranın :P Hordeken yaptığım qlar baydı artık.

allylar için wplde daha fazla quest var sanki. wplye uğra bir, sonra da eplde trion babayı ziyaret et güzel exp veriyor o da ehüe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...