Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leveller, leveller, leveller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 haftadır vakit buldukça kastığım bir warriorum var ve güç bela 55.5 lvl'e getirdim. 2 senenin ardından ally rerollediğimden flight pathlerini bilmediğim, bir bölgeye girdiğimde alışkanlıktan horde kasabalarına girip guardlar tarafından şişlendiğim bir deneyimdi :P . Neyse şimdi 55.5 lvl'im ve hali hazırda felwooddayım, iğrenç graveyardı nedeniyle son 2 gündür oyundan soğudum. Şimdi diyorum ki başka bir bölgeye geçeyim ama epl/wpl 57-58 arası için düşünüyrorum ve winterspring de sanki hala yüksek lvlmiş gibi geliyor. Bir warrior olarak en kolay nerede kasabilirim şu 2.5 lvl'i :P . Warrior olduğumdan özellikle soruyorum çünkü daha önce rogue-hunter-shaman ve priest kastım hiç birisi warrior kadar eziyet çektirmedi bana.

Ha bir de sıkılıp pvp yapmaya başladım o yüzden de sword spec arms buildi yaptım kendime. 70e kadar da değiştirmem heralde. Sanırım dual wield furyden o kadar da farkı yoktur?
Mesaj tarihi:
Ya oradan takip ettim rehberi de bir süre, Joanna kadar işlevsel gelmedi bana.Bir de sözkonusu warrior olunca bazı qları atlamak zıplamak ya da geç lvllere bırakmak gerekiyor.

58 olsam direk OL'ye çıkıp boostlatçam kendimi de işte 2.5 lvl gözümde büyüdü büyüdü pff.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Allyler için farklı qlar mı var epl/wplde yoksa 4 kere mi ne yaptım tüm qlarını oranın :P Hordeken yaptığım qlar baydı artık.

allylar için wplde daha fazla quest var sanki. wplye uğra bir, sonra da eplde trion babayı ziyaret et güzel exp veriyor o da ehüe
Mesaj tarihi:
56 gib silithustan biraz quest yapabilirsin evet.
bide wpl'ye başla zaten 55.5 muşsun 57 olursun heralde.
58'de outlandse geçersin zaten
ekleme:trion hacı çakal ya exp verdiği yok farm yaptırıyo deli gibi quest diye :p
Mesaj tarihi:
International bi noob guildindeyim adamlar boostluyorlar üşenmeden sağolsunlar. Ama ben sıkılırım 3 lvl ramparts dönsem, heralde farm yaparım orcları. Hem cloth hem para hem de yeşil item toplar satarım.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
International bi noob guildindeyim adamlar boostluyorlar üşenmeden sağolsunlar. Ama ben sıkılırım 3 lvl ramparts dönsem, heralde farm yaparım orcları. Hem cloth hem para hem de yeşil item toplar satarım.

60-70 arasını ramparts + BF de geçirdim ben, 3 gün sürmüştü :>
  • Yeni Oluştur...