EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ewet arkadaşlar acil zayıflamam lazım... Yılbaşına girmeden önce malum ayagımı kırmıştım... Alçı 2 hafta önce çıktı ama ben alçı çıkana kadar paso evde idim ... ya yatakta yada bil başında tıkınıp durdum sıkıntıdan :(... Kilo aldıgımın farkındaydım ama bugün tartıya çıkınca almış oldugum kilonun yaklaşık bi 8 kilo oldugunu fark ettim :(... şu anda 98kiloyum :(... Ne olur yardım... Bana evde yapabilecegim şöle bol kilo verdiren bi egzersiz programı söleyebilecek varmı? bilgi ihtiyacınız olursa cins: Erkek :) kilo:98 boy 1.91[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 boyumuz aynı sayılır 2cmcik daha uzunum ama 14 kilo farkımız war bu nedenle derim ki sen ewde deil bi spor salonuna git en iyisi koş et :p çünkü ben kiloluyum diye yakınmaktayım şu an.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Thim cim olmadı yaw :( Ben Ankaradayım :(...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence çıplak bir zenciyle aynı odaya gir böle bolca kolonlu sonra zenci seni kovalamaya başlasın o zaman bayaa kilo verirsin tahminimce[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 babacumcum aloe vera önericeene neler diyosun.. cık cık çok ayıpladım.[signature][hline]nobody said it would be easy...
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Burada sana verilecek olan zayırlama kürleri kulaktan dolma, gazete köşesinden okuma olmaktan ve sana yaradan çok zarar getirmekten başka bir işe yaramaz. En iyisi bir diyetisyene gitmendir. Senin boyuna, kilona, kan testlerine ve beslenme alışkanlığına göre en iyi diyeti verecektir. Kendi kafana göre yapacağın rejim seni kısa bir süre hızlı kilo vedirip sonradan daha hızlı kilo almanı sağlamaktan, böbreklerini yormaktan, tansiyon düensizliği yaratıp kalbini sıkıştırıp sağlığını bozmaktan başka işe yaramaz. Bir diyetisyen kontrolunde yapacağın diyet hem seni daha hızlı hem daha güvenli zayıflatacağı gibi hem de diyeti bıraktığında kilolari geri almanı zorlaştıracaktır.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 gazete bomba bi olay bizim evde buz dolabının üstüne mıknatıs ile iliştirilmiş gazeteden kesilme bi diyet yazısı var atkins diyeti diye, 1 yıldır orada duruyor, adam kral diyetisyenmiş vefat etmiş, bu diyet hem zayıflatıomuş hemde et met yiomuşsun, bugün aynı gazetede bi haber vardı adam ölmeden önce 117 kiloymuş ve kendi diyetini uyguluyormuş , hatta bu diyet yüzünden öldüğünü söyleyen doktorlar varmış (adam 72 yaşında ölmüş)[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bu doktor kontrolunde kilo verirken...Herhangi bi spor yaptin mi duzenli olarak?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sadece yürü ve ekmek yeme gerisi çok kolay gelecek ;)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi...
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 diyetisyen şişmanlama kürü veriyomu?veriyodur heralde çok zayıfım da:) gerçi memnunum önüme geleni yiyorum hiç bişi olmuyo ama boy da uzadı hafiften sırıklaşmaya başladım biraz et gelse ii olurdu:-)
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Akşam yemeğini sadece meyva ile yap.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kızartma yeme.Aburcubur yeme.Mayonez asla yeme.Kola ve benzeri meşrubatları kullanma. Bol bol su iç.Mutlaka bir haraket yapman lazım.Oturmakla olmuyor.Git yürü koş yada mekik çek evinde. Ben böyle 7 - 8 kilo verdim.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
narin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: voic3, 12 February 2004 02:18 tarihinde demiş ki: Ben 3 ay gibi bir sürede 20 kilo verdim. Daha fazlada verirdim ama hedef 20 kiloydu. Doktor kontrolünde verdim. Açlık ilk başalrda çektim. Ondan sonra verilenleri bile yiyemez oldum. Diyetisyen çok iyi. Kişilik olarkada doktor olarakda; Doktor'un adı : Dr Ahmet Leven ÖZBAY Kart bilgileri : Dpl. No:20749/24217 Mua: Ömer Naci Sok. No. 24/5 (Ermeni kilisesi Arkası) Bakırköy/istanbul tel: (0212) 660 52 33 e-mail : [email protected] İstersen ilgilenirsin. İlk seans 150 milyon kan testi falan yapıyor bir çok şeye bakıyor. Sonra her seans 50m Sadece zayıflatmıyor birde sağlıklı beslenmeyi falan öğretiyor. 5 seans sonunda fiyat 25m ye düşüyor. 2 haftada bir gidiyorsun görüşmeye. Ulan bu kadar paraya gider liposekşın yaptırır insan , ne bu böle ya...[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kılo ıyıdır ya ne zayıflaması hazlalıklarını bana ver 1,90 boy 60 kılo adamım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
narin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: voic3, 12 February 2004 12:40 tarihinde demiş ki: sen bedavaya gidersin olur biter. Bana itafen diosan pek böle bişleye ihtiyacım yok ..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 walla ben 98 den 61 e düşmüştüm şu diet ile sabah bi paket altınbaşak beyaz beynir 1 kutu diet kola öglen 1 tabak salata(ne oldugu fark etmez) 1 paket altınbaşak 1 litre diet kola akşam ızgara et salata ve 1 paket altınbaşak 2 litre diet kola açlık çekmeden zayifliyorsun son sürat hemde bende öle oldu yani.Adınıda altın kola diyati koydum şimdi :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: KARAMURAT, 12 February 2004 13:21 tarihinde demiş ki: walla ben 98 den 61 e düşmüştüm şu diet ile sabah bi paket altınbaşak beyaz beynir 1 kutu diet kola öglen 1 tabak salata(ne oldugu fark etmez) 1 paket altınbaşak 1 litre diet kola akşam ızgara et salata ve 1 paket altınbaşak 2 litre diet kola açlık çekmeden zayifliyorsun son sürat hemde bende öle oldu yani.Adınıda altın kola diyeti koydum şimdi :) [signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya millet kilo veriim diye kasıyo ben aliim diye kasıyorum, sevinsemmi üzülsemmi şimdi...[signature][hline]
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ekmek yeme yiyceksen çok az ye sandviçlerde yada sulu yemek çorba gibi şeylerle ye... et olarak kırmızı eti az ye beyaz eti tercih et(tavuk veya balık) kola içiceksen light iç. hamur tatlılarından,abur cuburdan uzak dur.eğer tatlı istiyosan sütlü tatlıları tercih et. gideceğin yakın mesafe yerlere yürüyerek git eğer acelen yoksa orta mesafe yerlerede yürüyerek git. bol bol su iç. hobi olarak spor yap. en önemlisi; SAKIN MCDONALDS, BURGER KİNG BENZERİ YERLERDE YEME. benim kilom boyumla orantılı giderdi 15 yaşındayım eskiden boyum 1.70 iken 70 kiloydum boyum 1.76 iken 76 kiloydum bi ara kilom orantıyı bozdu boyum 1.77 iken 83 kiloya çıktım kilom artışa geçti ben mcdonaldsta fln yerdim orda yemeyi kestim.zaten ekmek ve kırmızı eti fazla sevmem onları minimuma indirdim.şuanda boyum 1.82 ve 74 kiloyum.bunları nası aklında tutuosun dersen benim boyumu ölçtüğüm bi duvarım var her boyumu ölçtüğümde işaretliyorum yanına kilomuda tartıp yazıyorum.bunlar için belli bir süre yok yani 5 ayda şu kadar kilo verirsin diyemem ama ben böyle hiç kasmadan kilomu dengede tutuyorum.kızartma fln da yiyorum yemeklerde.canım istediğindede gidip kola içiyorum.bunlara dikkat et kilo verirsin... kilosunun düşük olduğunu söyleyenler ise sakın evde yemeyin gidin McDonalds a bol bol yiyin eve dönerkende baklava,pasta ne bulursanız alın bikaç pakette eve cips depolayın kurulun televizyonun karşısına tıkının en kısa mesafelere bile araçla gidin eğer yoksa taksi tutun eğer yemek için dışarı çıkamıyosanız en yakın kebapçının telefonunu bulundurun ordan bi porsiyon kebap alın bu dediklerimi uygularsanız sizi japonya ya yolluycaz sumo güreşlerine:D[signature][hline]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence kilo wermek isteyen Voic3 ulaşsın... Çünkü adam 2 ay gibi kısa bir sürede 90 kilodan 70 e indi banada kalp krizi geçirtti. adam bidon gibiydi 2 ay görmedim bi geldi benden bile zayıf şok oldum...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oha Llama küçül de cebime gir ( kilo olarak .. bence acil kilo al) eomer sen de düzensiz beslenme diet yapçam diye cidden bi bilene başvur ztn 8 kiloymuş çabucak gider yani!takma o kdr ama bol sebze-meyve tavsie ederim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pegasus yaş ve boylarımız aynı ama ben 55 kiloyum.. kilo almak için dediklerini tamamen olmasada yapıyorum ama para etmiyo benimki genetik heralde :)
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bende 1.87 60 kiloyum dana gibi yiyom ama kilo alamıyom. Acaba devamlı oturmak mı lazım? o zaman da orantısız kilo alınmaz mı :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Llama, 12 February 2004 12:51 tarihinde demiş ki: 1,90 boy 60 kılo adamım Somali?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Llama, 12 February 2004 12:51 tarihinde demiş ki: kılo ıyıdır ya ne zayıflaması hazlalıklarını bana ver 1,90 boy 60 kılo adamım Doktor felan değilim ama bildiğim kadar bööle bişi peksağlıklı deel. Paticiğin doktorları el atar birasdan, doğrusunu söler.[signature][hline]darkspade
Öne çıkan mesajlar