Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bildiğiniz gibi bu enchant item vs yaptırırken bunun olma ihtimali var. en güvenilir adam deseniz de başınıza gelebiliyor. bir warriorla dün gece 3 ayrı heroic yaptık muhabbet ettik falan, adama felfury gaunlet için malzeme verdim altf4 çekti. adam hand of adal. eski sağlam guildlerden falan. eskiden böyle bişi olunca ticket açınca gmler bişey yapamayız diyolardı. ben de bişi olmaz ama açayım bakalım ne olacak dedim. adamlar ilgilendi ve tüm itemları geri verdiler ondan alıp. çok şaşırdım doğrusu. aklınızda bulunsun böle bi durum olursa açın ticket alın itemınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 al ss koy official server sitesine o ugraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Report ediyorsun olayi malzemelerini geri vermiyorlar ama elemana warning/ban veriyorlar daha onceden herhangi bi scam vakası varsa perma ban yiyo 2 kişiyi banlattım bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Regalya said: Report ediyorsun olayi malzemelerini geri vermiyorlar ama elemana warning/ban veriyorlar daha onceden herhangi bi scam vakası varsa perma ban yiyo 2 kişiyi banlattım bu şekilde. ben malzemeyi de aldım işte. gm maille yolladı bana. ben de vermiyor biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu ne abi türk uo serverı gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Scam olayı hiç başıma gelmedi, ama WoW'un craft sistemi sorunlu. Bence deed olayı olmalı. Enchanterlar deed yaparlar. Sen de onu alırsın çantandaki malzemeyle enchantını kendin basarsın. Hem böyle AH'den enchant alabilir hale geliriz saatlerce enchanter aramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O olay gelecek ama bir 3 sene geç kaldığını söyleyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 WotLK de zaten enchantlar satılabilcek AH de... Sabret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 deadwoll said: Scam olayı hiç başıma gelmedi, ama WoW'un craft sistemi sorunlu. Bence deed olayı olmalı. Enchanterlar deed yaparlar. Sen de onu alırsın çantandaki malzemeyle enchantını kendin basarsın. Hem böyle AH'den enchant alabilir hale geliriz saatlerce enchanter aramayız. Offical thread den görüp kendi fikrin gibi söyleme ayıp la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yav güvenmediğine vermezsin item'ı bu kadar basit. karışmaları çok mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ekmek said: Offical thread den görüp kendi fikrin gibi söyleme ayıp la. Yok bu kendi fikrim de aklın yolu bir ya hani o bakımdan adamlar da sonunda aynı şeyi düşünmüş olabilirler. Fikir UO'daki repair deedlerden geldi aklıma esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 knoxville said: yav güvenmediğine vermezsin item'ı bu kadar basit. karışmaları çok mal. e bazı rare recipelar herkeste olmuyor. karışmaları çok mal değil işte. öyle bişey olmasa mongoose ilk cıktıgında mesela adam istediğine yapar istemediğine yapmaz alır mathları vermezdi olur mu öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 güvenilir insan bulmak bu kadar zor mu gerçekten? serverda birkaç ay geçiren kişi çoğu guildin progressini bilir, bilmeyen de realm forumlarından bakabilir. tanınmış ve iyi progressli bir guilddeki biriyle de bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. ha yaşasanız bile şu olur, o adam guildden atılır ve guild sizin kaybınızı karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Evet GM'den çok guildler bu konuda yardımcı oluyor. Ama en iyisi guild içinde aktif bir enchanter yaratmak ve recipelerle beslemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Phlox said: güvenilir insan bulmak bu kadar zor mu gerçekten? serverda birkaç ay geçiren kişi çoğu guildin progressini bilir, bilmeyen de realm forumlarından bakabilir. tanınmış ve iyi progressli bir guilddeki biriyle de bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. ha yaşasanız bile şu olur, o adam guildden atılır ve guild sizin kaybınızı karşılar. La ne bi kaç ayı aç realm sayfasını bak oradan progresse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Phlox said: güvenilir insan bulmak bu kadar zor mu gerçekten? serverda birkaç ay geçiren kişi çoğu guildin progressini bilir, bilmeyen de realm forumlarından bakabilir. tanınmış ve iyi progressli bir guilddeki biriyle de bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. ha yaşasanız bile şu olur, o adam guildden atılır ve guild sizin kaybınızı karşılar. yahu ben anlatayım size işte. adam kroneri guildinden ki yeni dagıldı gibi birşey en iyi progress yapan guildlerden biriydi. kendisiyle 3 peşpeşe heroic yaptık muhabbeti çok iyi ibrahim tatlısesi falan biliyor, adamla konustukça anlarsın yani. bende var o recipe yaparım sana dedi. e bu kadar şey varken hanginiz inanmaz vermezdiniz o adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Regalya said: Report ediyorsun olayi malzemelerini geri vermiyorlar ama elemana warning/ban veriyorlar daha onceden herhangi bi scam vakası varsa perma ban yiyo 2 kişiyi banlattım bu şekilde. lol helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben iki lvl 70 charimin 4 ayri setine 10 kusur tane farkli hic tanimadigim insandan full enchant yaptirdim. Basima hic bir olay gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 13K gold çaldım ben moongoose ayağına hala bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Aferinmi bekliyosun? şuan monitöre doğru okkalı bi aferin çektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Duman avcısıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 deadwoll said: Evet GM'den çok guildler bu konuda yardımcı oluyor. Ama en iyisi guild içinde aktif bir enchanter yaratmak ve recipelerle beslemek :P adam server değiştirince, gmlere ticket atıp geri getirebiliyor musunuz adamı servera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet mesela guild bankı boşaltıp migrate etsen nolur? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kimin yaptıgını bile bulamadılar bizim eski guild oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 guild banki boşaltığ kaçan bi vakada bizim guilde oldu ticket attip geri geldi herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar