sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 izlediğim zevkli maçlardan biri ama hollandada fena daraltıo italyayı
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ambrossini de türk gücü var, herifin ayağını kıracaklar neredeyse adam halen çalım atıp gitmeye çabalıyor :D
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 of gol geldi.. bekliyordum valla, süper geldi hemde.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 schneider asist nistelrooy gol :p ama ofsayt yalnız
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi televizyon ekranları yok mu staddaa dev ekranlar.. hakem ordan göremiyor mu? saçmalığa bak.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tunch said: abi televizyon ekranları yok mu staddaa dev ekranlar.. hakem ordan göremiyor mu? saçmalığa bak. öyle bi uygulama yok abi :D
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Luinir said: erman hoca ofsayt yok dedi. :D ciddi değil bu?
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ofsayt yok . ıtalyan oyuncu kale arkasında yatıyor. rakip oyuncu oldugundan oyunda sayılır bu. eger hollandalı adam yatmıs olsaydı orada ofsayt olurdu.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dEaThMooN said: tunch said: abi televizyon ekranları yok mu staddaa dev ekranlar.. hakem ordan göremiyor mu? saçmalığa bak. öyle bi uygulama yok abi :D yok uygulamadan bahsetmiyorum , sonuçta var yani o ekranlar.. "onlara bakamazsınız" diye bi yasak yok sonuçta..
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 patinin futbol bilgisine bak heleloy herkes ofsayt demiş :D
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nocom said: ofsayt yok . ıtalyan oyuncu kale arkasında yatıyor. rakip oyuncu oldugundan oyunda sayılır bu. eger hollandalı adam yatmıs olsaydı orada ofsayt olurdu. abi saha dışındaysa bozmaz ki?
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kim yatıyor arkada onu anlamadım, saha dışında değil mi adam?
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kale arkasında tedavi olduğu sürece ofsayt olmaz o zaman?
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben görmedim o oyuncuyu lam nerde yatıyodu ..
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tedavi görüyosa oyun dışında sayılır zaten ve sahaya girmesi için izin ister öyle girer .. O yüzden oyunda sayılmaz ama sahanın dışına çıktıysa korner sırasında kendini yere atıp fln ofsaytı bozar.. Ama adam gibi vermedler golleri ..
Öne çıkan mesajlar