BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yuh bu nasıl bir gol :D Bollocks resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 iyi abandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kim attı almanyada yeni geldim eve ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 balak sağlam çaktı ama baraj güzel kurulsa atamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şöyle bir baktım da. keşke almanlar ile oynasaydık çeyrek finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şu avusturyalı oyuncular gol vuruşu yapmayı bilseler, çok can yakarlardı :) typ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PrudenT said: kingpin said: bunca zaman yapılan maçlar gümbürtüye mi gitti? ne sallama bir organizasyondur bu? son maçlar olduğundan olmasın :) vay anasını. YOU GOT ME kid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hırvatistan galip beraberlikte de almanya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 9 puanlı hırvatlarla çeyrek final : / Allah yardımcımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hakem çok kötüydü almanya maçında yaa.. hakemler giderek kötüleşiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2012 avrupa şampiyonası polonya ve ukraynada , polishleri yine izlerüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Onun hakkında da bişiler vardı geçen. Ukrayna / Polonya yetiştiremicekmiş falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o kadarını bilmiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çok takdir ettim avusturyayı ballack ın golü olmasa farklı olurdu tabi 2. devre alman baskısı ama saygı duydm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 portekiz tokatlar almanyayı bizde hırvatları tokatlasak portekizi bi dahaki maça yeneriz ve finaldeyiz!!! tebrikler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ballack ın gölünü selçuk yula denen kazma öve öve bitiremedi işte 3 kaleci o şut için ard arda kaleye geçse hepsi yerdi falan.alakası yok tamamen avusturyanın kalecisinin salaklığı.kaleden çıkmış be adam nerdeyse.bulunduğu köşeden gol yedi yani varmı böyle saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Fistan said: portekiz tokatlar almanyayı bizde hırvatları tokatlasak portekizi bi dahaki maça yeneriz ve finaldeyiz!!! tebrikler Türkiye. ben dedim güldüler=( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gülerler tabii bak alamanyaya negzel tokatladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar