Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ohş. klose attırmış yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 çok zevkli maç oluyor. şu polonya bize bile 3 atar adamlar yenilirken bile ne güzel oynuyorlar. podolski fark yarattı maçta. ballack ın şutu da süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Llama said: ya biz dünya 3cusu olduktan sonra bize bi haller dolu şişiriyorlar devamlı takımı hakket mokoko dediğin doğru heh hiç bir avrupa takımı ile karşılaşmadan olduyduk pek başarılı değiliz yoksa, isveç bile kök söktürüyordu ki ne takımlar var turnuvada hangi birini yenicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Polonya çok kötü oynamadı aslında. Biraz daha iyi olsalar hücumda böyle olmazdı. 2.golde de defanstaki 4 numaranın bariz hatası sonucu geldi gol. Zevkli maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 polonyada iyi takım ama tek bi oyuncu bile fark yaratıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Polonya takımında bir Emre ya da Yıldıray tekniğine vizyonuna sahip oyuncu olsa acaip güçlü olurlardı. Adamlar sırf asker, general yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 emrede ne generaldi hani portekiz macında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 emre yerine polonyadaki "asker"lerden biri türkiye kadrosunda olsaydı ne olurdu ben asıl onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Emre'nin oyun kuruculuk özelliğini anlamıştı Portekizliler de çünkü. Adama dikkat ettiysen bir kere bile top göstermediler, Servet'in yanına kadar gelmesi gerekti top almaya yoksa alamıyodu. Ha kendi şapşallığı da var, sabit top bekledi ne bir koşu ne bir boşa kaçma yoktu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tunch said: emre yerine polonyadaki "asker"lerden biri türkiye kadrosunda olsaydı ne olurdu ben asıl onu düşünüyorum. Biri çok etkilemezdi çünkü bizim takım genel olarak tembel ve koşmayan bir takım. Bi kişi koşsa da çok işe yaramaz. Al işte Sabri de koşuyor ama bir şey yapamıyor. Ama o polonyadaki askerlerden 3-4 tanesini birden getirirsen onu da Emre değil de diğer oyuncuların yerine koyarsan, ya da Emre yerine Yıldıray gibi oyun yönlendirecek başka bir adam koyarsan takımın çehresi komple değişir canavar gibi olur takım. Bahsettiğim şey çok koşan hızlı ve iyi oynayan taktiksel olarak bütünleşmiş bir takım şart evet, ama başında onları yönlendirip oyunu okuyacak ona göre atak başlatıp organize edecek bir oyun kurucu da şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Löw'ün Löweleri be... keske tr ile ayni grupta olsaydikta bir 5 döseselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bi philipp lahm olsaydı bizim takımda nolurduki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bi Lahm bi Ballack bi de Podolski :) Yeter zaten :) Metzelder çekelim bi de Gökhan sakatken Servet'in yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 benim servetimi konuşanınız yoğğ maşallah yazcaktımki rewendor hatırlamış kınalı kuzumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Servet unutulur mu yaa :) Yanlız favorim Almanya'yı bir kez daha takdir ettim. Tüm Avrupa'yla dalga geçtiler resmen. Herkes tırsa tırsa tek forvetle kalitesiz italyan futboluna özenmişken, hırvatlar hariç çift forvet çıkartan bile kalmamışken adamlar 3 forvet 2 ofansif ortasahayla çıktılar maça, eze eze de kazandılar. Hem acaip gövde gösterisi hem de inanılmaz bir eziş dalga geçiş var tüm Avrupa futboluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Villa-Torres oyniicak İspanya,esgeçmeyin çift forvet onlarda.Ayrıca İsveç de =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hiztirihistirberger dedi adam maç boyu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 benim fransamı konuşanının yok maşallah onlarda henry -benzema(anelka-gomis vs birisi) diye biliyom ben en azında pes08de öl dizilişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 DoruK said: hiztirihistirberger dedi adam maç boyu eheh Kyrznowek'e de güzel bir kılıf uydurdu adam unuttum nasıl diyodu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Löw'e ve löwen'e helal olsun. harika top oynadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ombakkombak said: Löw'e ve löwen'e helal olsun. harika top oynadilar.aldı ya parayı harika oynadılar olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ehehehehe 30 euro az para değil öğrenci adam için gavur ellerinde. 30 bira alınır bu paraya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 b grubu maçları güzeldi almanya'yı beğendim fritz ve podolski özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fritz resmen sağdan aktı gitti cok beğendim o adamı hangi takımda oynuo bu arada o eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 DoruK said: hiztirihistirberger dedi adam maç boyu eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar